2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gormez hemen merak etme troit amleiyati olmus biriyim oglumda 9 a cikmisti saglikli sukur

Bende de bi defa çıktı polikistik şaşırmıştım. Zaten ondan 3-4 ay sonrada hamile kaldım. Tsh troid miymiş
Hadiya triptmi stres yaptım şincik kötü cıkmamıştır inşallah bende gecti bittü ama reglim yüne düzenlydi birmsıkıntı yaşanmadı ama stres ediyor insan

Bnm 4.38 cikti dr gelecek ay bidaha bakalım dedi ilaç vermedi umarım düşer ama bana 4 te yüksek geldi..

sizin yerinizde olsam tsh icin ic hastaliklari veya endokronolojiye giderim.size hic olmazsa 25mg ilac vereceklerdir... bence onemseyin gidin.bebegin troit bezi olusana kadar dikkat etmeliyiz canim... en azindan icin rahat eder.ben her hafta gidiyorum cunku troit bezimin yarisi yok kontrol altinda olmak zorundayimm.

Hadiya triptmi stres yaptım şincik kötü cıkmamıştır inşallah bende gecti bittü ama reglim yüne düzenlydi birmsıkıntı yaşanmadı ama stres ediyor insan
Aslında biz stres yapmıyoruz desekte vücudumuz yapıyor

Evt ya keşke olsa sürekli bakardık böyle olunca merak ediyoruz acaba nasıl napiyo falan diye düşünüyoruz . Tiroid değerin içinde bir iki günden bişey olacağını sanmiyorum

Gece uykulariniz nasil kizlar?
Ben dun gece agrilarla uyandm hep huzursuz yattim kotu uyandm o yuzden

Gidicem canım bu salıya randevu aldım ben de güvenemedim pek cünkü max 2,5 olmali diye biliyorum

Gormez hemen merak etme troit amleiyati olmus biriyim oglumda 9 a cikmisti saglikli sukur
Evt ya keşke olsa sürekli bakardık böyle olunca merak ediyoruz acaba nasıl napiyo falan diye düşünüyoruz . Tiroid değerin içinde bir iki günden bişey olacağını sanmiyorum
4 hafta once baktirmistim bu sefer de cok düşük çıkmıştı 0.076'ydı. Dozu azaltmıştı doktorum simdi de artmış. Yarin tekrar gidicem bakalim.

Iyi aksamlar kizlar ben doktora ilk muayene olarak 7+0 da gideyim diyorum siz ne dersiniz yoksa 8+0 da mi gitsem şu an için leke vs yok erken gidince bir şey yapamıyorlar iyi de olsa kötü de olsa bana bir akıl verin

Ya ben bir de çay içemiyorum çayı çok severdim şu an iki bardağı zor içiyorum resmen geri geliyor. Tiksinmiyorum canım içmek istiyor ama icemiyorum. Ama Oğlumda çikolatadan tiksinmistim inşallah yine öyle olur

Botox yaptirdin mi peki canım aklımda o vardı hamileyken botox yaptırılıyor mu acaba diye

Bence 8 de ilk hem kalp hem kese gör

Allahım inşallah kilo aldıracak şeylerden tiksinirim amin ahah

Kalp 8 de mi duyuluyordu siz duydunuz mu gerçi 8 de gidince garanti olur öbür türlü içimi yiyecek niye atmadı kalp diye
7.haftadan sonra diyorlar canım. Ben 7+4 de duydum. Garanti olsun diye 8 dedim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…