2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba! BNde aranıza katılıyorum sanırım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum Evde test yaptım 2 çizgi dr için carsamba gününe randevu aldım o zamn 5+3 oluyorm kese gözükür mü acaba
Hayırlı olsun canım evet Benim 5+2de gozukmustu

Merhaba! BNde aranıza katılıyorum sanırım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum Evde test yaptım 2 çizgi dr için carsamba gününe randevu aldım o zamn 5+3 oluyorm kese gözükür mü acaba
Hayırlı olsun gözükür canım 4+5 te çok sıkışık gittim karından gördü.

ben de 5 hafta 5 günlük hamileyim yaş 32 tahmini doğum:17 mart tüp bebek beni de listeye ekler misiniz inş.bu süreci beraber atlatacağız kızlar
ekledim canım hayırlı olsun
Valla benimde bir iştahım arttı doymuyorum nazar değmez inşallah bulantı yaşamadım çok şükür böyle devam edelim inşallah ya
inşallah kuzum bugün ben bulantı ile uyandım
büyük ihtimalle gözükür hayırlı olsun
Kızlar benim lekelenmelerim vardı proteston yazmıştı dr yarın kontrolüm var korku heyecan karmakarışık duygular yaşıyorum insallah bebegim benimledir saatler bile geçmiyor dua edermisiniz benim için
Kontrol ne zaman canım. Umarım herşey istediğin gibi olur

Hayırlı sabahlar gunaydinn
Günaydın ❤
Günaydın canım
Günaydın serocum❤
Günaydın kızlar, kalp atışı en erken ne zaman duyulur
Günaydın ❤ sanırım 7. haftadan itibaren duyuluyor
Günaydın canlar nasılsınız benim midem iki gündür bulansa mı bulanmasa mı bilemiyor galiba ☺ Bi tuhaf inşallah şiddetli başlamaz
Günaydın ❤ inşallah bulunmamayı seçer ve başlamaz şu anda bulantı olmamasının büyük lüks olduğunu düşünüyorum
Gunaydın kızlar benim dunden beri mide ve karın ağrım var lekelenme yok sukur ama normaldir inlsh. Cumartesiye randevu aldım doktordan.
Günaydın ❤ karın ağrısını bende çok yaşadım ve sürekli çıkarmamdan dolayı mide agrisida yaşıyorum. Lekelenme yokmuş sıkıntı yoktur inşallah. Ağrı ve lekelenme birlikte olursa sıkıntı oluyormuş diye duydum

Kızlar aile hekimine gittim HCG için.umarim istenilen olması gereken seviyededir.folik asit olarakta folbiol yazdı.kullanan var mı?

Cnm sukur lekelenme yok afedersiniz normal kokusuz akıntim var seffaf ama karın ağrım ve mide yanmam var rahatsız ediyor biraz beni.

Bende hashimoto tiroiti var. Ben de 4 hafta once cok düştüğünü öğrenince 3 gun ilac içmemiştim. Sonra da doktor 75 mcg olarak ayarlanmıştı. Simdi de 7 bucuk çıkınca 2 gündür 125 mcg içiyorum ama doktora gidemedim daha. Tayinimiz çıktı haftasonu taşınmamız lazım bulunduğum yerde endokrinolog yok. Dahiliyeye gitmem lazim ama burada hastane çok kalabalık. Normalde Ankara'ya gidiyodum ama şimdi evi topladığımız için gidemiyorum. Telefonla doktoruma ulasmaya çalisicam.

Cnm sukur lekelenme yok afedersiniz normal kokusuz akıntim var seffaf ama karın ağrım ve mide yanmam var rahatsız ediyor biraz beni.
Bence sıkıntı edecek bir durum yok benim adetlerim cok sancili gecerdi ilk başlarda bildiğin adet olacakmışım gibi karin agrisi bel ağrısı dizlerim bacaklarım ne varsa artık

Bence sıkıntı edecek bir durum yok benim adetlerim cok sancili gecerdi ilk başlarda bildiğin adet olacakmışım gibi karin agrisi bel ağrısı dizlerim bacaklarım ne varsa artık
Inslh cnmm. Benimde adetlerim cok sancıli gecerdi aynen senin dedigin gibi agrimayan yerim kalamazdı. Karnım şiş afedersin gaz sancısı da olabilir yediklerimede dikkat ediyorum ama niye bole olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…