- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorumDoğurunca çok iyi doğurdun biz bebeği eve götürelim sen git biraz tatil yap demeyecekler sonuçtaöncesi de yorucu sonrası da.. Ama normal doğum olmasa da bebeğin hazır olmasını sancılarıula gelmesini çok isterim. Bakarsın 37 de sancısı gelir bilemezükk
Benim de hastaneye yattığımda 5 dakikada bir sancım vardı ama hiç hissetmiyordum hatta aşırı enerjiktimHic sancim çıkmadışimdi sanci.nasil oluyor sancim olursa nasil tepki veririm bilmiyorum doktorumda durabildiği kadar dursun diyor bende endişeleniyorum ya tipik annelik iste. Birde çalışınca 2 hafta erken gelse 2 hafta daha cok vakit geçirsem diye dusunuyorum
Cnm ben cumartesi gün gittim. 32+2 ydim 1992gr cıkmıstı. .şuan tam 33+0olduk şükür. Bi sonraki randevum 13 şubatta.Senin alttaki bilgiler doğrumu canım 33. Haftamı şu anda? Yada kaç haftalık ve kaç kg şu anda peki?
2 çocuklu hayatı bende merak ediyorum. Kizim etkilenmemesi icin yazın köye gitmeyi düşünüyorum koy de yasitlariyla oynasın burda her zaman peşinden koşturamam. Orda araba da geçmiyor daha özgür.10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorumsonra ben kafayı yerim
Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeterBenimkide 12 günde 600 gram almış sutlacla muz yedim nerdeyse her gün
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklarNeler yemedim ki diyomuşumsütlaç ceviz muz süt yumurta protein ağırlıklı beslendim canım bi de devit3 damla aldım eczaneden arada ondan takviye yaptım
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasikKızlar ben de martta doğum yapacağım, daha 2 gün önce kontrole gittim her şey gayet normal, bebek de hareketli fakat bugün öğlenden beri midem ağrıyor. Dün annemlerde kalmıştım oda çok sıcaktı terlemişim uyurken, uyandığımda da annem ev havalansın diye balkonu açmıştı üşüdüm biraz ondan mı ağrıyor bilmiyorum. Sıcak süt içtim, sıcak çay içtim fakat geçmedi ağrı. Bebeğin hareketleri her zamanki gibi.
Ay sorma ya benim de yengem gelecek güya dün akşam diyor ki 10 şubattan sonra doktora gidecem bel fıtığı ameliyatı olabilirim10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorumsonra ben kafayı yerim
Amin canoBen mutlu mesut uğurladım eşinin ailesini darısı senin başına M Melekogretmencnn
Gaviscon yok. Ya midemle bitmiyor ki, sanki büyük tuvaletim varmış gibi oluyor ama gidiyorum hiçbirşey yok.Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
Sütun gecikmesin bencede çağırma seninkiler cok tuhaf.Ay sorma ya benim de yengem gelecek güya dün akşam diyor ki 10 şubattan sonra doktora gidecem bel fıtığı ameliyatı olabilirimbeni mi bekledin hain karı dedim tamma dur bakalım ben de olmak istemiyorum diye kıvırdı.. Ama yengemi severim yani gıcıklık olsun diye yaptığı bişey değil.. Gelmezse kaynanamı kesinlikle istemiyorum beni daha çok delirtir hala aklıma geldikçe deliriyorum. En son eşimle ikimiz bakacaz başımızın çaresine artık
Sindirim problemi yasiyosun demekki canim takip et karninla ilgili olmasin da sindirim sorunlari muhim degilGaviscon yok. Ya midemle bitmiyor ki, sanki büyük tuvaletim varmış gibi oluyor ama gidiyorum hiçbirşey yok.
Sütlaç kilo mu yapıo mus ay bende yapim yarın sütçü süt getirecek tam da. Birazını yoğurt birazını sütlaç yapim bariMuz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
Ayaklarınin altına su koysan? Ihlamur içebilirsin rahatlatır.Gaviscon yok. Ya midemle bitmiyor ki, sanki büyük tuvaletim varmış gibi oluyor ama gidiyorum hiçbirşey yok.
Yi yi bol bol sutlac yi ben oyle yapacuumSütlaç kilo mu yapıo mus ay bende yapim yarın sütçü süt getirecek tam da. Birazını yoğurt birazını sütlaç yapim bari
Oohh gelsin gelsin yarasın ikizlere kilo olsun şifa olsunMuz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Kız bende asla kv istemem. Deliririm aynen.. Annem gelmese bile Eşim kalsın yanımda derim ben. Hastane çıkışında da komsum yardımcı olur. Senın oğlana kim bakacak peki annen miAy sorma ya benim de yengem gelecek güya dün akşam diyor ki 10 şubattan sonra doktora gidecem bel fıtığı ameliyatı olabilirimbeni mi bekledin hain karı dedim tamma dur bakalım ben de olmak istemiyorum diye kıvırdı.. Ama yengemi severim yani gıcıklık olsun diye yaptığı bişey değil.. Gelmezse kaynanamı kesinlikle istemiyorum beni daha çok delirtir hala aklıma geldikçe deliriyorum. En son eşimle ikimiz bakacaz başımızın çaresine artık
Köyde de Ben çok sıkılıyorum eşimin annesigilin orda evi bahçesi var kocaman çok rahat oynuyo tabi eve girene kadar eve girince durmadan bi aşağı bi yukarı çıkıp duruyo merdivenin başındaki demilerin arasıda o kadar acıkki ben bile geçerim korkuyorum sürekli peşinde gezmekte beni yuruyo2 çocuklu hayatı bende merak ediyorum. Kizim etkilenmemesi icin yazın köye gitmeyi düşünüyorum koy de yasitlariyla oynasın burda her zaman peşinden koşturamam. Orda araba da geçmiyor daha özgür.
Annenin gelme imkanı yok muydu luli senin omerde küçük daha eşin izin mı alcak kimse kalmazsa ay mümkünse kvden gelmesin zaten sana yararı değil zararı dokunurAy sorma ya benim de yengem gelecek güya dün akşam diyor ki 10 şubattan sonra doktora gidecem bel fıtığı ameliyatı olabilirimbeni mi bekledin hain karı dedim tamma dur bakalım ben de olmak istemiyorum diye kıvırdı.. Ama yengemi severim yani gıcıklık olsun diye yaptığı bişey değil.. Gelmezse kaynanamı kesinlikle istemiyorum beni daha çok delirtir hala aklıma geldikçe deliriyorum. En son eşimle ikimiz bakacaz başımızın çaresine artık
Kız korkma arda belki abilik yapcak seni üzmez. Yardımcı bile olur belki. Bizim arkadsta ocakta doğurdu kızını. oğlu bebeği kıskanıyormus annesi devamlı emzirio bebekle ilgilenio tabi.ama onun oğlu çok şımarık büyüdü. Ve anneanne baktı hep arkads öğretmen.10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorumsonra ben kafayı yerim
Amin teyzesiOohh gelsin gelsin yarasın ikizlere kilo olsun şifa olsun
Sutlacla muz mu kacirir miyim okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?