Evet bana da öyle dedi son gittiğimde ebe, 4 5 gün sonra gel topuk kanı alıcaz gerçi hastanede de alıyorlar ama dedi, o anda telaşeden soramadım da detaylı, ilk kızımda hastanede alınmıştı sadece
Kızlar tshım genelde düşük çıkıyor gittiğim doktorlar sıkınto yok ilk 3 ayı geçmişsin beyin gelişimini tamamlamış zaten diyorlar . Okuduğumda genel olarak tsh yüksekliği sıkıntı oluyor düşük olunca sıkıntı yok diyorlar . Bu durumu yaşayan var mı kafayı yicem artık
Arkadaşımın bebeği 3 aylık o daha yeni yatırdı. Ona sormuştum "Tanesi 330 tl ecza deposundan 250 tl getirdik 2. De ayri toplam 500 tl olacak" yazmış. 2.dozu da 5 aylık olunca yapılacakmış
jelibon01
hastanede topuk kanı alıyorlar zaten ilk gün mu ikinci gün mu öyle bisey hastanede demişlerdi banada sağlık ocağında 5. Gün tekrar aldirmaniz gerekiyo diye tekrar gitmistik
Devlet hastanelerinde özel aşılar için bilgilendirme yapmıyorlar canım. Eğer ardanın kontrollerini devlette yaptıedıysan haberin olmamıştır. Ama burada biz birbirimizi her konuda bilgilendirir haberdar ederiz
Cuma günü annemle temizlik yapcaz diye biseyleri kendim yapıyım dedim öğlen gelcek yetişmez bi günde o kadar iş mutfak dolaplarının alt tarafını temizledim artık iş felan yapilmiyomus kizlar
Hayırlısıyla dogursaydik
Ay ben bgun supur sil toz al dolaplarin icini duzenle camlari sil mutfak dolabi fln kileri topla atilcaklari agir yemek yap kur ye suan 1 saattr masa basinda oturuyorm kalkamiyorm
Kızlar tshım genelde düşük çıkıyor gittiğim doktorlar sıkınto yok ilk 3 ayı geçmişsin beyin gelişimini tamamlamış zaten diyorlar . Okuduğumda genel olarak tsh yüksekliği sıkıntı oluyor düşük olunca sıkıntı yok diyorlar . Bu durumu yaşayan var mı kafayı yicem artık
Beni de bugun aradilar saglik ocagindan. Unv hastanesi dogum yapacagim hastane, ilk topuk kanini taburcu olmadan orda alirlar. 2.topuk kanını almıyorlar, doğumdan sonra 5-7.günde sağlık ocağında alıcaz dedi. Birdilimkek
canım 2 kere alınıyor diye anladım ben, yanlış değil dimi??
Beni de bugun aradilar saglik ocagindan. Unv hastanesi dogum yapacagim hastane, ilk topuk kanini taburcu olmadan orda alirlar. 2.topuk kanını almıyorlar, doğumdan sonra 5-7.günde sağlık ocağında alıcaz dedi. Birdilimkek
canım 2 kere alınıyor diye anladım ben, yanlış değil dimi??
Ay kizlarr subat annelerinde hacer nickli bayan hep kiz diye bliyormus baska doktora gidince erkek oldugunu ogrenmis hersyi kiza gore almislr cok uzuldm ve sok oldum ay allah korusun 4 doktor gezdim 4 ude kiz dedi sonradan degismez demi icime bi kusku dustu