2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amanın kızlar sevincim kursağımda kaldı. Ne güzel kaynana gelmicek ti. doğumda 1 haftalığına gelirim demeye başladı. . Bide burda erkek yeğeni var evli onu da davet etmiş. Ben İstanbula geldiğimde gel bak die. Ya nasıl sinir oldum pandemi de sen benim evime nasıl misafir çağırırsın. Bi çeyrek bide bebeğe künye yapmıs.. Annemle kv anlaşamazlar annem de doğumda gelcek. Ya eltim de doğurcak gelmeyin dedik okadaar çünkü kaynana burdayken doğursa eltim kimse yok yanında yabancı zaten.

Aaa şaşırdımm, nası bıraktııı eltın neyse sen sımdıden germe kendını her sey olacagına varır

Belki fikrini değiştirir yani inşallah

Kızlar alıntılamayı unuttum herşey çorba oldu kafmda Kontrolü olanların güzel geçmesine çok sevindim şuan grubumuzda herşey yolunda gibi Tarihi belli olan arkadaşlarım inşallah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize Bebeğin giyeceklerini nihayet yıkadım. Tonlarına göre ayırmama rağmen renk koruyucu mendil atmıştım ne olur ne olmaz diye Toz pembe olmuş mendil çok gerekli bişiymiş buradan bir arkadaş söylemişti Rossmandan aldım dün sağolsun her kimse

Yaa kötü olmuş bak bu neyse bi hafta kalcakmista niye eve misafir çağırıyo eşin söylesin tek kvden gelsin geliyosa bide misafir getirmesin

Masallahh sanci aninda donen bebekler de oluyrmus aksine bir durum yoksa hayirlisi olsun hakkinizda

Geçmişi çok okumadım kızlar kontrolü olanların hepsinin güzel geçmiştir inşallah kvdeyle manti yaptık buzluğa atmak için doğumdan sonra lazım olur ama çok yorgunum belim çok agridi
Oo sero 1 sen 2 hallettiniz mantilari valla ohh afiyetle yeyin bende totomu gezdrdm bgn valla aldm arabayi ciktim arkadaslarmla bulstm hava cook guzeldi saldim.oglani cayira kosturdu durdu beni goren aa dogurmadn m dha diyo

Alternatif olsun buzlukta yemek olmayınca doğuma kadar yemezsek
Iyi yapmışsın bende dün hastaneden çıkınca goturdm ardayı parka baya bi yoruldu

Merhaba Mart anneleri bugün(29+0) dr kontrolü sonrasında karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim 151-62. Dr, new lifeın enginar özlü bir kapsülünü kullanmamı istedi aynı zamanda sebze ağırlıklı beslen 4 hafta sonra gel değerler düşmemişse seni üniversite hastanesine yönlendireceğiz dedi bu durum erken doğuma neden oluyor galiba aranızda buna benzer bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı...

Alternatif olsun buzlukta yemek olmayınca doğuma kadar yemezsek
Iyi yapmışsın bende dün hastaneden çıkınca goturdm ardayı parka baya bi yoruldu
Yeme kiz az kaldi cocuklara cok uzuluyorm evde olmaktan disari cikinca ipi salinmis kopecik gibi saga sola kacisiyolar benm.oglan bgn oyleydi hava 18 derece bgn uzun zamandr soguk ruzgar yagrlu geciodu yarnda cikriz hafta sonu yine yasak doguma kdr mahrum birakmak istemiyorm sonra mecbur eve kapancaz

Geçmiş olsun canım çaresini bilmiyorum ama geçmiş olsun yazmak istedim

Gecmis olsun cnm ilac fln vermedimi peki, benim vucudum cok kasiniyordu karaciger ve safradan suphelendiler ama ast alt normal cikti alp degerim yuksek cikti senin vucudunda kasinti varmi deger yukselince safradan kaynakli kasinti yaparmis doktorun iyisini bilir nettenki yorumlara fln yazilanlarada hic bakma herkesin bir olmuyor

Yaa kötü olmuş bak bu neyse bi hafta kalcakmista niye eve misafir çağırıyo eşin söylesin tek kvden gelsin geliyosa bide misafir getirmesin
Aynen eşim desin. Şimdi annem le aynı gelirlerse bnm başım ağrır. Bide annem onun misafirine mi hizmet etcek kv ye mi hizmet etcek bana mı bakacak. Yeğenini de hiç sevmem. Evimde de istemem doğrusu.bide pandemi de kimseyi kabul etmek istemiyorum. Geçen gün haberlerde bebek görmeye giden Bi kadından 37 kişiye virüs bulaşmış. Allah korusun aman aman...

Valla anne ve kv aynı evde cok gereksız aynı anda haa cok iyi olur ılıskiler ona bıse demem de:) bırı gıdınce diğeri gelse daha anlamlı ama öyle dusunuo olsa bız bunu konusmazdık

Valla anne ve kv aynı evde cok gereksız aynı anda haa cok iyi olur ılıskiler ona bıse demem de:) bırı gıdınce diğeri gelse daha anlamlı ama öyle dusunuo olsa bız bunu konusmazdık
Canım ben 3.5 yıllık evliyim. annem ve kv daha 1 kere tlfn da konusmus değillerdir. Farklı şehirdeler. Kv cins biraz. Keske çok güzel anlaşan dünürler olsalardı.

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 2800 olmuş çok şükür iki hafta önce geriden geliyo diye korkmuştum ya şimdi tüm değerleri haftasıyla uyumlu çıktı doktor iyi beslemişsin bebeğini dedi şükür ki iki haftada 600gr almış ben de alıyorum tabi bu arada nstde de sancı çıkmadı yüzünü de göstermedi sırtı dönükmüş haftaya 37 olucaz bakalım o zaman gösterecek mi

Teşekkür ederim canım, hayır herhangi bir kaşıntı falan yok ast alt yüksek çıktı sadece safra ile ilgili bir test yapılmadı. enginar özlü bir takviye verdi düşmezse ve yükselmeye devam ederse üni hastanesine yönlendiririz dedi. Haklısın nette okuyunca neler neler çıkıyor umarım değerlerim düşer de birşeye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…