2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Noldu ben bakmıyorum artık uygulamayida sildim bildirim gelmesin diye
Kiz dun gece uyuyamadim e bebeke baktim giyim de indirim var sepete ekledim biseler dedim azcik agrim hafiflerse sabaha iyice bakayim 250 liraydi sepetim sabah bi kalktim 350 yuzde 64 indirim olan urunler inmis yuzde 28e indirime ek yuzde 28 yazmislar ama sabah vazgectiler belliki

Ya öyle mi uzun yatılmıyor gerçi bende sorarken umutsuzdum 20 li haftalarda oluyor diye kalmış bnmde aklımda canım
Evet ya malesef benim de dişim için gitmem gerekiyordu doktora korktum gitmedim. Şimdi de doğuma kadar ağrımasın diye dua ediyom. Rabbim şifa versin canım. Çok ağrılı durumlarda 2. Tramester döneminde yapılabiliyor diye duymuştum

Cnm daha Bi saçmaydı. Bende sabah gördüm indirim var die baktım güzel indirim var. Ekledim ama ödemeye geldim şişmiş. İndirimden vazgeçme deil resmen dolandırıcılık ya. Sepette farklı fiyat baktığım farklı fiyat... Hiçte öyle dikkat etmeden sepette kini alırdım ama hsp fazla gelince azaltayım derken farkettim.bi arkadaş görüştüm düzelecekmiiiş dedi ama düzelen bşy olmadı. Sinir bozucular resmen. Bide dk başı bildirim gelmesi
" sepetinde bşy unutmuş olabılırsin diye.. "

Tühh ara ara vuran bi ağrı sıklaşırsa kötü.. Sıklaşırsa dayanabildiğim kadar dayanıp en son çare antibiyotik.. Bebek olunca antibytk de kullanmak istemiyor insan da hayırlısı bakalım gittiği yere kadar canım.. Sana da geçmiş olsun canım

Diş tedavisi canım son haftalarda olmuyor maalesef ya inşallah çok ağrımaz

Düzellttik yazmışlar instada amaa duzelen bır sey yok :)

Evet ben de sepet fiyatinin yuksekliginden suphelendim dedim ben 250 lira degil miydi bi baktim.fiyatlar yukselmis
Evet canım fiyatlarda oynama oldu ben de protesto edip almadım
Aynen ben de zaten ihtiyac degildi ne alcam be dedim

Amin inşallah tüm ağrılarımıza canım
Diş tedavisi canım son haftalarda olmuyor maalesef ya inşallah çok ağrımaz
Sağ ol canım inşallah

İnsallah sorun yasamazsin canim gecmis olsun

Bende basından beri kız hissediyordum hep erkek dediler bebeğime ( normal kontrol, ayrintili) bir değişiklik olurmu ki 8.aya girdik bide kızmış bebikom ne gülerim ama

Sağ ol canım Aynen gebelik ve emzirme dönemiyle birlikte diş sıkıntıları yaşar oldum öncesi yoktu
Aynenbende onceki gebeliklerimde yaşamadım simdi fazlasiyla yaşıyorum bol bolda calsiyum magnezyum aliyorum halbuki.anlamadim

Bana 2li test zamanı kıza benziyo dedi sonra 17. Haftada öğrendim erkek olduğunu en son gittiğimde de ayan beyan gösterdi

Suan hızmet vermıo zaten
Iyi olmus
Melekte diyodu bugün ben bakmıyorum ya başım ağrıyo zaten bakarken sınır oluyorum öyle gıcık uygulamaları var ki
Sagol canım bazen çok fazla ağrıyo ama geciyo yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…