Aa evett aynıymıss hadı ınss hayırlısıyla:)Bizde 5 i gibi düşünüyoruz. Seninle günümüz aynı. Galiba aynı gün doğururuz
Kızlar benim süt sağma makinasi mamajoo tekliydi çok memnundum şimdi çıkardım ama küçük tipasi kaybolmus müşteri hizmetlerini aradım
Bebeğimolacak.com da istediğiniz her bebek ürününu oto koltuk, emzirme aleti aparatlarıni bulabilirsiniz çok hoşuma gitti ben hemen 20tl ye valf ve valf kapağı diye geçen aparatı sepete attım, aklınizda olsun
Maşallah canımmm. Ne güzel öğrenmişsin zamanı da sağlıkla gelsin inşallah minnak . benimde yarın kontrolüm var acaba birşey söyler mi doktor bende çok heyecanlıyımGünaydın hamislerkontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Maşallah canım gayet iyi sezeryan olursa 39 küsür de alacak demekkiKızlar 32+2 bebeğim 2000 gr olmuş.ama hala ters.Böyle giderse bana sezeryan yolu görünüyor.22 mart civarı dedi.Ama Martın başından itibaren beklemeye başla belli olmaz dedi.Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Yine ve yine anca okuyup bitirdim konuşmalarıAy geçmiş olsunbugün sabah bende kusarken altıma kaçırdım pijamama kadar gelmiş ahah
Ben tetanozu vurulduktan sonra 2 ya da 3 kere daha gittim. Daha en son salı çağırmışlardı gittiğimde rutin kan tahlillerimi yapıyorlar tansiyon kilo takibi yapıyorlar bebeğin kalbini dinliyoruz beni muayene ediyor işte ödem falan var mı diye. Ebe bilgiler veriyor son gidişimde doğumla ilgili birşeyler anlattı.Günaydın herkese
Ya beni hiç arayıp sormuyorlar sağlık ocağındantetanozlari yaptılar bir daha da aramadilar. Sizi arıyorlar mi? Ne yapıyorlar gidince?
Maşallah miniğeeSelam kizlar smdi geldim eve devletteki doktora gttim guzel ilgilendi kan idrar istedi onlari verdim 2.500 grm olmus benim minik kizim bas asgi halaaacaba normal gelirmi kasintilarmida soyledim ogleden sonra tekrar gidicem hem sonuclar icin hemde nstye baglanicam ogle yemegi molasina denk geldi sezeryan icinde hersey yolunda giderse tam 38 de alicaz dedi ultrosonda 35 hafta cikti suan 34+2 yim birde suyun cok az fazla dedi ilknde zaten su ikiziydi oglum yadirgamadm
Maşallah kilosu falan gayet güzelmiş okudum konuşmaları zaten sana da normal geliyormuş bu tarih ki gerçekten öyleKızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.
HoşgeldinM Muallimezzz @Masalim01 ikizdaslarim geldimbugün 10 da araştırmaya girdim 4 de çıktım
Rutini kontrol yapıldı bugün başka doktor vardı neyse dün geceden bayağı belim,rahmim ağrıyordu hatta gece bı ara eşime bu aralar doguruvam dedim
Neyse araştırmada her 2 haftaya 1 idrar kültürü işte nst yapılıyor, ikinci bebekte beni bı ağrı tuttu makine 20 dk ya az kala yine bebek hareket ettiği için başa sardı maske ile uzanmak zaten işkence bı de şimdiye kadar hıc ağlamadım beni bı ağlama krizi tuttu önceki doktorum bugünkü doktor asistanlar basıma geldi işte çok normal gebelik zor ikiz gebelik daha zor vs diye telkin etti
2.bebegi öğlen arasından sonra dinledi tekrar ve sancı çıktıbu kez doğumhanrye çıkıp serum yapılarak serumla birlikte sabahki bebek tekrar nst çekildi bu kez çıkmadı ama kontrol artık haftada bir ,, kan tahlili verdim o bu derken 4 u buldu eve gelmek, araştırmanın sevdiğim tarafı çok ilgili olmaları idrar kültürü özeller istemiyor her gidişimde ama burda rutin 2 haftaya bir nst daha ayrıntılı vs yukarı doğumhanenin de temizliğini görünce yine emin olmamakla birlikte doğumu orda yapmam ağır basıyor
Ben normalde bu mevsimlerde kat kat giyinen biriydim ve asla ellerim ayaklarım ısınmazdı ne giyersem giyiyimKızlar beni ateş basıyo ama öyle böyle değil. Şuan klimayı açtım karşısında yatıyorum. Sürekli duş alıyorum yüzümden filan terler akıyor. Eşim de kazak giydi battaniyeye sarılıyor öyle diyim
Maşallah kuzucuğaaKontrolden geldim bebiş yüzünü göstermedi arkası dönüktü 2260 gram 44 cm olmuş paşam kafası aşağıdaydı nts de sırt üstü yatarken çok zorlandım hatta elim ayağım titredi ya kötü oldum hiç sevmedimcanavar gibiymiş bizden böyle
Tosuncuk geliyor deseneKizlar bende kontrolden geldim 2700 kusur dedi kilosuna nstye girmedim haftaya tekrar gitcem haftada 1e düşürdü kontrolleri o zaman bağlanacak nstyede çok şükür her şey yolunda
Çantamı hazırlarken zemzemi koymuştum hurmayı henüz koymadım biraz daha zaman geçsin koyacağım inşallah.Hastan cantaniza zemzem ve hurmayı unutmayın peygamber sünneti derler aklıma geldi hatırlatmak istedim
Varis sorunu bende de var malesef hem de aşırı derecede. Öyle kılcal falan değil kabarık baya. Doğumdan bir süre sonra onlar için bi tedavi yöntemi aramam gerekecek.Normal ödem .
Tuza dikkat cnm.
B nim oglumda hiç yoktu bu gebelikte bacaklarım hep varis
Süt elma vs bunlar ben de hep geçici çözüm oldu hatta rennie içiyordum başta iyiydi ama sonra o da etki etmedi. Doktorum da mide koruyucu verdi mide koruyucudan sonra çok rahatladım.Mide yanmasına süt dışında ne iyi geliyor kızlar
Kuzum kişiden kişiye değişiyor demek bende çok kramp oluyor magnorm gayet iyi gelmiştiHic fayda etmiyor gibi cok da kramp giriyor mesela bacagima hemen bunu veriyolar
Oyy maşallah 3 kiloyu geçmişGünaydın hamislerkontrolüm vardı benim de 3100 Gr olmuşuz. Nst de sancı çıkmadı o da ne uyuz birşey yarım saatten fazla sürüyor ateş basıyor beni. Neyse sezeryan günüm de belli oldu 18 Şubat inşallah kızıma kavuşuyorum
Kizlar mrb sabahki aclik kan sekerim.96 2 saat snra toklul 101 cikti seker fln yok bence bende ogun yedigim seyden dolayi yuksel cikmis olablr mi tokluk kan sekeri
Evet icim rahatladi ya iyiki almisim cihaziOlabilir önceki gün yediğin bile etkileyebilir sen yine çok şeker girme cnm
Ah dikkat et artik cok cok zor is yapmak yorma kendiniAlttan alttann acayip ağrım var bugün
Halıları kaldırıp yer sildim benim suçum
Maşallah canım gelişimi gayet güzelmiş.❤ 2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim ebeye söyledim bebeğim en son ters duruyordu döner mi acaba falan dedim ilk gebeliklerde son 3 hafta içinde dönebiliyor bebekler demişti. Hayırlısı olsun inşallahKızlar 32+2 bebeğim 2000 gr olmuş.ama hala ters.Böyle giderse bana sezeryan yolu görünüyor.22 mart civarı dedi.Ama Martın başından itibaren beklemeye başla belli olmaz dedi.Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Evet canım bekleyecekmiş kendisi gelsin o zaman almak istiyorum diyorMaşallah canım gayet iyi sezeryan olursa 39 küsür de alacak demekki
Dönse bile canım kordona dolanabilir dedi o yüzden normal risk oluşturabilir dedi.Kordona dolanmadan gelirse bakıcaz duruma göre.Ama benim oğlum aşırı dönüyor ya.Nst de iken yandı mesela ordan çıktım doktorun odasına gittim düz oturuyodu kafası yukarda bacaklardan birisini kafasının üstüne koymuş kaldırıpMaşallah canım gelişimi gayet güzelmiş.❤ 2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim ebeye söyledim bebeğim en son ters duruyordu döner mi acaba falan dedim ilk gebeliklerde son 3 hafta içinde dönebiliyor bebekler demişti. Hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım iyi o zaman kötü düşünmeye gerek yokKuzu başından beri iri oluyor çocuk şeker de yani her iri çocuk için şeker var denmez ama tahlilde şeker çıkıyor çocuk kilolu ise deniliyor.
Kız 1500 erkek 1800 civarı yazık kızdan çok.yiyo deseneBenim kontrol yarın inşallah 3 hafta önce kızım 1150 gramdı erkek 1300 şimdi kaç olmuştur tahminleri alayım
Ilkte genelde bebeğin gelmesini bekliyo canım öyle direk sezeryan demiyo riskli bi durum yoksaKızlar ilk bebeği olacaklardanım hayırlısıyla. Şimdi herkes gün almaya başladı hemn hemn. Neye göre sezaryen yada normal doğum diyor Dr lar. Bebeğin durumuna göre mi???
Gözün aydın bebişim maşallah tunayaKızlar 32+2 bebeğim 2000 gr olmuş.ama hala ters.Böyle giderse bana sezeryan yolu görünüyor.22 mart civarı dedi.Ama Martın başından itibaren beklemeye başla belli olmaz dedi.Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Bakalım tosuncuk olacak miYine ve yine anca okuyup bitirdim konuşmalarısağolasın sendeki dert bende de oluyor özellikle hapşırırken
Ben tetanozu vurulduktan sonra 2 ya da 3 kere daha gittim. Daha en son salı çağırmışlardı gittiğimde rutin kan tahlillerimi yapıyorlar tansiyon kilo takibi yapıyorlar bebeğin kalbini dinliyoruz beni muayene ediyor işte ödem falan var mı diye. Ebe bilgiler veriyor son gidişimde doğumla ilgili birşeyler anlattı.
Maşallah miniğee❤ Hayırlısı olsun inşallah kuzucum
Maşallah kilosu falan gayet güzelmiş okudum konuşmaları zaten sana da normal geliyormuş bu tarih ki gerçekten öyleSağlıkla gelsin inşallah. Benim doktorum suyum az çıktığı zaman suyu mu az içiyorum acaba demiştim, sen ne kadar içersen iç bebekle direk bağlantılı değil bebek kendi içinde su üretir onun ürettiği su ile alakalı bazen ne kadar içersen iç suyu az olabilir demişti. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
HoşgeldinNst biraz zorlayıcı geçmiş senin için Az kaldı inşallah yakında bitecek.. Sağlıkla vakitli gelsin minikler. Nstde çıkan sancıyı sen hissediyor muydun?
Ben normalde bu mevsimlerde kat kat giyinen biriydim ve asla ellerim ayaklarım ısınmazdı ne giyersem giyiyimama hamilelik bende de menapoz etkisi yaptı. Ellerim sıcacık çorap giyemiyorum kısa kollular ile dolanıyorum evde. Yatarken üstümü bile örtemiyorum eşimin zoru ile ince bir pike alıyorum o kadar.
Maşallah kuzucuğaa❤ Demek utandı, az kaldı doğunca görürsün yüzümü dedi
Tosuncuk geliyor deseneMaşallah ❤
Çantamı hazırlarken zemzemi koymuştum hurmayı henüz koymadım biraz daha zaman geçsin koyacağım inşallah.
Varis sorunu bende de var malesef hem de aşırı derecede. Öyle kılcal falan değil kabarık baya. Doğumdan bir süre sonra onlar için bi tedavi yöntemi aramam gerekecek.
Süt elma vs bunlar ben de hep geçici çözüm oldu hatta rennie içiyordum başta iyiydi ama sonra o da etki etmedi. Doktorum da mide koruyucu verdi mide koruyucudan sonra çok rahatladım.
Kuzum kişiden kişiye değişiyor demek bende çok kramp oluyor magnorm gayet iyi gelmiştiSen nasılsın kasılmaların devam ediyor sanırım
Oyy maşallah 3 kiloyu geçmiş❤ Gününüz de belli olmuş sağlıkla gelsin şubat ayı geldi artık doğumları konuşma zamanı yaklaştı ❤
Hareketli demek, inşallah hayırlısı neyse o olsun kuzucumDönse bile canım kordona dolanabilir dedi o yüzden normal risk oluşturabilir dedi.Kordona dolanmadan gelirse bakıcaz duruma göre.Ama benim oğlum aşırı dönüyor ya.Nst de iken yandı mesela ordan çıktım doktorun odasına gittim düz oturuyodu kafası yukarda bacaklardan birisini kafasının üstüne koymuş kaldırıp
Evet canım hemşire bile nstde yerini kaybetti durdu aşırı hareketli Allah sabır versin doğunca diyo kadıncağızHareketli demek, inşallah hayırlısı neyse o olsun kuzucum❤
Hadi yaEvet canım hemşire bile nstde yerini kaybetti durdu aşırı hareketli Allah sabır versin doğunca diyo kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?