2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim inşallah öyle bir mucize olurhayırlısı olsun tabi

Aa cok güzel maşallah canım.

Gözünaydın canım bnm de 32+2de aynı kiloda çıkmıs tı. Saglıklı olsunlarda normal yada sezaryen farketmez

Ben hep.cikardim sadece havalar kötü olduğunda cikmadik bana zor oldu ama napiyim
O haberi kaynanana at allah korusun gerçekten zor su zamanda çocuk dogurmak

Masallah minnosa ay ne yedin kiz ben de yiyem soyle de

Aynen tatlım ilkinde 40 i bitirdim. Benim bebeler sabır taşı mübarek
Benim oğlan da 40+1 de doğdu aynı performansı kızımdan da bekliyorum en azından 39+ olur inşallah ben içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi düşüncesindeyim an azından sancısı ile gelsin

Benim oğlan da 40+1 de doğdu aynı performansı kızımdan da bekliyorum en azından 39+ olur inşallah ben içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi düşüncesindeyim an azından sancısı ile gelsin
Bende 38dr gelsin yeter diyorum deli misin sen
Her gün bi yerimiz ağrıyo tabi doğunca da 2 çocukla kafayı yemek var

Kızlar ben de martta doğum yapacağım, daha 2 gün önce kontrole gittim her şey gayet normal, bebek de hareketli fakat bugün öğlenden beri midem ağrıyor. Dün annemlerde kalmıştım oda çok sıcaktı terlemişim uyurken, uyandığımda da annem ev havalansın diye balkonu açmıştı üşüdüm biraz ondan mı ağrıyor bilmiyorum. Sıcak süt içtim, sıcak çay içtim fakat geçmedi ağrı. Bebeğin hareketleri her zamanki gibi.

32. Haftada cikti benimde karaciğer yaglanmam doktor 10 gün dikkat et yumurtalı yağlı hamur ve çikolatadan uzak dur dedi 34. Haftada düşmüştü degerelrim ama dikkatli.olmami.istedi bu haftasonuntekrar kan vereceğim. Olan icin birşey demedi . Evet erken doğumu tetikliyormus

Bende 38dr gelsin yeter diyorum deli misin sen
Her gün bi yerimiz ağrıyo tabi doğunca da 2 çocukla kafayı yemek var
Doğurunca çok iyi doğurdun biz bebeği eve götürelim sen git biraz tatil yap demeyecekler sonuçta öncesi de yorucu sonrası da.. Ama normal doğum olmasa da bebeğin hazır olmasını sancılarıula gelmesini çok isterim. Bakarsın 37 de sancısı gelir bilemezükk

Hic sancim çıkmadı şimdi sanci.nasil oluyor sancim olursa nasil tepki veririm bilmiyorumdoktorumda durabildiği kadar dursun diyor bende endişeleniyorum ya tipik annelik iste. Birde çalışınca 2 hafta erken gelse 2 hafta daha cok vakit geçirsem diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…