Masallahh sanci aninda donen bebekler de oluyrmus aksine bir durum yoksa hayirlisi olsun hakkinizda
Oo sero 1 sen 2 hallettiniz mantilari valla ohh afiyetle yeyin bende totomu gezdrdm bgn valla aldm arabayi ciktim arkadaslarmla bulstm hava cook guzeldi saldim.oglani cayira kosturdu durdu beni goren aa dogurmadn m dha diyo
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 2800 olmuş çok şükür iki hafta önce geriden geliyo diye korkmuştum ya şimdi tüm değerleri haftasıyla uyumlu çıktı doktor iyi beslemişsin bebeğini dedi şükür ki iki haftada 600gr almış ben de alıyorum tabi bu arada nstde de sancı çıkmadı yüzünü de göstermedi sırtı dönükmüş haftaya 37 olucaz bakalım o zaman gösterecek mi
Kızlar 32+2 bebeğim 2000 gr olmuş.ama hala ters.Böyle giderse bana sezeryan yolu görünüyor.22 mart civarı dedi.Ama Martın başından itibaren beklemeye başla belli olmaz dedi.Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Yeme kiz az kaldi cocuklara cok uzuluyorm evde olmaktan disari cikinca ipi salinmis kopecik gibi saga sola kacisiyolar benm.oglan bgn oyleydi hava 18 derece bgn uzun zamandr soguk ruzgar yagrlu geciodu yarnda cikriz hafta sonu yine yasak doguma kdr mahrum birakmak istemiyorm sonra mecbur eve kapancaz
Aynen eşim desin. Şimdi annem le aynı gelirlerse bnm başım ağrır. Bide annem onun misafirine mi hizmet etcek kv ye mi hizmet etcek bana mı bakacak. Yeğenini de hiç sevmem. Evimde de istemem doğrusu.bide pandemi de kimseyi kabul etmek istemiyorum. Geçen gün haberlerde bebek görmeye giden Bi kadından 37 kişiye virüs bulaşmış. Allah korusun aman aman...
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 2800 olmuş çok şükür iki hafta önce geriden geliyo diye korkmuştum ya şimdi tüm değerleri haftasıyla uyumlu çıktı doktor iyi beslemişsin bebeğini dedi şükür ki iki haftada 600gr almış ben de alıyorum tabi bu arada nstde de sancı çıkmadı yüzünü de göstermedi sırtı dönükmüş haftaya 37 olucaz bakalım o zaman gösterecek mi
Benim oğlan da 40+1 de doğdu aynı performansı kızımdan da bekliyorum en azından 39+ olur inşallah ben içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi düşüncesindeyim an azından sancısı ile gelsin
Benim oğlan da 40+1 de doğdu aynı performansı kızımdan da bekliyorum en azından 39+ olur inşallah ben içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi düşüncesindeyim an azından sancısı ile gelsin
Neler yemedim ki diyomuşum sütlaç ceviz muz süt yumurta protein ağırlıklı beslendim canım bi de devit3 damla aldım eczaneden arada ondan takviye yaptım
Kızlar ben de martta doğum yapacağım, daha 2 gün önce kontrole gittim her şey gayet normal, bebek de hareketli fakat bugün öğlenden beri midem ağrıyor. Dün annemlerde kalmıştım oda çok sıcaktı terlemişim uyurken, uyandığımda da annem ev havalansın diye balkonu açmıştı üşüdüm biraz ondan mı ağrıyor bilmiyorum. Sıcak süt içtim, sıcak çay içtim fakat geçmedi ağrı. Bebeğin hareketleri her zamanki gibi.
Merhaba Mart anneleri bugün(29+0) dr kontrolü sonrasında karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim 151-62. Dr, new lifeın enginar özlü bir kapsülünü kullanmamı istedi aynı zamanda sebze ağırlıklı beslen 4 hafta sonra gel değerler düşmemişse seni üniversite hastanesine yönlendireceğiz dedi bu durum erken doğuma neden oluyor galiba aranızda buna benzer bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı...
32. Haftada cikti benimde karaciğer yaglanmam doktor 10 gün dikkat et yumurtalı yağlı hamur ve çikolatadan uzak dur dedi 34. Haftada düşmüştü degerelrim ama dikkatli.olmami.istedi bu haftasonuntekrar kan vereceğim. Olan icin birşey demedi . Evet erken doğumu tetikliyormus
Doğurunca çok iyi doğurdun biz bebeği eve götürelim sen git biraz tatil yap demeyecekler sonuçta öncesi de yorucu sonrası da.. Ama normal doğum olmasa da bebeğin hazır olmasını sancılarıula gelmesini çok isterim. Bakarsın 37 de sancısı gelir bilemezükk
Hic sancim çıkmadı şimdi sanci.nasil oluyor sancim olursa nasil tepki veririm bilmiyorumdoktorumda durabildiği kadar dursun diyor bende endişeleniyorum ya tipik annelik iste. Birde çalışınca 2 hafta erken gelse 2 hafta daha cok vakit geçirsem diye dusunuyorum