2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cocukla birlikte bi de kistim varmis kizlar 18 haftaya kadar kaybolmasi bekleniyor .dua edin kaybolsun ilk cocugumda boyle bisey yoktu .bebege zarari yok dedi ama ana yuregi icim rahat degil
benim de ilk baktıgında 2mm kist gördü , sonraki ultrasonda kist patlamıştı sıvı vardı onun yerine

Hoşgeldiiiinn
Amiin, burada çok güzel şeyler paylaşacağız inşallah

Oglumda 6+0 da bu bebekte 6+2 ama herkes bir olmayabilir.
karından mı duymuştunuz canım?
bir de 6 haftalıkken sıkışık gitmeye gerek var mı? Cuma gününe kontrol randevusu aldım da önlemimi alayım (cuma günü bana göre 6+4 doktora göre 6 haftalık olacağım) cevabın için şimdiden teşekkür ederim

Ben 6+5 te kontrole gittim vajinal olarak muayene etti keseyi gördük kalbi de gösterdi pıt pıt atıyordu ama dinletmedi çok küçük dedi. 6+5te dinleyen çok kişi var ama doktorum bidahaki randevuda dinleyeceğiz dedi. Kalbi duymak için gittiğimde 8+2 olacağım nasipse

Benim de 2. gebeliğim çok heyecanlı değilim, beklenmedik zamanda geliyor bebek biraz da bu yüzden sanırım.
Allah yardımcın olsun ev hanımı mısın? Aile büyüklerinden yakınınızda var mı birileri?
Ben de çalışan anneyim, doğum izni, yıllık izin ücretsiz izinler gb konuları düşünmek çok sıkıcı.

Bu harika bir haber gerçekten
Sağlıkla ilerlesin ve kucaklayın inşallah

Ayyy ne kadar heyecanlı bekleyiş teşekkür ederim canım

Sağol cnm 2.yi yapıp işten ayrıldım(muhasebe) 2.5 senedir ev hanimligina alisiyordum şimdi 3 çocuklu umutsuz ev kadını olma yolunda ilerliyorum Allah yardımcımız olsun

He bir de annemi ve babamı kaybettim ablamlar çalışıyor ama aile apartmanı eltiler çok 9 eltiyiz

Arkadaşlar uzun süre oturarak çalışmanın bi zararı var mıdır? Oturdukça karnima agri giriyor artık. Arada bacaklarımı hareket ettiriyorum ayağa falan kalkıyorum ama en az 2 3 saat aralıksız kalkmadan oturduğum çok oluyor.

Cnn endişe etme benim meslek muhasebe ilk 2 çocuğunda da çalışan anneydim ve hep işim bilgisayar başındaydı şükür sağlıcakla geldiler çok ayakta kalmak daha yorar tabiki arada kısa yürüyüş dinlenmeler daha iyi geliyor

sizlere birsey danışmak istiyorum. Benim bat 18 temmuzda beta 92 çıktı düşük bir değer mi??? Birde perşembeden bu yana lekelenmelerim devam ediyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?? Doktor randevum carsamba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…