- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Cnm bol bol dinlen madem uzanırken olmuyor. Ayakta çok durmamaya çalış.Canım kasılma değil . Onu nadiren yaşıyorum şuan . Sadece kasık ağrısı . Uzanırken fazla yok . Sadece ayaktayken ağrıyor . Kasığım yırtılıyor zannediyorum
yatinca geciyosa endiselenme canim ama dikkat et yinede tedbirli olmakta fayda var agirlik asagiya iyice bindigi icin olan bi agri sende ki belliki tehlikesiz ama can yakiciCanım kasılma değil . Onu nadiren yaşıyorum şuan . Sadece kasık ağrısı . Uzanırken fazla yok . Sadece ayaktayken ağrıyor . Kasığım yırtılıyor zannediyorum
Canım iyi olmanıza çok sevindim. Azıcık daha beklesin kuzucuklar sen konuş onlarla, dinlerler anneleriniKizlar alintilamayi unuttugum varsa kusuruma bakmayin. Allah hepinizden razi olsun guzel dualariniz beni cok rahatlatiyor.
Gittim nst sanci cikti serum takip bide oyle bakalim dedi tekrar serumdan sonra nst cekildi. Yaklasik ayni cikti sonuc. Suan hastanede yatmani istemiyorum kritik donem sona yaklastin sancilarin ikiz oldugu icin cikar zaten cok dayanamayacak gibi olursan hemen tekrar gel dedi. Ama heran da dogabilirler dogum riskin yok diyemem ancak baski uyguladiklari icin agriyi cok daha fazla hissediyosun bahsettigin yogunlukta sancin yok dedi. Bakalim geldim eve simdi kizlar durumlar boyle. Cok sukur bebekler iyi.
Sagol canim insallahCanım iyi olmanıza çok sevindim. Azıcık daha beklesin kuzucuklar sen konuş onlarla, dinlerler anneleriniçok geçmiş olsun
Kusura bakma görmedim.koyun karantinada olduğunu Allah sifa versin. Sağlık olsun canim zaten birşey olmadıkça 1 gece kaliyoruz. Komşumun da eşi kaldi ilk kızını yan komsuda bıraktılar.sonra dogum izninde yardımcimdi her konuda dedi. Bazı babalar cok meraklı.oluyor. esim.hic alt almadı gece nadir uyandi ben uyandirirsamCanım şuan gelmesi daha zor çünkü köyleri karantinada 20 gündür. Devamlı vaka çıkınca uzatıyorlar karantinayı. Köyden kimse dışarı cıkamıyor..
Olurlar canım bir gece her türlü idareye edersinizEvet eşim benimle güzel ilgilenir şüphem yok ama bebekle dediğin gibi tecrübeli birinin ilgilenmesi daha iyi olur die annem gelsin istedik ama annem de bu virüs te tehlikeye atmak istemiyorum. Otobüsle gelecek çünkü 10 12 saatlik yol. Hemşireler ebeler emzirme konusunda falan yardımcı oluyor lar mı acaba özelde.
Çok şükür canım iyisiniz. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir senin tospik ler
Ben her ikisiyle de rahat ederim. Ama işte annemin İstanbula gelmesi sorun. Ayrıca şimdi diyelim ki geldi.. Allah korusun gelip giderken virüs bulaşır ordan bana bulaşır. Her hastane de virüs lü gebe almıyor.şuan zaten annemlerin köyde vaka cok karantina da köy.. Şükür annemlerde yok ama.. eşime kalsa annen gelsin die ısrar edio. Ay ne bileyim ya valla bilmiom. Tecrübeli birinin olmasını cok isterim aslında ama gelemzse de yapacak bşyim yok. İnsan buruk oluyor biraz.
3 gündür bende de bu şekilde ağrı var. Nası tarif etsem bilemedim ama sanki gaz sancısı varmış da karnım şişmiş gibiKızlar kasıklarımda yoğun bir ağrı hissediyorum . Ayaktayken daha yoğun . hem ağrı, hemde sanki kasığım yırtılıyormuş ,karnım yere düşecekmiş gibi . Muhtemelen bebek yerleşiyo değilmi korkmama gerek var mı .kanama su gelmesi v.s başka birşey yok
İnsallah kuzum. Dun heran dogabilirler artik bunlar ikiz dedi bakalim bu ara takipleri sıkı tutucaz gibiGünaydın kuzular.Masalim01 Bir gün bir gündür. İnşallah sabırlı olur senin kuzular. Aksi olursa da doktorun takipte zaten herşey yolun girecektir
Alt ust daha cok pijama rahatliginda yenidoganlar canim benimkilerGünaydın kızlar;
yenidoğan da tulumlu takımlar mı altlı üstlü takımlar mı tercih ettınız?
Kuzu o niye biliyo musun beden değişikliği yaptigin için ilk girdiğinde hangi beden işaretli bak o zaman artıyo fiyat genelde yenidogan kalınca ucuz oluyoKızlar e bebekte subat indiriminde bugün tekstil ürünlerinde indirim varmış. Bende sevdiğim Bi kaç parça bakıp alayım dedim. Emzirme sütyeni falan da alacaktım.20den fazla ürün attım sepete baya baya uygun görünüyordu fiyatları. Sepete geldim tam alcam fiyatlar arasında aşırı fark var. Sizde dikkat edin. Bakın bazılarının görsellerini aldım aradakı farka bakın.
Altlı üstlü takımlar daha rahat bebişim sürekli alt değiştirdiğimiz icin her emdiginde kakalar yapcakGünaydın kızlar;
Günaydın canım daha çok alt üst takımmGünaydın kızlar;
Kızlar doğumda eşi hastanede yanında refakatçi olarak kalacak var mı
Günaydın kızlar;
evet ya sepete atarken 11 tl olan şey şimdi 17 tl olmuş..zaten website cortlamış bugün, sürekli hata veriyor.. zaten indirimli olan ürünlere ilave indirimi kaldırdılar zaar! :SKızlar e bebekte subat indiriminde bugün tekstil ürünlerinde indirim varmış. Bende sevdiğim Bi kaç parça bakıp alayım dedim. Emzirme sütyeni falan da alacaktım.20den fazla ürün attım sepete baya baya uygun görünüyordu fiyatları. Sepete geldim tam alcam fiyatlar arasında aşırı fark var. Sizde dikkat edin. Bakın bazılarının görsellerini aldım aradakı farka bakın.
Günaydın peki 0-1 ay mı alınmalı yoksa 0-3 ay mıGünaydın canım daha çok alt üst takımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?