Sorma gıdıklıyor resmen dakika başı tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorumAnladım canım allah allah o zaman bi karışıklık var
Tulumu ilerki aylar için alabilirsin ama 9 12 ay 12 18 ay o zaman çok güzel oluyo
Gözün aydın evet ayakları aşağıda olunca çok garip oluyo.ilk oğlum öyleydi kıpır kıpır ayakları oynar dururdu
Canım birşey soracağım, çalışamaz raporunu SGK lı bir yerden mi aldın yoksa özel muayenehane doktoru mu? Nasıl bir yazı yazdı? Ben 32 den 37 ye kadar çalışır aldım ama 37 de çalışamaz raporunu da istiyorlar zamanı gelince. Doktorum elle yazdı çalışabilir falan diye kaşe bastı okul kabul etti. Ama çalışamaz raporu sisteme özellikle işlendiği için merak ettim...Öğretmen arkadaşlar.. 22.01 de doktorum çalışamaz raporu vermişti. Okul müdürüm 12.02 de doğum iznine ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazmamı istiyor. Raporum olmasına rağmen milli eğitimle görüştüm sıkıntı olmayacak hocam diyor. Bu olaydan benim başıma bişi gelir mi sizce ?
devlet hastanesinden aldım canım. İzin başlama tarihi yazıyor sol alt kısımda. Çalışabilir alanlarda o kısım boş sanırım. e nabızda raporlarım kısmında da çıkıyor. Bilgisayardan doldurdular çıktısını doktorum kaşeleyip imzaladı. Seninde öyle olur çCanım birşey soracağım, çalışamaz raporunu SGK lı bir yerden mi aldın yoksa özel muayenehane doktoru mu? Nasıl bir yazı yazdı? Ben 32 den 37 ye kadar çalışır aldım ama 37 de çalışamaz raporunu da istiyorlar zamanı gelince. Doktorum elle yazdı çalışabilir falan diye kaşe bastı okul kabul etti. Ama çalışamaz raporu sisteme özellikle işlendiği için merak ettim...
Gözün aydın canım ne güzel sağlıklı miniğin. Benim doktorum 3 hafta sonra çağırdı ya.Selam kızlar. Bu gün benimde kontrolüm vardı. Tam haftasıyla uyumlu çıktı 2500 gr olmuş. Nst ye girdim. Normal çıktı oda. Kontrol sıklığı hafta da bire düşürdü. Her hafta gidecekmişim. Bide ters dönmüş tosbik. Sezeryan olacağı için sıkıntı değil ama ayaklarıyla vajinaya daha fazla baskı yapar dedi.
Bu muhabbet ne alaka ben onu anlamadım? Anlaşılan dolmuşsun doktoru karalama çabası içine girmişsin ama burası yeri değil bence canım dur bi doğuralım önce. Bahsettiğin doktoru burada kimse tanımaz zaten.Ben size asla gitmemenizi tavsiye edeceğim bir doktor söyleyeyim. Medicana international Beylikdüzü'nde çocuk doktoru Orhan Gürcan adıgüzel. Biz bir senedir ona gidiyorduk ama bugün bir daha gitmemeye yemin ettim. Başlarda yardımcı oluyordu, telefonlarımiza dönüyordu fakat gereğinden fazla tetkik isteyip gereğinden fazla doz aşı yapıyor. Mesela menenjit aşısı nimenrix bir yaşından sonra bir doz vurulsa olur, ama bizimkini bir yaşından önce başlattı. Normalde bexero (bir başka menenjit aşısı) bir yaş altında başlatılıp bir yaşında nimenrix vurulduğunda iki tip menenjite karşı korunmuş olur dört asida iş biterken, bize 6 asilik bir takvim hazırladı. Bunu bugün bir anne olarak dile getirdim, öyle bir sert çıktı ve azarlar tonda konuştu ki... Halbuki ben anneyim bilgilenmek hakkım. Devlet Hastanesi'nde kötü muamele görmeyelim diye kısıtlı bütçeyle özel sigorta yaptırıp medicana'ya gittik ama devlet Hastanesi'nde daha iyi muamele gorurduk.
Su çiçeği aşısı kalmamış, ne yapabiliriz diye sorduk. Hani yönlendirir bizi belki bir yerden getirtiriz vs gibi "bu konuda bir şey yapamam benimle ilgili değil" dedi. Arkadaşlarımın çocuk doktorları yönlendirmiş, kimisi "bize gelirse size haber verelim" demiş. İletişim sıfır.
Onu gectik, başka şikayetler de olmalı ki geçen gidisimizde asistanı zorla insanlari Orhan bey ve bizimle iligli dilekçe yazar mısınız çok memnun kaldık der misiniz diye bezdiriyordu. Sakın bu doktoru seçmeyin
Hahahaha kız luli ilahi yaBu muhabbet ne alaka ben onu anlamadım? Anlaşılan dolmuşsun doktoru karalama çabası içine girmişsin ama burası yeri değil bence canım dur bi doğuralım önce. Bahsettiğin doktoru burada kimse tanımaz zaten.
Ay bende şok.oldum istanbulda oturmadigim için okumadimBu muhabbet ne alaka ben onu anlamadım? Anlaşılan dolmuşsun doktoru karalama çabası içine girmişsin ama burası yeri değil bence canım dur bi doğuralım önce. Bahsettiğin doktoru burada kimse tanımaz zaten.
Bu muhabbet ne alaka ben onu anlamadım? Anlaşılan dolmuşsun doktoru karalama çabası içine girmişsin ama burası yeri değil bence canım dur bi doğuralım önce. Bahsettiğin doktoru burada kimse tanımaz zaten.
Hahahaha kız luli ilahi yanie bozuyon belki ben İstanbulda o Dr.a gitcem
Sanırım her topiğe girip yazıyo karalama kampanyası düzenlemiş doktora kumpas kurmuşAy bende şok.oldum istanbulda oturmadigim için okumadim
Bozmak değil de ne biliyimHahahaha kız luli ilahi yanie bozuyon belki ben İstanbulda o Dr.a gitcem
Ayakta mümkün değil sandalyeye minder koyup oturarak yapıyorum benOturarak yapamıyorum ben yaa güzel utuleyemiyorum öyle
Ben de ütülemedim daha. Ütü masasını yatağa paralel koyup uzandığım yerde ütüleyesim varAyakta mümkün değil sandalyeye minder koyup oturarak yapıyorum ben
Ben okumadım valla.Bozmak değil de ne biliyim1 yaş sonrası menenjit aşılarını anlatmış burda biz daha 1 numara bebek bezleriyle boğuşuyoruz ayrıca dikkatli okumaya üşendim ama doktorun yaptığı aşı takvimi doğru bence biz de öyle yaptırdık çünkü.. Her neyse
Sanırım amaç da zaten yazıp içini döküp rahatlayıp doktoru karalayıp öç almaktı boşverin biz 1 numara bebek bezlerine pişik kremlerine devamBozmak değil de ne biliyim1 yaş sonrası menenjit aşılarını anlatmış burda biz daha 1 numara bebek bezleriyle boğuşuyoruz ayrıca dikkatli okumaya üşendim ama doktorun yaptığı aşı takvimi doğru bence biz de öyle yaptırdık çünkü.. Her neyse
O da bi gelişme ne güzel ben hayalimde ütülüyorum biriken çamaşırlarıBen de ütülemedim daha. Ütü masasını yatağa paralel koyup uzandığım yerde ütüleyesim var
Tuvalet ihtiyaci benimde bitmiyo sürekli bi baskiSorma gıdıklıyor resmen dakika başı tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum
Bende yapmama kararı aldım yaaAyakta mümkün değil sandalyeye minder koyup oturarak yapıyorum ben
Senin fikir daha güzel bebişim olduğu kadar çok kırışık durmasın yeterBen de ütülemedim daha. Ütü masasını yatağa paralel koyup uzandığım yerde ütüleyesim var
Benimki de ayda bir çağırıyordu. Hafta da bir deyince şaşırdım bendeGözün aydın canım ne güzel sağlıklı miniğin. Benim doktorum 3 hafta sonra çağırdı ya.Herkes haftada 1e düştü
Bizde eşimle son rötuşları tamamlıyoruz odada yer açıyoruz heryer eşya sadelik ne guzel.bir şey. Yatağını haftaya acacagimCuma günü annemle temizlik yapcaz diye biseyleri kendim yapıyım dedim öğlen gelcek yetişmez bi günde o kadar iş mutfak dolaplarının alt tarafını temizledim artık iş felan yapilmiyomus kizlar
Hayırlısıyla dogursaydik
Benimde her şeyi atasım var inan o kadar kalabalık geliyo ki her şey özellikle oğlumun odasındaki oyuncaklarBizde eşimle son rötuşları tamamlıyoruz odada yer açıyoruz heryer eşya sadelik ne guzel.bir şey. Yatağını haftaya acacagim
Kizimdayken yoktu ama doktorlar oneriyor bizde yaptırmayı düşünüyoruz hatta kizimada 2.doz yaptıracağız.Bozmak değil de ne biliyim1 yaş sonrası menenjit aşılarını anlatmış burda biz daha 1 numara bebek bezleriyle boğuşuyoruz ayrıca dikkatli okumaya üşendim ama doktorun yaptığı aşı takvimi doğru bence biz de öyle yaptırdık çünkü.. Her neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?