- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Yok cnm ona dikkat ederim ben genelde. Seçtiğim bedenin fiyatı normalde sepete atarken değişiyor mu diye bakarak atarım. Mesela bazılarında renk değişikliğinde fiyat değişiyor e bebekte onları seçmedim.tek beden kalanları da seçtim onlarda da fiyat değişikliği yapmıs lar.Kuzu o niye biliyo musun beden değişikliği yaptigin için ilk girdiğinde hangi beden işaretli bak o zaman artıyo fiyat genelde yenidogan kalınca ucuz oluyo
Aynen cnm. Çok şaşırdım. E bebekte artık dolandırıcılığa soyunmuş.evet ya sepete atarken 11 tl olan şey şimdi 17 tl olmuş..zaten website cortlamış bugün, sürekli hata veriyor.. zaten indirimli olan ürünlere ilave indirimi kaldırdılar zaar! :S
Alt ust daha cok pijama rahatliginda yenidoganlar canim benimkiler
Altlı üstlü takımlar daha rahat bebişim sürekli alt değiştirdiğimiz icin her emdiginde kakalar yapcak
Günaydın canım daha çok alt üst takımm
Saolun kızlar ben de altlı ustlu almısım ona göre su e bebek ındırımjnden tulumlu alsam mı dıye dusundum amaa vazzzzzCaydım :)Benim eşim de annem de kalmak istiyor gönlüm eşimden yana bebişin ilk anlarına o da şahit olsun istiyorum ama muhtemelen anneme de nazım geçeceği ve tecrübeli olduğu için annem kalır
Ben altlı üstlü almışım daha çok kardeşim ve annem de tulum almışlar hep sanırım hemen hemen eşit bendekiler sayı olarak
Bence 0-3 ayGünaydın peki 0-1 ay mı alınmalı yoksa 0-3 ay mı
Tulum aşığıyım ama genelde ileriki aylar için alırım. İlk zamanlar alt üst daha iyi canım tulum patikli ise yenidoğanı 1 ay anca kullanabilirsin gereksizGünaydın kızlar;
yenidoğan da tulumlu takımlar mı altlı üstlü takımlar mı tercih ettınız?
Sagol canim insallah
E bebek Baya güzel indirim yapmış gibi görünüyor ama sepette farkedilio gerçek kazıkSaolun kızlar ben de altlı ustlu almısım ona göre su e bebek ındırımjnden tulumlu alsam mı dıye dusundum amaa vazzzzzCaydım :)
Aynı şey bendede oldu bir sürü şey aldım tam alacaktım yüksek fiyt çıktı tek tek hesapladım meğer indirim uygulanmamışKızlar e bebekte subat indiriminde bugün tekstil ürünlerinde indirim varmış. Bende sevdiğim Bi kaç parça bakıp alayım dedim. Emzirme sütyeni falan da alacaktım.20den fazla ürün attım sepete baya baya uygun görünüyordu fiyatları. Sepete geldim tam alcam fiyatlar arasında aşırı fark var. Sizde dikkat edin. Bakın bazılarının görsellerini aldım aradakı farka bakın.
Evet ben sabaha karsşı baktıgım takımlar 23 tlydı snra 32 oldular:)Aynı şey bendede oldu bir sürü şey aldım tam alacaktım yüksek fiyt çıktı tek tek hesapladım meğer indirim uygulanmamış
Ve indirim de değişmiş gece indirimlere ek %28 di bugün net %28 diyor hiç etik değil bu
Ben acabaEvet ben sabaha karsşı baktıgım takımlar 23 tlydı snra 32 oldular:)
Aynen bende sepete attığım şeyleri tek tek hspladım. Çünkü 1 2 tl oynasa tmm ama Bi üründe 10 TL yi geçkin fiyat farkı var.Aynı şey bendede oldu bir sürü şey aldım tam alacaktım yüksek fiyt çıktı tek tek hesapladım meğer indirim uygulanmamış
Ve indirim de değişmiş gece indirimlere ek %28 di bugün net %28 diyor hiç etik değil bu
Baktılar alan cok indirim büyük değiştirdilerEvet ben sabaha karsşı baktıgım takımlar 23 tlydı snra 32 oldular:)
Onu da denedim canım attım sepete beden 9 aylık 15₺ ise 12aylik 25 ama ödemeye geçince 15 olan 25₺Ben acabailknurrr22 un söylediği gibi beden den dolayı mı die şimdi tekrar baktım yok aynı. Mesela 6 aylık diyelim 14.90 diyor 9 aylık 23 tl yazıo. 6 aylık sepete atıyorum 9 aylık fiyattan cıkıyor. Yok insanları resmen kandırıyor e bebek
Cok fark ediyorAynen bende sepete attığım şeyleri tek tek hspladım. Çünkü 1 2 tl oynasa tmm ama Bi üründe 10 TL yi geçkin fiyat farkı var.
Ben beden bakmadım onu bılmıyorum ötle göz gezdırıyordummBen acabailknurrr22 un söylediği gibi beden den dolayı mı die şimdi tekrar baktım yok aynı. Mesela 6 aylık diyelim 14.90 diyor 9 aylık 23 tl yazıo. 6 aylık sepete atıyorum 9 aylık fiyattan cıkıyor. Yok insanları resmen kandırıyor e bebek
Alınmayacak gibi degıldı:)Baktılar alan cok indirim büyük değiştirdiler
Onu da denedim canım attım sepete beden 9 aylık 15₺ ise 12aylik 25 ama ödemeye geçince 15 olan 25₺
Cok fark ediyor
Ben Kasım da baya almıstım subat indirimini bilmeden. Hatta Bi yeleği 6 aylık almıstım cok güzeldi ama bedeni küçük geldi gözüme onun 1 yaş olanını da alayım dedim. Kız kardeşimin bebeğinin cinsiyet belli oldu onun bebeğe de bşyler alayım dedim attım sepete attım sepete. Ödemeye gelince 500 küsür cıktı Bi baktım dedim eleyeyim cok güzel olmayanları ama fiyatlara baktıkça heralde yanlıs attım dedim. Ama o cok beğendiğim yeleğin fiyatına gelince dank etti fiyatlarda fark oldugu. Dediğin gibi alınmayacak gibi deildi. 5 li zıbın seti bile 12 13 tl idi. İnsanın ihtiyacı olmasa bile alası gelioBen beden bakmadım onu bılmıyorum ötle göz gezdırıyordumm
Gece yuzde 64 indirimli olan urun suan yuzde 50 e bebek e yakismadi buE bebek Baya güzel indirim yapmış gibi görünüyor ama sepette farkedilio gerçek kazıkherkes dikkat etsin gözden kaçar diye yazayım dedim buraya.
Bence de yakışmadı köklü Bi firma insanlara böyle yaparsa gerisini düşünemiyorum. Civilden de aldım gögüs pedi falan. adamlar da fiyat neyse o..e bebek gerçekten gözümden düştü.Gece yuzde 64 indirimli olan urun suan yuzde 50 e bebek e yakismadi bu
Ben de bi çok şeyi hatırlamıyorum mesela beni kim giydirdi yemek ne zaman yedim hastanede vs.O geceyi unuttum ben narkozun etkisiyle mi kızıma kavuşmanın mutluluğu ile mi bilmiyorum. Ne ağrılarım ne dikis acısı hiçbirşey kalmadı bellekte. Hayirlisiyla 2..leride kucağımiza alalim.sonra si evimiz de pışpışlamakla geçecek.
Kızlar e- bebekle görüştüm, ek indirimli fiyatlar gün içerisinde tekrar yansıtılacakmış, sistemde sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Yüksek fiyattan almayın, biraz bekleyin.Baktılar alan cok indirim büyük değiştirdiler
Onu da denedim canım attım sepete beden 9 aylık 15₺ ise 12aylik 25 ama ödemeye geçince 15 olan 25₺
Cok fark ediyor
SkandalllKızlar e- bebekle görüştüm, ek indirimli fiyatlar gün içerisinde tekrar yansıtılacakmış, sistemde sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Yüksek fiyattan almayın, biraz bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?