2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar insallah benim 2. Bebegim olacak ilkinden tecrubeliyim rahat olurum diyordum ama olamiyorum yok kese oldu mu kalp atisi olacak mi saglikli dogacak mi bi de bu sorularin yaninda nasil bakicam endisesi uykusuz geceler emzirme cabalari vs ..kafami nasik rahatlaticam.bilmiyorum

K KurkmantoluS tatlım dün bizde düğün telaşı vardı çok ayrıntılı okuyup yazamadım kalp atışını duymuşsun hadi gözünaydın çok sevindim
teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun
İlki kaç yaşında

Kızlar bende Rabbim sağlıkla gelismesini nasip ederse mart annesi olacağim sanırım dün yumurtalamanın 14. Gunde beta 41.75 cıktı inslh duzenli yukselir keseyi ve kalp atıslarıni saglıkla gorurum.
gözün aydın canım
K KurkmantoluS kuzuşş çok sevindim duymuşsun minik pıtpıtları darısı tüm kalp atışını bekleyenlere olsun
Teşekkür ederim kuzucum Allah razı olsun. İnşallah darısı bekleyenlere

Ben de aynı dusuncelerdeyim kese kalp atışı vs konusunda.ilkinde de hop oturup hop kalkar en ufaka bsy de doktora giderdim ama bu sefer öyle olmamaya niyetim var dayanabilirsem cumaya kadar Dr a gitmicem.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım birbucuk senedir evliyüm bebek düşünüyorum günüm gecikmişti reglim her ay düzenli olurum 5gün önce hastaneye gittim alttan muane etti o arada regl oldum ve doktor hormon tahlili yaptırdı bütün sonuclarım normal fakat e nabızdan baktım tsh sonucum refarans dışı diyor yani

Refarans aralıgı 0.35-4.94

Deger <0.0025 ulU/ml merak ettigim iyimi kötümü haftaya hastaneye gidicem yardımcı olurmusunuz bebek düşünüyoruz sizce sonucum nasıl

normalde kabızlık oluyormuş. Bi ben mi ishalim diyordum aynı durumdan muzdaripmişiz. bol su iç canım geçmiş olsun
Evet kuzu öyleyms saolasin icemiyormki napcagimi sasirdim ictigim an cikiyo mide bulantu ilacimi 3 e cikardm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…