Bende mail yazdım ama cvb gelmedi halaKızlar e- bebekle görüştüm, ek indirimli fiyatlar gün içerisinde tekrar yansıtılacakmış, sistemde sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Yüksek fiyattan almayın, biraz bekleyin.
Benim 10 gün önceki siparişlerimden eksik gelen oldu, sormak için aradım, öyle söyledi. Çok yoğunluk varmış, bakalım düzelecek mi?Bende mail yazdım ama cvb gelmedi halagün içinde yine bakalım değişecek mi dedikleri gibi
Ay sorma luli bende aldım ama Bi kaç uygun şey gördüm. büyük beden alayım dedim olmadı. Herşey bnm başıma gelio heralde trendyoldan da molfix 2 numara 176 lı bebek bezi almıstım dün göndermişler baktım 3 numara 140 lısı. İade başlattım artık.Ben şubat indirimini beklemedim %28 olduğu için. Geçen aylarda %40 indirimden kızımın tüm yazlık kıyafetlerini aldım sayılır iyi oldu. Bundan sonra kolay kolay kıyafet almam artık bez ve şampuan kaldı sadece
Aaaa çok sinir oluyorum yanlış kargo gelince ya. Bez bile olsa insan heyecanla bekliyor. Ama indirimli aldıysan durabilir aslında zamanı gelince o da kullanılır.Ay sorma luli bende aldım ama Bi kaç uygun şey gördüm. büyük beden alayım dedim olmadı. Herşey bnm başıma gelio heralde trendyoldan da molfix 2 numara 176 lı bebek bezi almıstım dün göndermişler baktım 3 numara 140 lısı. İade başlattım artık.
Yok cnm 140lısı cokta indirim olmuo.Aaaa çok sinir oluyorum yanlış kargo gelince ya. Bez bile olsa insan heyecanla bekliyor. Ama indirimli aldıysan durabilir aslında zamanı gelince o da kullanılır.
Sağol canım ara ara bakayım bende sepetten hepsini çıkarmıştımKızlar e- bebekle görüştüm, ek indirimli fiyatlar gün içerisinde tekrar yansıtılacakmış, sistemde sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Yüksek fiyattan almayın, biraz bekleyin.
Canım bu oyle değil ek indirimli %40 indirime ek %28 indirim mesela o yüzden alacaktım çoğu şey cok ucuza denk geliyorduBen şubat indirimini beklemedim %28 olduğu için. Geçen aylarda %40 indirimden kızımın tüm yazlık kıyafetlerini aldım sayılır iyi oldu. Bundan sonra kolay kolay kıyafet almam artık bez ve şampuan kaldı sadece
Anladım canım allah allah o zaman bi karışıklık varYok cnm ona dikkat ederim ben genelde. Seçtiğim bedenin fiyatı normalde sepete atarken değişiyor mu diye bakarak atarım. Mesela bazılarında renk değişikliğinde fiyat değişiyor e bebekte onları seçmedim.tek beden kalanları da seçtim onlarda da fiyat değişikliği yapmıs lar.
Tulumu ilerki aylar için alabilirsin ama 9 12 ay 12 18 ay o zaman çok güzel oluyoSaolun kızlar ben de altlı ustlu almısım ona göre su e bebek ındırımjnden tulumlu alsam mı dıye dusundum amaa vazzzzzCaydım :)
Gözün aydın evet ayakları aşağıda olunca çok garip oluyo.ilk oğlum öyleydi kıpır kıpır ayakları oynar dururduSelam kızlar. Bu gün benimde kontrolüm vardı. Tam haftasıyla uyumlu çıktı 2500 gr olmuş. Nst ye girdim. Normal çıktı oda. Kontrol sıklığı hafta da bire düşürdü. Her hafta gidecekmişim. Bide ters dönmüş tosbik. Sezeryan olacağı için sıkıntı değil ama ayaklarıyla vajinaya daha fazla baskı yapar dedi.
Gözün aydın canımSelam kızlar. Bu gün benimde kontrolüm vardı. Tam haftasıyla uyumlu çıktı 2500 gr olmuş. Nst ye girdim. Normal çıktı oda. Kontrol sıklığı hafta da bire düşürdü. Her hafta gidecekmişim. Bide ters dönmüş tosbik. Sezeryan olacağı için sıkıntı değil ama ayaklarıyla vajinaya daha fazla baskı yapar dedi.
Yok yok vallaha yapınca yamuluyosun benim düşecek gibi ağrıyordu aşağı tarafımCuma günü annemle temizlik yapcaz diye biseyleri kendim yapıyım dedim öğlen gelcek yetişmez bi günde o kadar iş mutfak dolaplarının alt tarafını temizledim artık iş felan yapilmiyomus kizlar
Hayırlısıyla dogursaydik
Kız tek başına yapma Allah korusun eğil kalk yaparken doğurursun falanCuma günü annemle temizlik yapcaz diye biseyleri kendim yapıyım dedim öğlen gelcek yetişmez bi günde o kadar iş mutfak dolaplarının alt tarafını temizledim artık iş felan yapilmiyomus kizlar
Hayırlısıyla dogursaydik
Beni en çok ütü yoruyo geçen yaptım yarısi duruyo daha utu yapınca bütün enerjim gidiyo sankiYok yok vallaha yapınca yamuluyosun benim düşecek gibi ağrıyordu aşağı tarafımeşim gece vardiyasında vallaha anama geldim korkuma
Bugün başka iş yapmam zaten kuzu bi yemek yapcam bitirdim dinleniyorum yavaş yavaş yaptım sanki bebek gelince hıc bisey yapamicam gibi geliyoKız tek başına yapma Allah korusun eğil kalk yaparken doğurursun falanannen geldiğinde yetiştiği kadarını yaparsınız. Yada eşin işten gelince yardım eder ufak tefek şeyleri yaparsınız.
Oturarak yapıyorum ütüyü canımBeni en çok ütü yoruyo geçen yaptım yarısi duruyo daha utu yapınca bütün enerjim gidiyo sanki
Bugün başka iş yapmam zaten kuzu bi yemek yapcam bitirdim dinleniyorum yavaş yavaş yaptım sanki bebek gelince hıc bisey yapamicam gibi geliyo
Yeni doğan için alt üst takım canımGünaydın kızlar;
yenidoğan da tulumlu takımlar mı altlı üstlü takımlar mı tercih ettınız?
Oturarak yapamıyorum ben yaa güzel utuleyemiyorum öyleOturarak yapıyorum ütüyü canım
Bende oturarak yapıom diğer türlü ayakta hayatta duramamOturarak yapıyorum ütüyü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?