Merhaba! BNde aranıza katılıyorum sanırım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum Evde test yaptım 2 çizgi dr için carsamba gününe randevu aldım o zamn 5+3 oluyorm kese gözükür mü acaba
Kızlar benim lekelenmelerim vardı proteston yazmıştı dr yarın kontrolüm var korku heyecan karmakarışık duygular yaşıyorum insallah bebegim benimledir saatler bile geçmiyor dua edermisiniz benim için
Merhaba! BNde aranıza katılıyorum sanırım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum Evde test yaptım 2 çizgi dr için carsamba gününe randevu aldım o zamn 5+3 oluyorm kese gözükür mü acaba
Kızlar benim lekelenmelerim vardı proteston yazmıştı dr yarın kontrolüm var korku heyecan karmakarışık duygular yaşıyorum insallah bebegim benimledir saatler bile geçmiyor dua edermisiniz benim için
Günaydın ❤ karın ağrısını bende çok yaşadım ve sürekli çıkarmamdan dolayı mide agrisida yaşıyorum. Lekelenme yokmuş sıkıntı yoktur inşallah. Ağrı ve lekelenme birlikte olursa sıkıntı oluyormuş diye duydum
Günaydın ❤ inşallah bulunmamayı seçer ve başlamaz şu anda bulantı olmamasının büyük lüks olduğunu düşünüyorum
Günaydın ❤ karın ağrısını bende çok yaşadım ve sürekli çıkarmamdan dolayı mide agrisida yaşıyorum. Lekelenme yokmuş sıkıntı yoktur inşallah. Ağrı ve lekelenme birlikte olursa sıkıntı oluyormuş diye duydum
Benim aslinda hipotroidim var yavas calisan ilac dozum fazla gelmis bi gittim hastaneye hamielymisim haberim yok agridan kivraniyirum 0.0005 bebek te yuksek dusuk riski 5 6 gun ilac kullanmadim.agrilar gecti salinyien doktora gidicem her hafta baktiriyorum
Bende hashimoto tiroiti var. Ben de 4 hafta once cok düştüğünü öğrenince 3 gun ilac içmemiştim. Sonra da doktor 75 mcg olarak ayarlanmıştı. Simdi de 7 bucuk çıkınca 2 gündür 125 mcg içiyorum ama doktora gidemedim daha. Tayinimiz çıktı haftasonu taşınmamız lazım bulunduğum yerde endokrinolog yok. Dahiliyeye gitmem lazim ama burada hastane çok kalabalık. Normalde Ankara'ya gidiyodum ama şimdi evi topladığımız için gidemiyorum. Telefonla doktoruma ulasmaya çalisicam.
Bence sıkıntı edecek bir durum yok benim adetlerim cok sancili gecerdi ilk başlarda bildiğin adet olacakmışım gibi karin agrisi bel ağrısı dizlerim bacaklarım ne varsa artık
Bence sıkıntı edecek bir durum yok benim adetlerim cok sancili gecerdi ilk başlarda bildiğin adet olacakmışım gibi karin agrisi bel ağrısı dizlerim bacaklarım ne varsa artık
Inslh cnmm. Benimde adetlerim cok sancıli gecerdi aynen senin dedigin gibi agrimayan yerim kalamazdı. Karnım şiş afedersin gaz sancısı da olabilir yediklerimede dikkat ediyorum ama niye bole olduki