Ay kizlarr subat annelerinde hacer nickli bayan hep kiz diye bliyormus baska doktora gidince erkek oldugunu ogrenmis hersyi kiza gore almislr cok uzuldm ve sok oldum ay allah korusun 4 doktor gezdim 4 ude kiz dedi sonradan degismez demi icime bi kusku dustu
Beni de bugun aradilar saglik ocagindan. Unv hastanesi dogum yapacagim hastane, ilk topuk kanini taburcu olmadan orda alirlar. 2.topuk kanını almıyorlar, doğumdan sonra 5-7.günde sağlık ocağında alıcaz dedi. @Birdilimkek canım 2 kere alınıyor diye anladım ben, yanlış değil dimi??
Bugün sağlık ocagından aradılar benek dogduktan 3-5 gun sonra gelin topuk kanı alacaz hastane de bı daha aldırmayın dedıler .. gerçi hastane de soruyormus saglık ocagında mı burda mı alalım dıye? Hıc bılmıodum
Bugün sağlık ocagından aradılar benek dogduktan 3-5 gun sonra gelin topuk kanı alacaz hastane de bı daha aldırmayın dedıler .. gerçi hastane de soruyormus saglık ocagında mı burda mı alalım dıye? Hıc bılmıodum
Ee bana da sağlık ocağındaki hemşire dediki hastanede ilk gün alacaklar. 5 gün sonra getireceksiniz bidaha topuk kanı alacağız. Bi kere aldırmak yeterli oluyormu
Ee bana da sağlık ocağındaki hemşire dediki hastanede ilk gün alacaklar. 5 gün sonra getireceksiniz bidaha topuk kanı alacağız. Bi kere aldırmak yeterli oluyormu
Bu haftalarda sırt üstü uzun süre yatmak gebeler için rahatsız edici olduğundan yapmıyorlar diye biliyorum canım öyle okumuştum. Emin olmamakla birlikte
Bu haftalarda sırt üstü uzun süre yatmak gebeler için rahatsız edici olduğundan yapmıyorlar diye biliyorum canım öyle okumuştum. Emin olmamakla birlikte
Ayy çok geçmiş olsun canım ya ben de dişten çok çektim benim kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti çok şükür iyi gelmişti bi doktoruna sor istersen işlem yapamazlarsa uygun bi ilaç kullanmış olursun en azindan
2 kere alınıyor topuk kanı.ben ilk oğlumun doğumunu özelde yaptim hem orda aldilar hemde sağlık ocağında.cok agliyor yavrular malesef.bakanlik prosedürü öyleymiş 2 kez
2 kere alınıyor topuk kanı.ben ilk oğlumun doğumunu özelde yaptim hem orda aldilar hemde sağlık ocağında.cok agliyor yavrular malesef.bakanlik prosedürü öyleymiş 2 kez