2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu sıkışık gitme olayını inşallah unutmam sanki unutacağım gibi geliyor

aslında evden çıktığımda çok sıkışık değildim randevuya 30dk erken gitmişiz orda su içmeye devam ettim. bana sıra geldiğinde anca sıkışık oldum. Doktor görünmezse alttan muayene ederiz dedi inşallah görünür alttan bakarsanız kaçırabilirim dedim

Merhaba benide eklermisiniz SAT 17 Haziran şuan hamileyim Allah izin verirse 24 Mart doğum gözüküyor bende 2021 Mart annesi olacağım

Canim neden hemen kötüye yoruyorsun belki önemli birşey değil bebeğin seninle kalacak dua et bol bol inşallah onların hiçbirine gerek kalmaz
kuzum niye hemen kötüyü düşündün öncesinde bişeymi oldu da ben görmedim mesajını

Ne sordun canım ben atladım yada cevabım yoktu
kızlar anca yazabiliyorum... o korkuyla bugün dr a geldim çok şükür her şey yolunda kalp atışını da gördüm. her şey normal dedi dr. bulantın da olmak zorunda değil her bünye farklıdır dedi. çok mutluyum çokn rahatladım

ekledim canım hayırlı olsun
inşallah kuzum bugün ben bulantı ile uyandım
büyük ihtimalle gözükür hayırlı olsun

Kontrol ne zaman canım. Umarım herşey istediğin gibi olur
Acaba ilerleyen zamanlarda mı olacak bulantım

Merhaba benide eklermisiniz SAT 17 Haziran şuan hamileyim Allah izin verirse 24 Mart doğum gözüküyor bende 2021 Mart annesi olacağım
canım şehir yaş kaçıncı cocuk bunları da söyler misin
sevindim canım
Acaba ilerleyen zamanlarda mı olacak bulantım
inşallah hiç olmaz
Kızlar kalp atışını duydukdan sonra bı daha ne zmn gidiliyor doktora
11-14 hafta arası ikili test var kuzum o zaman. Ondan önce bi sıkıntı olmazsa tabi

Gözün aydın canım çok sevindim

Merhaba! Bni de ekleyebilir misiniz yas 29 Diyarbakır 3. Çocuk 21 Mart tahmını doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…