2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende yakın zamanda benzer hikaye duydum kısmet artık büyük sürpriz olur nadiren olan bir durum oldugu icin ihtimali düşük işin şakası

2 kere mi alınıo bılmıyorumm sorup ona göre bakacaz, suan kafam karıstı

Beni de aradılar. Hastanede alırsalar bize sadece bilgi verirsin dediler.

Ee bana da sağlık ocağındaki hemşire dediki hastanede ilk gün alacaklar. 5 gün sonra getireceksiniz bidaha topuk kanı alacağız. Bi kere aldırmak yeterli oluyormu

Kızlar bu haftalarda diş e işlem yapılıyor mu gerçi virüste var ama dişim ağrımaya başladı iyi mi

Kızlar bu haftalarda diş e işlem yapılıyor mu gerçi virüste var ama dişim ağrımaya başladı iyi mi
Bu haftalarda sırt üstü uzun süre yatmak gebeler için rahatsız edici olduğundan yapmıyorlar diye biliyorum canım öyle okumuştum. Emin olmamakla birlikte

Bu haftalarda sırt üstü uzun süre yatmak gebeler için rahatsız edici olduğundan yapmıyorlar diye biliyorum canım öyle okumuştum. Emin olmamakla birlikte
Ya öyle mi uzun yatılmıyor gerçi bende sorarken umutsuzdum 20 li haftalarda oluyor diye kalmış bnmde aklımda canım

Ayy çok geçmiş olsun canım ya ben de dişten çok çektim benim kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti çok şükür iyi gelmişti bi doktoruna sor istersen işlem yapamazlarsa uygun bi ilaç kullanmış olursun en azindan

Yenı dogum yapan arkdsım da 1 kere aldırmıs. Ins 1 dir
2 kere alınıyor topuk kanı.ben ilk oğlumun doğumunu özelde yaptim hem orda aldilar hemde sağlık ocağında.cok agliyor yavrular malesef.bakanlik prosedürü öyleymiş 2 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…