2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde her şeyi atasım var inan o kadar kalabalık geliyo ki her şey özellikle oğlumun odasındaki oyuncaklar
Ay o oyuncaklara az daha sabredeceğiz
Sonra aşmali yok edecegim inan bir ktu 3 yasa kadar oyuncak var..senin daha uzun sure durur canim ikiside oglan.olunca .bizimki oğlan tabak canaklarla oynamaz.

Aşı muhabbeti açılmışken aklıma geldi paylaşayım rotavüris diye bir hastalık var ve aşısı da varmış. Biz bilmiyorduk ilk çocuğuma bulaştı vüris aşısı yoktu 10 gün 40 derece ateş ishal kusma ilacı da yok vücudu kendi kendine atmasını bekledik.el kadar çocuk 1 haftada 2 kg vermişti. Şimdi her bebeği olana araştırmasını tavsiye ediyorum. Allah izin verirse 2.bebeğime yaptırcam aklınızın bir kenarında bulunsun

Ay o oyuncaklara az daha sabredeceğiz
Sonra aşmali yok edecegim inan bir ktu 3 yasa kadar oyuncak var..senin daha uzun sure durur canim ikiside oglan.olunca .bizimki oğlan tabak canaklarla oynamaz.
Ya sen oyle san erkek çocuklarıda oynuyo
Arda hala gelir gider mutfaktaki tencere tava kaşık ne varsa getirir oynar oyuncaklarda var oyle

Evet ama o asiyi olsa bile olmama ihtimali yokmuş tamamen kaldırmıyomus riski yani yinede olabilirmis bende arda da sonradan ogrendigim için yaptiramamıştım şimdi araştırırım öyle yaptiririm

Kizimdayken yoktu ama doktorlar oneriyor bizde yaptırmayı düşünüyoruz hatta kizimada 2.doz yaptıracağız.
Ben de yaptırdım canım rota virüs ve menenjit aşılarını.. Özellikle rotavirüsü iyi ki yaptırdık aynı binada iki çocuk hastanede yattılar perişan oldular bizimki hiç etkilemedi bile

Evet ama o asiyi olsa bile olmama ihtimali yokmuş tamamen kaldırmıyomus riski yani yinede olabilirmis bende arda da sonradan ogrendigim için yaptiramamıştım şimdi araştırırım öyle yaptiririm
Evet tamamen engellemiyor ama aşısı olup hastalık geçirenle olmayıp geçiren acayip fark ediyor. Oğlundan 3 ay küçük arkadaşımın bebeği aşılı geçirdi. Hem ayakta hemde çok hafif di onun hastalığı. Biz çok çektik

Aşılı çocuklar ayakta atlatıyor aşı olmayanlar 1 hafta 10 gün hastanede yatıyor canım malesef. Komşu çocuklarının biri iki yaşındaydı o zaten perişan oldu biri de 10 yaşındaydı çocuğu 10 gün hastanede bezlediler.. Allah evlatlarımızı korusun çok zor bir hastalık malesef devlet karşılamıyor baya pahalı bir aşı

Arda olmadı çok şükür bunda mutlaka yaptırırım oyleyse
Evet devlet karşılamiyo o kadar pahalı mı yaa sanki degildi

Arda olmadı çok şükür bunda mutlaka yaptırırım oyleyse

Evet devlet karşılamiyo o kadar pahalı mı yaa sanki degildi
Arkadaşımın bebeği 3 aylık o daha yeni yatırdı. Ona sormuştum "Tanesi 330 tl ecza deposundan 250 tl getirdik 2. De ayri toplam 500 tl olacak" yazmış. 2.dozu da 5 aylık olunca yapılacakmış

Bugün sağlık ocagından aradılar benek dogduktan 3-5 gun sonra gelin topuk kanı alacaz hastane de bı daha aldırmayın dedıler .. gerçi hastane de soruyormus saglık ocagında mı burda mı alalım dıye? Hıc bılmıodum

Hastanede aldırın olsun bitsin kuzum ya sen farkında bile olmazsın. Sağlık ocağında kucağında ağlayınca daha çok etkilenirsin.

Kızlar tshım genelde düşük çıkıyor gittiğim doktorlar sıkınto yok ilk 3 ayı geçmişsin beyin gelişimini tamamlamış zaten diyorlar . Okuduğumda genel olarak tsh yüksekliği sıkıntı oluyor düşük olunca sıkıntı yok diyorlar . Bu durumu yaşayan var mı kafayı yicem artık

sağlık ocağından 3.kontrol için aradılar, hiç gidesim yok. aşıları yaptırdım, daha gitmesek olmaz mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…