2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende mail yazdım ama cvb gelmedi halagün içinde yine bakalım değişecek mi dedikleri gibi

Ben şubat indirimini beklemedim %28 olduğu için. Geçen aylarda %40 indirimden kızımın tüm yazlık kıyafetlerini aldım sayılır iyi oldu. Bundan sonra kolay kolay kıyafet almam artık bez ve şampuan kaldı sadece

Ay sorma luli bende aldım ama Bi kaç uygun şey gördüm. büyük beden alayım dedim olmadı. Herşey bnm başıma gelio heralde trendyoldan da molfix 2 numara 176 lı bebek bezi almıstım dün göndermişler baktım 3 numara 140 lısı. İade başlattım artık.

Aaaa çok sinir oluyorum yanlış kargo gelince ya. Bez bile olsa insan heyecanla bekliyor. Ama indirimli aldıysan durabilir aslında zamanı gelince o da kullanılır.

Sağol canım ara ara bakayım bende sepetten hepsini çıkarmıştım

Canım bu oyle değil ek indirimli %40 indirime ek %28 indirim mesela o yüzden alacaktım çoğu şey cok ucuza denk geliyordu

Selam kızlar. Bu gün benimde kontrolüm vardı. Tam haftasıyla uyumlu çıktı 2500 gr olmuş. Nst ye girdim. Normal çıktı oda. Kontrol sıklığı hafta da bire düşürdü. Her hafta gidecekmişim. Bide ters dönmüş tosbik. Sezeryan olacağı için sıkıntı değil ama ayaklarıyla vajinaya daha fazla baskı yapar dedi.

Anladım canım allah allah o zaman bi karışıklık var
Saolun kızlar ben de altlı ustlu almısım ona göre su e bebek ındırımjnden tulumlu alsam mı dıye dusundum amaa vazzzzzCaydım :)
Tulumu ilerki aylar için alabilirsin ama 9 12 ay 12 18 ay o zaman çok güzel oluyo
Gözün aydın evet ayakları aşağıda olunca çok garip oluyo.ilk oğlum öyleydi kıpır kıpır ayakları oynar dururdu

Gözün aydın canım

Yok yok vallaha yapınca yamuluyosun benim düşecek gibi ağrıyordu aşağı tarafım eşim gece vardiyasında vallaha anama geldim korkuma

Kız tek başına yapma Allah korusun eğil kalk yaparken doğurursun falan annen geldiğinde yetiştiği kadarını yaparsınız. Yada eşin işten gelince yardım eder ufak tefek şeyleri yaparsınız.

Yok yok vallaha yapınca yamuluyosun benim düşecek gibi ağrıyordu aşağı tarafım eşim gece vardiyasında vallaha anama geldim korkuma
Beni en çok ütü yoruyo geçen yaptım yarısi duruyo daha utu yapınca bütün enerjim gidiyo sanki

Kız tek başına yapma Allah korusun eğil kalk yaparken doğurursun falan annen geldiğinde yetiştiği kadarını yaparsınız. Yada eşin işten gelince yardım eder ufak tefek şeyleri yaparsınız.
Bugün başka iş yapmam zaten kuzu bi yemek yapcam bitirdim dinleniyorum yavaş yavaş yaptım sanki bebek gelince hıc bisey yapamicam gibi geliyo

Oturarak yapıyorum ütüyü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…