Merhabalar' ben de araniza yeni katiliyorum' çarsamba günü testte 2.çizgiyi gördüm perşembe günü beta hcg 220 cıktı. Yarın doktora gitmeyi istiyorum daha önce bir düşük öyküm var çünkü daha fazla bekleyemiyorum 1 oğlum var Van da yaşıyorum. 35 yaşındayım. Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Merhabalar' ben de araniza yeni katiliyorum' çarsamba günü testte 2.çizgiyi gördüm perşembe günü beta hcg 220 cıktı. Yarın doktora gitmeyi istiyorum daha önce bir düşük öyküm var çünkü daha fazla bekleyemiyorum 1 oğlum var Van da yaşıyorum. 35 yaşındayım. Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Sen kalp atışını ne zaman duydun acaba? Nisan'da düşük yaptım canım 7 haftalık o zaman tiroit falan çıkmamıştı folik asit kullanıyorum canım. Daha yeni bir düşük yaptığım için hiç stresli bir şey duymaya kalbim el vermiyor.
Yaptırmış bulundum kontrolü de derken 2 hafta üst üste hem de hamilelik ve sonrasında emzirirken yapılmaması gerektiğini söylemişti dermatologum kadın doğum doktoru ise artık yapılmış yapacak bir şey yok kesin zarar verdiğini gösteren bir çalışma da yok dedi
Iyi aksamlar kizlar ben doktora ilk muayene olarak 7+0 da gideyim diyorum siz ne dersiniz yoksa 8+0 da mi gitsem şu an için leke vs yok erken gidince bir şey yapamıyorlar iyi de olsa kötü de olsa bana bir akıl verin
Canım bilmiyorum risk mi alıyorum ama ben de bayramdan hemen sonra gitmeyi düşünüyorum doktora 8 haftalık olmuş olucam. Kese kalp atışı hepsini birlikte görmek istiyorum. Hcg takipçi yapıyorum şu an artış gayet iyi. İçim içimi yiyor ama bekliyorum şehir dışındayım zaten biraz da o yüzden. kendi doktoruma ilk muayeneyi olmak istiyorum kötü tecrübeler yaşamamak için.
Benim aslinda hipotroidim var yavas calisan ilac dozum fazla gelmis bi gittim hastaneye hamielymisim haberim yok agridan kivraniyirum 0.0005 bebek te yuksek dusuk riski 5 6 gun ilac kullanmadim.agrilar gecti salinyien doktora gidicem her hafta baktiriyorum
Sen kalp atışını ne zaman duydun acaba? Nisan'da düşük yaptım canım 7 haftalık o zaman tiroit falan çıkmamıştı folik asit kullanıyorum canım. Daha yeni bir düşük yaptığım için hiç stresli bir şey duymaya kalbim el vermiyor.
Merhaba! BNde aranıza katılıyorum sanırım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum Evde test yaptım 2 çizgi dr için carsamba gününe randevu aldım o zamn 5+3 oluyorm kese gözükür mü acaba