2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim süt sağma makinasi mamajoo tekliydi çok memnundum şimdi çıkardım ama küçük tipasi kaybolmus müşteri hizmetlerini aradım

Bebeğimolacak.com da istediğiniz her bebek ürününu oto koltuk, emzirme aleti aparatlarıni bulabilirsiniz çok hoşuma gitti ben hemen 20tl ye valf ve valf kapağı diye geçen aparatı sepete attım, aklınizda olsun

Evet bende de lansinoh vardı kaybetmiştim tipayi ek olarak satılıyordu almıştım ..

Maşallah canımmm. Ne güzel öğrenmişsin zamanı da sağlıkla gelsin inşallah minnak . benimde yarın kontrolüm var acaba birşey söyler mi doktor bende çok heyecanlıyım

Maşallah canım gayet iyi sezeryan olursa 39 küsür de alacak demekki

Ay geçmiş olsun bugün sabah bende kusarken altıma kaçırdım pijamama kadar gelmiş ahah
Yine ve yine anca okuyup bitirdim konuşmaları sağolasın sendeki dert bende de oluyor özellikle hapşırırken
Günaydın herkese
Ya beni hiç arayıp sormuyorlar sağlık ocağından tetanozlari yaptılar bir daha da aramadilar. Sizi arıyorlar mi? Ne yapıyorlar gidince?
Ben tetanozu vurulduktan sonra 2 ya da 3 kere daha gittim. Daha en son salı çağırmışlardı gittiğimde rutin kan tahlillerimi yapıyorlar tansiyon kilo takibi yapıyorlar bebeğin kalbini dinliyoruz beni muayene ediyor işte ödem falan var mı diye. Ebe bilgiler veriyor son gidişimde doğumla ilgili birşeyler anlattı.
Maşallah miniğee❤ Hayırlısı olsun inşallah kuzucum
Maşallah kilosu falan gayet güzelmiş okudum konuşmaları zaten sana da normal geliyormuş bu tarih ki gerçekten öyle Sağlıkla gelsin inşallah. Benim doktorum suyum az çıktığı zaman suyu mu az içiyorum acaba demiştim, sen ne kadar içersen iç bebekle direk bağlantılı değil bebek kendi içinde su üretir onun ürettiği su ile alakalı bazen ne kadar içersen iç suyu az olabilir demişti. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Hoşgeldin Nst biraz zorlayıcı geçmiş senin için Az kaldı inşallah yakında bitecek.. Sağlıkla vakitli gelsin minikler. Nstde çıkan sancıyı sen hissediyor muydun?
Ben normalde bu mevsimlerde kat kat giyinen biriydim ve asla ellerim ayaklarım ısınmazdı ne giyersem giyiyim ama hamilelik bende de menapoz etkisi yaptı. Ellerim sıcacık çorap giyemiyorum kısa kollular ile dolanıyorum evde. Yatarken üstümü bile örtemiyorum eşimin zoru ile ince bir pike alıyorum o kadar.
Maşallah kuzucuğaa❤ Demek utandı, az kaldı doğunca görürsün yüzümü dedi
Kizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Tosuncuk geliyor desene Maşallah ❤
Hastan cantaniza zemzem ve hurmayı unutmayın peygamber sünneti derler aklıma geldi hatırlatmak istedim
Çantamı hazırlarken zemzemi koymuştum hurmayı henüz koymadım biraz daha zaman geçsin koyacağım inşallah.
Normal ödem .
Tuza dikkat cnm.
B nim oglumda hiç yoktu bu gebelikte bacaklarım hep varis
Varis sorunu bende de var malesef hem de aşırı derecede. Öyle kılcal falan değil kabarık baya. Doğumdan bir süre sonra onlar için bi tedavi yöntemi aramam gerekecek.
Mide yanmasına süt dışında ne iyi geliyor kızlar
Süt elma vs bunlar ben de hep geçici çözüm oldu hatta rennie içiyordum başta iyiydi ama sonra o da etki etmedi. Doktorum da mide koruyucu verdi mide koruyucudan sonra çok rahatladım.
Hic fayda etmiyor gibi cok da kramp giriyor mesela bacagima hemen bunu veriyolar
Kuzum kişiden kişiye değişiyor demek bende çok kramp oluyor magnorm gayet iyi gelmişti Sen nasılsın kasılmaların devam ediyor sanırım
Oyy maşallah 3 kiloyu geçmiş ❤ Gününüz de belli olmuş sağlıkla gelsin şubat ayı geldi artık doğumları konuşma zamanı yaklaştı

Maşallah canım gelişimi gayet güzelmiş.❤ 2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim ebeye söyledim bebeğim en son ters duruyordu döner mi acaba falan dedim ilk gebeliklerde son 3 hafta içinde dönebiliyor bebekler demişti. Hayırlısı olsun inşallah

Maşallah canım gayet iyi sezeryan olursa 39 küsür de alacak demekki
Evet canım bekleyecekmiş kendisi gelsin o zaman almak istiyorum diyor
Dönse bile canım kordona dolanabilir dedi o yüzden normal risk oluşturabilir dedi.Kordona dolanmadan gelirse bakıcaz duruma göre.Ama benim oğlum aşırı dönüyor ya.Nst de iken yandı mesela ordan çıktım doktorun odasına gittim düz oturuyodu kafası yukarda bacaklardan birisini kafasının üstüne koymuş kaldırıp

Kuzu başından beri iri oluyor çocuk şeker de yani her iri çocuk için şeker var denmez ama tahlilde şeker çıkıyor çocuk kilolu ise deniliyor.
Anladım canım iyi o zaman kötü düşünmeye gerek yok
Benim kontrol yarın inşallah 3 hafta önce kızım 1150 gramdı erkek 1300 şimdi kaç olmuştur tahminleri alayım
Kız 1500 erkek 1800 civarı yazık kızdan çok.yiyo desene
Kızlar ilk bebeği olacaklardanım hayırlısıyla. Şimdi herkes gün almaya başladı hemn hemn. Neye göre sezaryen yada normal doğum diyor Dr lar. Bebeğin durumuna göre mi???
Ilkte genelde bebeğin gelmesini bekliyo canım öyle direk sezeryan demiyo riskli bi durum yoksa
Gözün aydın bebişim maşallah tunaya
Bakalım tosuncuk olacak mi

Hareketli demek, inşallah hayırlısı neyse o olsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…