2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza önceki hafta botoks yaptıracağım için days comfort un erken gebelik testini yapmıştım hamileysem yaptırmayayım diye sonuç tek çizgiydi ancak cuma günü bat de predictorun pembesini yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Dün doktora gittim beta hcg 33 çıktı yarın tekrar test vereceğim umarım artar ben de aranızda yer alırım

2.gebeligi olanlar heyecan varmi ben ilk bebegimdeki heyecan hissedemiyorum ben demi anormallik
Ya ben ne edeyim 3.geliyor süpriz yapıp ultrason kağıdını yatak odasını aynanın oraya taktım eşimle alışmaya çalışıyoruz sürekli kafamda alıştırmaya çalışıyorum bir de benim 2.si zaten bebek 2.5 yaşında delirmeye 5 kaldı (oğlum 8 Yaşında kızım 2.5)

Egerki hamileliklerimiz saglıklı ilerlerse beslenme cok onemli kızlar rafine seker yerine dogal seker tuketmeye ve lif ve protein alimına dikkat etmek lazim hazır gidalarin bebege bir faydası yok. Beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi tuketmek daha dogru bir tercih mesela

selam kızlar.. bugün benden çok çok az açık renkte bir kan geldi. yarın dr a gideceğim. kurtaj dışında başka yol yok mudur ya. beklesem k3ndiliğinden düşer mi acaba. kurtaj yaşamıltım da çok zorlanmıştım ilk bir saat ya.. var mj bilgisi olan

Canim neden hemen kötüye yoruyorsun belki önemli birşey değil bebeğin seninle kalacak dua et bol bol inşallah onların hiçbirine gerek kalmaz

Keşke evde ultrason cihazı olsa. Arada acaba kalbi hala atiyo mudur diye dertleniyorum. Bi de bende hasimato tiroiti var. Dun tsh 7.5 cikmis ilacın dozunu arttirmam gerekcek. Yuksek oldugu bikac gun icinde bebegim bi zarar görmüş mudur acaba

kuzum niye hemen kötüyü düşündün öncesinde bişeymi oldu da ben görmedim mesajını
[arkadaşlar size soru sormuştum bilgi istemiştim
Ne sordun canım ben atladım yada cevabım yoktu

kuzum niye hemen kötüyü düşündün öncesinde bişeymi oldu da ben görmedim mesajını

Gecen hafta hastaneye gittüm günüm gecikti 1bucuk senedir evliyim bebek düşünüyorum gebelik şüphesiyle hastaneye gittim fakat gebelik yoktu alttan muayene ederken kanamam başladı regl gördüm dr hormon testi istedi hormon testin sonucu kötümü sizce sonucum diger sonuclarımda sıkıntı cıkmadı bu nedemek oluyor yardımcı olurmusunuz stres ettim ben

TSH
Deger Referans dışı

Referans aralıgı Deger
0.35-4.94 <0.0025 ulU/ml

Aa evet bu mesajı görmüştüm ama bilgim yok kuzum

Hım saol yinede doktora gitmeye korkuyorum hiçte korunmadım ilk defa gecikti her ay düzenli olurum ben
Canım bazen mevsimsel olarak gecikme oluyor. Bide çocuk düşününce de sanırım stresten gecikme oluyor. Bende de 7-8 gün gecikme olduğu olurdu

Canım bazen mevsimsel olarak gecikme oluyor. Bide çocuk düşününce de sanırım stresten gecikme oluyor. Bende de 7-8 gün gecikme olduğu olurdu
Hım belkide ya eşim küzenine gösterdi troit gebelige engel deyünce stres ettim hcg degerim1. 20cıkmıştı bende hiçbirşekilde sıkıntı cokmadı gecen sene polikistik over vardı bitkisel kür denedim bitti kalmadı oda ilk defa cıkyı

Allah yardimcin olsun cnm

Benim oglumda bebek daha 27 aylik

Bende de bi defa çıktı polikistik şaşırmıştım. Zaten ondan 3-4 ay sonrada hamile kaldım. Tsh troid miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…