Suan hızmet vermıo zatenNoldu ben bakmıyorum artıkuygulamayida sildim bildirim gelmesin diye
Kiz dun gece uyuyamadim e bebeke baktim giyim de indirim var sepete ekledim biseler dedim azcik agrim hafiflerse sabaha iyice bakayim 250 liraydi sepetim sabah bi kalktim 350Noldu ben bakmıyorum artıkuygulamayida sildim bildirim gelmesin diye
Evet ya malesef benim de dişim için gitmem gerekiyordu doktora korktum gitmedim. Şimdi de doğuma kadar ağrımasın diye dua ediyom. Rabbim şifa versin canım. Çok ağrılı durumlarda 2. Tramester döneminde yapılabiliyor diye duymuştumYa öyle mi uzun yatılmıyor gerçi bende sorarken umutsuzdum 20 li haftalarda oluyor diye kalmış bnmde aklımda canım
Sağ ol canım Aynen gebelik ve emzirme dönemiyle birlikte diş sıkıntıları yaşar oldum öncesi yoktuSağol canım sanada gecmis olsun.yok sormadim henüz.ozellikle tatli birsey yiyince oluyor.3.gebeligim galiba calsiyum depolari tükeniyor
Cnm daha Bi saçmaydı. Bende sabah gördüm indirim var die baktım güzel indirim var. Ekledim ama ödemeye geldim şişmiş. İndirimden vazgeçme deil resmen dolandırıcılık ya. Sepette farklı fiyat baktığım farklı fiyat... Hiçte öyle dikkat etmeden sepette kini alırdım ama hsp fazla gelince azaltayım derken farkettim.bi arkadaş görüştüm düzelecekmiiiş dedi ama düzelen bşy olmadı. Sinir bozucular resmen. Bide dk başı bildirim gelmesiKiz dun gece uyuyamadim e bebeke baktim giyim de indirim var sepete ekledim biseler dedim azcik agrim hafiflerse sabaha iyice bakayim 250 liraydi sepetim sabah bi kalktim 350yuzde 64 indirim olan urunler inmis yuzde 28e indirime ek yuzde 28 yazmislar ama sabah vazgectiler belliki
Tühh ara ara vuran bi ağrı sıklaşırsa kötü.. Sıklaşırsa dayanabildiğim kadar dayanıp en son çare antibiyotik.. Bebek olunca antibytk de kullanmak istemiyor insan da hayırlısı bakalım gittiği yere kadar canım.. Sana da geçmiş olsun canımÖzele de gitmistik o zaman bi bilgi verilmedi bende sonradan yine kkda okumuştum kuzu
Yemekten sonra bende oturdum biraz sonra kalktım topladim mutfağı ellerimin ici ağrıyo bez sikmaktan
Ben oğlumda iki kere aldırdım canım bi hastaneden çıkmadan önce bide 5 günlükken sağlık ocağında şimdi nasıl bilmiyorm ama hastane özellikle dedi 5. Yada 7. Günde sağlık ocağında aldircaksiniz diye
Menenjit baya pahalıydı evet bi dozu 400 kusurdu sanirim
Yapmıyorlar malesef 3 ve 6 ay arası yapiliyomus normalde ben o zaman gittiğim halde yapmadı röntgen çekmem gerekiyo işlem yapamam çok kötü olursa gel antibiyotik veriyim doğuma kadar kullan sonra yaparım demisti kırık dış için bide öyle duruyo suan
Ay Az önce okudum tek doktor değil 3 doktora gitmiş ayrıntılı da bile kız demişlerAy allah korusn ya o bayan 1 doktora gtmis galiba hep, son zamanda suyu azalinca baska doktora gitmis direk erkek demis tek doktorlada kalmamak gerekiyor demekki
Evet canım fiyatlarda oynama oldu ben de protesto edip almadımKizlar e bebek guzel bi oyun oynadi farkettiniz mi
Diş tedavisi canım son haftalarda olmuyor maalesef ya inşallah çok ağrımazTühh ara ara vuran bi ağrı sıklaşırsa kötü.. Sıklaşırsa dayanabildiğim kadar dayanıp en son çare antibiyotik.. Bebek olunca antibytk de kullanmak istemiyor insan da hayırlısı bakalım gittiği yere kadar canım.. Sana da geçmiş olsun canım
Düzellttik yazmışlar instada amaa duzelen bır sey yok :)Cnm daha Bi saçmaydı. Bende sabah gördüm indirim var die baktım güzel indirim var. Ekledim ama ödemeye geldim şişmiş. İndirimden vazgeçme deil resmen dolandırıcılık ya. Sepette farklı fiyat baktığım farklı fiyat... Hiçte öyle dikkat etmeden sepette kini alırdım ama hsp fazla gelince azaltayım derken farkettim.bi arkadaş görüştüm düzelecekmiiiş dedi ama düzelen bşy olmadı. Sinir bozucular resmen. Bide dk başı bildirim gelmesi
" sepetinde bşy unutmuş olabılırsin diye.. "
Evet ben de sepet fiyatinin yuksekliginden suphelendim dedim ben 250 lira degil miydi bi baktim.fiyatlar yukselmisCnm daha Bi saçmaydı. Bende sabah gördüm indirim var die baktım güzel indirim var. Ekledim ama ödemeye geldim şişmiş. İndirimden vazgeçme deil resmen dolandırıcılık ya. Sepette farklı fiyat baktığım farklı fiyat... Hiçte öyle dikkat etmeden sepette kini alırdım ama hsp fazla gelince azaltayım derken farkettim.bi arkadaş görüştüm düzelecekmiiiş dedi ama düzelen bşy olmadı. Sinir bozucular resmen. Bide dk başı bildirim gelmesi
" sepetinde bşy unutmuş olabılırsin diye.. "
Aynen ben de zaten ihtiyac degildi ne alcam be dedimEvet canım fiyatlarda oynama oldu ben de protesto edip almadım
Amin inşallah tüm ağrılarımıza canımEvet ya malesef benim de dişim için gitmem gerekiyordu doktora korktum gitmedim. Şimdi de doğuma kadar ağrımasın diye dua ediyom. Rabbim şifa versin canım. Çok ağrılı durumlarda 2. Tramester döneminde yapılabiliyor diye duymuştum
Sağ ol canım inşallahDiş tedavisi canım son haftalarda olmuyor maalesef ya inşallah çok ağrımaz
Aynen canım fiyatlar cezbetti ihtiyaç değildiEvet ben de sepet fiyatinin yuksekliginden suphelendim dedim ben 250 lira degil miydi bi baktim.fiyatlar yukselmis
Aynen ben de zaten ihtiyac degildi ne alcam be dedim
Ay yok ne düzeltmesi. Düzelen bşy yok. Bende almadım protesto ettimDüzellttik yazmışlar instada amaa duzelen bır sey yok :)
İnsallah sorun yasamazsin canim gecmis olsunTühh ara ara vuran bi ağrı sıklaşırsa kötü.. Sıklaşırsa dayanabildiğim kadar dayanıp en son çare antibiyotik.. Bebek olunca antibytk de kullanmak istemiyor insan da hayırlısı bakalım gittiği yere kadar canım.. Sana da geçmiş olsun canım
Bende basından beri kız hissediyordum hep erkek dediler bebeğime ( normal kontrol, ayrintili) bir değişiklik olurmu kiAy kizlarr subat annelerinde hacer nickli bayan hep kiz diye bliyormus baska doktora gidince erkek oldugunu ogrenmis hersyi kiza gore almislr cok uzuldm ve sok oldum ay allah korusun 4 doktor gezdim 4 ude kiz dedi sonradan degismez demiicime bi kusku dustu
Aynenbende onceki gebeliklerimde yaşamadım simdi fazlasiyla yaşıyorum bol bolda calsiyum magnezyum aliyorum halbuki.anlamadimSağ ol canım Aynen gebelik ve emzirme dönemiyle birlikte diş sıkıntıları yaşar oldum öncesi yoktu
Bana 2li test zamanı kıza benziyo dedi sonra 17. Haftada öğrendim erkek olduğunuAy kizlarr subat annelerinde hacer nickli bayan hep kiz diye bliyormus baska doktora gidince erkek oldugunu ogrenmis hersyi kiza gore almislr cok uzuldm ve sok oldum ay allah korusun 4 doktor gezdim 4 ude kiz dedi sonradan degismez demiicime bi kusku dustu
Iyi olmusSuan hızmet vermıo zaten
Melekte diyodu bugün ben bakmıyorum ya başım ağrıyo zaten bakarken sınır oluyorum öyle gıcık uygulamaları var kiKiz dun gece uyuyamadim e bebeke baktim giyim de indirim var sepete ekledim biseler dedim azcik agrim hafiflerse sabaha iyice bakayim 250 liraydi sepetim sabah bi kalktim 350yuzde 64 indirim olan urunler inmis yuzde 28e indirime ek yuzde 28 yazmislar ama sabah vazgectiler belliki
Sagol canım bazen çok fazla ağrıyo ama geciyo yapacak bisey yokTühh ara ara vuran bi ağrı sıklaşırsa kötü.. Sıklaşırsa dayanabildiğim kadar dayanıp en son çare antibiyotik.. Bebek olunca antibytk de kullanmak istemiyor insan da hayırlısı bakalım gittiği yere kadar canım.. Sana da geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?