2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorum sonra ben kafayı yerim

Benim de hastaneye yattığımda 5 dakikada bir sancım vardı ama hiç hissetmiyordum hatta aşırı enerjiktim inşallah sağlıkla gelsin hepsi

10 gün anacığım yanımda bütün kahrı çekecek onada uzuluyorum sonra ben kafayı yerim
2 çocuklu hayatı bende merak ediyorum. Kizim etkilenmemesi icin yazın köye gitmeyi düşünüyorum koy de yasitlariyla oynasın burda her zaman peşinden koşturamam. Orda araba da geçmiyor daha özgür.

Benimkide 12 günde 600 gram almış sutlacla muz yedim nerdeyse her gün
Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Neler yemedim ki diyomuşum sütlaç ceviz muz süt yumurta protein ağırlıklı beslendim canım bi de devit3 damla aldım eczaneden arada ondan takviye yaptım
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik

Ay sorma ya benim de yengem gelecek güya dün akşam diyor ki 10 şubattan sonra doktora gidecem bel fıtığı ameliyatı olabilirim beni mi bekledin hain karı dedim tamma dur bakalım ben de olmak istemiyorum diye kıvırdı.. Ama yengemi severim yani gıcıklık olsun diye yaptığı bişey değil.. Gelmezse kaynanamı kesinlikle istemiyorum beni daha çok delirtir hala aklıma geldikçe deliriyorum. En son eşimle ikimiz bakacaz başımızın çaresine artık

Ben mutlu mesut uğurladım eşinin ailesini darısı senin başına M Melekogretmencnn
Amin cano inşallah vazgeçer ozamana kadar. Hayır ya kendin daha gelmeden yeğenini ne çağırıon. Yeğeni de İstanbulda bizde. Daha şimdiye kadar gelip gitmedik hiç. Kendi yetmiyo bide ben gelince gelcen bak die yeğenine emir vaki yapıo kadın. Sinir kadın işte

Gaviscon yok. Ya midemle bitmiyor ki, sanki büyük tuvaletim varmış gibi oluyor ama gidiyorum hiçbirşey yok.

Sütun gecikmesin bencede çağırma seninkiler cok tuhaf.

Sütlaç kilo mu yapıo mus ay bende yapim yarın sütçü süt getirecek tam da. Birazını yoğurt birazını sütlaç yapim bari

Oohh gelsin gelsin yarasın ikizlere kilo olsun şifa olsun

Kız bende asla kv istemem. Deliririm aynen.. Annem gelmese bile Eşim kalsın yanımda derim ben. Hastane çıkışında da komsum yardımcı olur. Senın oğlana kim bakacak peki annen mi

2 çocuklu hayatı bende merak ediyorum. Kizim etkilenmemesi icin yazın köye gitmeyi düşünüyorum koy de yasitlariyla oynasın burda her zaman peşinden koşturamam. Orda araba da geçmiyor daha özgür.
Köyde de Ben çok sıkılıyorum eşimin annesigilin orda evi bahçesi var kocaman çok rahat oynuyo tabi eve girene kadar eve girince durmadan bi aşağı bi yukarı çıkıp duruyo merdivenin başındaki demilerin arasıda o kadar acıkki ben bile geçerim korkuyorum sürekli peşinde gezmekte beni yuruyo
[/QUOTE="Masalim01, post: 66899199, member: 980890"]
Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter

Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar

Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
[/QUOTE]
Ye ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedim
Annenin gelme imkanı yok muydu luli senin omerde küçük daha eşin izin mı alcak kimse kalmazsa ay mümkünse kvden gelmesin zaten sana yararı değil zararı dokunur

Kız korkma arda belki abilik yapcak seni üzmez. Yardımcı bile olur belki. Bizim arkadsta ocakta doğurdu kızını. oğlu bebeği kıskanıyormus annesi devamlı emzirio bebekle ilgilenio tabi.ama onun oğlu çok şımarık büyüdü. Ve anneanne baktı hep arkads öğretmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…