2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı benimde öyle canım . akşama doğru biraz geçer gibi oldu . Bakalım bu gece nasıl geçecek
Bende de oldu o sekilde bir agri. Karnimda dolgunluk gibi gaz sancisi gibi degisik bisey oldu. Doktorumu aradim kabızlık varsa ondan olabilir dedi. Şurup verdi ama henüz almadim daha kullaninca gecer mi bilmiyorum

Teşekkür ederim canım doğru diyorsun ben sorayım en azından ağrı diner

Ayy benide geçen gün yolda bir kadın durdurdu, senin oğlun olacak inanma kimseye dedi, üstüne birde rüya gördüm, anlamı erkek bebek doğurmakmış 2 gündür kafamda deli sorular. Şimdi birde bunu duyunca... 3ayrı doktor kız dedi, değişmez dimi, herşeyimiz pembe,ismimiz hazır, çok alıştık kızım diye sevmeye ayy nasıl bilemezler 9 ay boyunca.

2 kere alınıyor topuk kanı.ben ilk oğlumun doğumunu özelde yaptim hem orda aldilar hemde sağlık ocağında.cok agliyor yavrular malesef.bakanlik prosedürü öyleymiş 2 kez
Hastaneden hastaneye degısıyormus snrm dogum anında alan hastaneler de varmıs, sıze zaten o sırada sormuyorlarmıs.. hastanede bakılan testlerle saglık ocagında bakılanlar farklılık gösterebılıyormus.. cogu kısı 2 yerde de yaptırmak zorunda kalıyormus. Sağlık ocagında yaptırmak mecburıymıs hastane bazen tercıh hakkı verıyormus.. ama sanırım dogar dogmaz alınması daha saglıklıymıs.. bu sartlar altında 2 kere alınacak gibi duruyor

Kizlar merhaba,reflu için ne yapıyorsunuz?Benim özellikle geceleri çok artıyor,baya rahatsız ediyor

Ne bileyim ilk 3 ayı geçirmişsin bebek beyin gelişimini tamamlamış artık şans diyor doktorlar ama sorun olmaz da dediler . Geçen gün yaptığım tahlilde yine düşük çıkınca yine kafaya taktım haliyle
Tam alt sinirda canim sorun olacagini hic sanmiyorum ki doktorun riske atmazdi hic

Kac cikiyoki canim
Benim de tsh sınırın altında idi ama testi 4. Aylarda yaptırmıştım. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye hemen ilaç başlamak istemedi. Geçen ay tekrar tahlil yaptırdım sınırın üzerine çıkmış kendiliğinden. Kafana takma canım bişey olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım yeme içme de sıkıntı oluyor Dr a sordun mu bende gidince soracam ne yapılabilir
Sağol canım sanada gecmis olsun.yok sormadim henüz.ozellikle tatli birsey yiyince oluyor.3.gebeligim galiba calsiyum depolari tükeniyor

Devlet hastanelerinde özel aşılar için bilgilendirme yapmıyorlar canım. Eğer ardanın kontrollerini devlette yaptıedıysan haberin olmamıştır. Ama burada biz birbirimizi her konuda bilgilendirir haberdar ederiz
Özele de gitmistik o zaman bi bilgi verilmedi bende sonradan yine kkda okumuştum kuzu
Ay ben bgun supur sil toz al dolaplarin icini duzenle camlari sil mutfak dolabi fln kileri topla atilcaklari agir yemek yap kur ye suan 1 saattr masa basinda oturuyorm kalkamiyorm
Yemekten sonra bende oturdum biraz sonra kalktım topladim mutfağı ellerimin ici ağrıyo bez sikmaktan
Ben oğlumda iki kere aldırdım canım bi hastaneden çıkmadan önce bide 5 günlükken sağlık ocağında şimdi nasıl bilmiyorm ama hastane özellikle dedi 5. Yada 7. Günde sağlık ocağında aldircaksiniz diye
Baya pahalı canim menenjit özellikle. Biz de rota yaptırmadk ama bu sefer hepsini yaptırırım.
Menenjit baya pahalıydı evet bi dozu 400 kusurdu sanirim
Kızlar bu haftalarda diş e işlem yapılıyor mu gerçi virüste var ama dişim ağrımaya başladı iyi mi
Yapmıyorlar malesef 3 ve 6 ay arası yapiliyomus normalde ben o zaman gittiğim halde yapmadı röntgen çekmem gerekiyo işlem yapamam çok kötü olursa gel antibiyotik veriyim doğuma kadar kullan sonra yaparım demisti kırık dış için bide öyle duruyo suan

Ben de elma ve yoğurt yiyorum ama bana da çok fayda etmemeye basladi.Gaviscon kullanmadım ama doktoruma bir sorayım
Tabiki doktora danismanda fayda var canim ama gavisconun endikasyonlarinda yaziyor gebelik reflusu diye icin rahat olsun
Allahin izniyle sorun olmaz canim icini ferah tut

yattılar perişan oldular bizimkilerin hiç etkilemedi bile
[/QUOTE]
Olaya sondan
İki doz oluyor bir dozu 200 küsür idi Ömer zamanında.. Şimdi uçmuştur
Olaya sondan bodoslama dalıyorum, yaptıranin da olmama garantisi yok ama ben yaptırdım vicdanen de çok rahat ettim ksc arkadaş bebeği hastanelerde ishal kusma kilo verme durumları ile kaldı perişan oldu

Ay allah korusn ya o bayan 1 doktora gtmis galiba hep, son zamanda suyu azalinca baska doktora gitmis direk erkek demis tek doktorlada kalmamak gerekiyor demekki

Hıc bilgim de fikrim de yok ama doktorlar olumsuzluk görse söylerler diye düşünüyorum, araştırdıgimizda neler çıkıyor nette

Ay allah korusn ya o bayan 1 doktora gtmis galiba hep, son zamanda suyu azalinca baska doktora gitmis direk erkek demis tek doktorlada kalmamak gerekiyor demekki
Aynen tek doktora gitmiş galiba, ben biraz yaşadıklarımdan etkilendim galiba çok zor tabi o bayanın yaşadığı rahat olalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…