2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu o niye biliyo musun beden değişikliği yaptigin için ilk girdiğinde hangi beden işaretli bak o zaman artıyo fiyat genelde yenidogan kalınca ucuz oluyo
Yok cnm ona dikkat ederim ben genelde. Seçtiğim bedenin fiyatı normalde sepete atarken değişiyor mu diye bakarak atarım. Mesela bazılarında renk değişikliğinde fiyat değişiyor e bebekte onları seçmedim.tek beden kalanları da seçtim onlarda da fiyat değişikliği yapmıs lar.

Alt ust daha cok pijama rahatliginda yenidoganlar canim benimkiler

Altlı üstlü takımlar daha rahat bebişim sürekli alt değiştirdiğimiz icin her emdiginde kakalar yapcak

Günaydın canım daha çok alt üst takımm

Saolun kızlar ben de altlı ustlu almısım ona göre su e bebek ındırımjnden tulumlu alsam mı dıye dusundum amaa vazzzzzCaydım :)

Aynı şey bendede oldu bir sürü şey aldım tam alacaktım yüksek fiyt çıktı tek tek hesapladım meğer indirim uygulanmamış
Ve indirim de değişmiş gece indirimlere ek %28 di bugün net %28 diyor hiç etik değil bu

Evet ben sabaha karsşı baktıgım takımlar 23 tlydı snra 32 oldular:)

Ben acaba ilknurrr22 un söylediği gibi beden den dolayı mı die şimdi tekrar baktım yok aynı. Mesela 6 aylık diyelim 14.90 diyor 9 aylık 23 tl yazıo. 6 aylık sepete atıyorum 9 aylık fiyattan cıkıyor. Yok insanları resmen kandırıyor e bebek

Aynen bende sepete attığım şeyleri tek tek hspladım. Çünkü 1 2 tl oynasa tmm ama Bi üründe 10 TL yi geçkin fiyat farkı var.

Baktılar alan cok indirim büyük değiştirdiler
Onu da denedim canım attım sepete beden 9 aylık 15₺ ise 12aylik 25 ama ödemeye geçince 15 olan 25₺
Aynen bende sepete attığım şeyleri tek tek hspladım. Çünkü 1 2 tl oynasa tmm ama Bi üründe 10 TL yi geçkin fiyat farkı var.
Cok fark ediyor

Ben beden bakmadım onu bılmıyorum ötle göz gezdırıyordumm

Ben beden bakmadım onu bılmıyorum ötle göz gezdırıyordumm
Ben Kasım da baya almıstım subat indirimini bilmeden. Hatta Bi yeleği 6 aylık almıstım cok güzeldi ama bedeni küçük geldi gözüme onun 1 yaş olanını da alayım dedim. Kız kardeşimin bebeğinin cinsiyet belli oldu onun bebeğe de bşyler alayım dedim attım sepete attım sepete. Ödemeye gelince 500 küsür cıktı Bi baktım dedim eleyeyim cok güzel olmayanları ama fiyatlara baktıkça heralde yanlıs attım dedim. Ama o cok beğendiğim yeleğin fiyatına gelince dank etti fiyatlarda fark oldugu. Dediğin gibi alınmayacak gibi deildi. 5 li zıbın seti bile 12 13 tl idi. İnsanın ihtiyacı olmasa bile alası gelio

Ben de bi çok şeyi hatırlamıyorum mesela beni kim giydirdi yemek ne zaman yedim hastanede vs.

Baktılar alan cok indirim büyük değiştirdiler

Onu da denedim canım attım sepete beden 9 aylık 15₺ ise 12aylik 25 ama ödemeye geçince 15 olan 25₺

Cok fark ediyor
Kızlar e- bebekle görüştüm, ek indirimli fiyatlar gün içerisinde tekrar yansıtılacakmış, sistemde sıkıntı varmış, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Yüksek fiyattan almayın, biraz bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…