2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kasılma değil . Onu nadiren yaşıyorum şuan . Sadece kasık ağrısı . Uzanırken fazla yok . Sadece ayaktayken ağrıyor . Kasığım yırtılıyor zannediyorum
yatinca geciyosa endiselenme canim ama dikkat et yinede tedbirli olmakta fayda var agirlik asagiya iyice bindigi icin olan bi agri sende ki belliki tehlikesiz ama can yakici

Canım iyi olmanıza çok sevindim. Azıcık daha beklesin kuzucuklar sen konuş onlarla, dinlerler annelerini çok geçmiş olsun

Günaydın kuzular. Masalim01 Bir gün bir gündür. İnşallah sabırlı olur senin kuzular. Aksi olursa da doktorun takipte zaten herşey yolun girecektir

Canım şuan gelmesi daha zor çünkü köyleri karantinada 20 gündür. Devamlı vaka çıkınca uzatıyorlar karantinayı. Köyden kimse dışarı cıkamıyor..
Kusura bakma görmedim.koyun karantinada olduğunu Allah sifa versin. Sağlık olsun canim zaten birşey olmadıkça 1 gece kaliyoruz. Komşumun da eşi kaldi ilk kızını yan komsuda bıraktılar.sonra dogum izninde yardımcimdi her konuda dedi. Bazı babalar cok meraklı.oluyor. esim.hic alt almadı gece nadir uyandi ben uyandirirsam diğer.her konuda yardım eder sağolsun. Ama arkadaşımın eşi her şeyiyle.ilgilendi diyor.altini alip yıkamak ve.

Olurlar canım bir gece her türlü idareye edersiniz

3 gündür bende de bu şekilde ağrı var. Nası tarif etsem bilemedim ama sanki gaz sancısı varmış da karnım şişmiş gibi

Kızlar e bebekte subat indiriminde bugün tekstil ürünlerinde indirim varmış. Bende sevdiğim Bi kaç parça bakıp alayım dedim. Emzirme sütyeni falan da alacaktım.20den fazla ürün attım sepete baya baya uygun görünüyordu fiyatları. Sepete geldim tam alcam fiyatlar arasında aşırı fark var. Sizde dikkat edin. Bakın bazılarının görsellerini aldım aradakı farka bakın.

Eklentiler

• Screenshot_20210209_105859_com.solidict.ebebek.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20210209_105907_com.solidict.ebebek.webp
    21 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20210209_105839_com.solidict.ebebek.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20210209_105655_com.solidict.ebebek.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20210209_105741_com.solidict.ebebek.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20210209_105810_com.solidict.ebebek.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20210209_105925_com.solidict.ebebek.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20210209_105935_com.solidict.ebebek.webp
    17 KB · Görüntüleme: 67
Kuzu o niye biliyo musun beden değişikliği yaptigin için ilk girdiğinde hangi beden işaretli bak o zaman artıyo fiyat genelde yenidogan kalınca ucuz oluyo

Kızlar doğumda eşi hastanede yanında refakatçi olarak kalacak var mı

Benim eşim de annem de kalmak istiyor gönlüm eşimden yana bebişin ilk anlarına o da şahit olsun istiyorum ama muhtemelen anneme de nazım geçeceği ve tecrübeli olduğu için annem kalır
Günaydın kızlar;

yenidoğan da tulumlu takımlar mı altlı üstlü takımlar mı tercih ettınız?

Ben altlı üstlü almışım daha çok kardeşim ve annem de tulum almışlar hep sanırım hemen hemen eşit bendekiler sayı olarak

evet ya sepete atarken 11 tl olan şey şimdi 17 tl olmuş..zaten website cortlamış bugün, sürekli hata veriyor.. zaten indirimli olan ürünlere ilave indirimi kaldırdılar zaar! :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…