2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi geçmiş bilgilerime baktim da kızımda 5+larda keseyi görmüşüz 6+4te de kalp atışını duymuşuz

Merhaba beni de ekler misiniz sat 11 Haziran uygulamada doğum 18 Mart gösteriyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

hoşgeldin sağlıkla alırsın kucağına inşallah canım benim

Kızlar merhaba , adetten 2 gün önce 137 çıkan betahcg 3 gün sonra 600 e çıktı. Bıgun doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış bu iyi bir şey fakat çok küçük bir şey görüyorum emin olamıyorum dedi. Tekrar beta hcg istedi. Moralim bozuldu. Ne olur bana bi şeyler soyleyin

Bir şey yoktur canım Allah'ın izniyle

Karından baktıysa tam olarak ölçmesi zor çünkü gerçekten de çok küçük bir şey. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir moralinizi bozmayın.

Merhaba beni de ekler misiniz sat 11 Haziran uygulamada doğum 18 Mart gösteriyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Tatlım yaş şehir kaçıncı çocuk söyler misin
Ekliyorum canım
Merhaba bende aranıza katilmak istiyorum. Yas 30 şehir erzincan nasip olursa ilk çocuğum olacak tahmini dogum tarihi 25 mart
Ekliyorum canım
Mrb Benide eklerminsiz Yaş 27 Ayvalik 2. Cocuk t.d tarihi 10 mart
Ekliyorum canım

Kızlar benim lekelenmelerim vardı proteston yazmıştı dr yarın kontrolüm var korku heyecan karmakarışık duygular yaşıyorum insallah bebegim benimledir saatler bile geçmiyor dua edermisiniz benim için

Icini ferah tut saglicakla dogacak insallah mera etme annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…