2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama sağlık ocagı sen hastane de aldırırsan bız burda tekrar alacaz dedıler
Evet bana da öyle dedi son gittiğimde ebe, 4 5 gün sonra gel topuk kanı alıcaz gerçi hastanede de alıyorlar ama dedi, o anda telaşeden soramadım da detaylı, ilk kızımda hastanede alınmıştı sadece

Fikri olan yok mu

Arkadaşımın bebeği 3 aylık o daha yeni yatırdı. Ona sormuştum "Tanesi 330 tl ecza deposundan 250 tl getirdik 2. De ayri toplam 500 tl olacak" yazmış. 2.dozu da 5 aylık olunca yapılacakmış
Anladım canım
Kızlar sero nun hala bitmedi mi banı. Çok sürmedi mi
Önceden de cezası varmış.demekki o yüzden uzun sürmüş olabilir
İki doz oluyor bir dozu 200 küsür idi Ömer zamanında.. Şimdi uçmuştur
Sen yaptırmış miydin omerde

Ben ardaya yaptıramamıştım sonradan öğrendim yapılan aylarda geçmişti bunda bende yaptırırım o zaman
Devlet hastanelerinde özel aşılar için bilgilendirme yapmıyorlar canım. Eğer ardanın kontrollerini devlette yaptıedıysan haberin olmamıştır. Ama burada biz birbirimizi her konuda bilgilendirir haberdar ederiz

Ay ben bgun supur sil toz al dolaplarin icini duzenle camlari sil mutfak dolabi fln kileri topla atilcaklari agir yemek yap kur ye suan 1 saattr masa basinda oturuyorm kalkamiyorm

Kac cikiyoki canim

Ama sağlık ocagı sen hastane de aldırırsan bız burda tekrar alacaz dedıler
Beni de bugun aradilar saglik ocagindan. Unv hastanesi dogum yapacagim hastane, ilk topuk kanini taburcu olmadan orda alirlar. 2.topuk kanını almıyorlar, doğumdan sonra 5-7.günde sağlık ocağında alıcaz dedi.
Birdilimkek canım 2 kere alınıyor diye anladım ben, yanlış değil dimi??

Valla ben bir kere alınması yeterli diye biliyorum ama ben de soracağım hem doktoruma hem sağlık ocağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…