Off 3 doktora mı gitmiş. O zaman doğrudur. Belkide bu son gittiği doktor yanlış görmüştür.Ay Az önce okudum tek doktor değil 3 doktora gitmiş ayrıntılı da bile kız demişler
Bana telefonda soruyor canım gelmene gerek yok diyor ben aşıdan sonra hiç gitmedim hep telefonla iletişim kurduk.sağlık ocağından 3.kontrol için aradılar, hiç gidesim yok. aşıları yaptırdım, daha gitmesek olmaz mı ki?
Çok kötü bir şey ya insan kendini cidden hazırlıyor tamam kızı erkeği fark etmez ama insan onun üzerine hayaller kuruyor beni şuana kadar 4 doktor gördü 4 ü de aynı tahmini yaptı sonradan değişir mi bilmiyorumOff 3 doktora mı gitmiş. O zaman doğrudur. Belkide bu son gittiği doktor yanlış görmüştür.
Sanki düzelen ürünler var gibi %50leri gördüm biraz önce.Cnm daha Bi saçmaydı. Bende sabah gördüm indirim var die baktım güzel indirim var. Ekledim ama ödemeye geldim şişmiş. İndirimden vazgeçme deil resmen dolandırıcılık ya. Sepette farklı fiyat baktığım farklı fiyat... Hiçte öyle dikkat etmeden sepette kini alırdım ama hsp fazla gelince azaltayım derken farkettim.bi arkadaş görüştüm düzelecekmiiiş dedi ama düzelen bşy olmadı. Sinir bozucular resmen. Bide dk başı bildirim gelmesi
" sepetinde bşy unutmuş olabılırsin diye.. "
Kız erkek farketmez hayırlısı olsun tabi ama insan kendini hazırlıyor, benide 3 doktor gördü biri perinatolog prof. Değişmez, bence unutalım bunuÇok kötü bir şey ya insan kendini cidden hazırlıyor tamam kızı erkeği fark etmez ama insan onun üzerine hayaller kuruyor beni şuana kadar 4 doktor gördü 4 ü de aynı tahmini yaptı sonradan değişir mi bilmiyorum
Eşime bir müşterisi anlatmıştı .yeni bebekleri olmuştu .sonuna kadar kız demişler son kontrolde erkek .ben 26 ya da 28. haftadaydım o zaman . Sırf bunun için doktoruma gittik .kız dedimya size dedi . Bizde bidaha baksak dedik .%100 kız dedi sonra odasından kibarca kovduBana 2li test zamanı kıza benziyo dedi sonra 17. Haftada öğrendim erkek olduğunuen son gittiğimde de ayan beyan gösterdi
Kızlar, size çok acil bir sorum olacak. Bebeğimin kıyafetlerini renklerine ayırıp makineye atmıştım. Renkli çamaşırların içerisinde kaynanamın sarılık olursa veya olmasın üstüne örtersin diye aldığı sarı tülbenti de atmıştım, bana o tülbenti yıkadığını söylemişti ama ben de o an ona yinede yıkayacağımı söylemiştim, bana renk geçer filan demedi ama renklş kıyafetlere hep sarı sarı lekeler geçmiş ve çıkartamıyorum. Sinirden ağlıyorum. Kaynanamı aradım bana gülüyor.
canım benim bildiğim yeni doğmuş bebeklere sarı birşey giydirilmez . Sarılığı olursa giydiği sarıdan anlaşılmaz diye . Tülbent ne amaçla kullanılacak tabi onu bilmem de . Yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum . Çok yıpranmayacak bir programa tekrar at bari belki çıkarKızlar, size çok acil bir sorum olacak. Bebeğimin kıyafetlerini renklerine ayırıp makineye atmıştım. Renkli çamaşırların içerisinde kaynanamın sarılık olursa veya olmasın üstüne örtersin diye aldığı sarı tülbenti de atmıştım, bana o tülbenti yıkadığını söylemişti ama ben de o an ona yinede yıkayacağımı söylemiştim, bana renk geçer filan demedi ama renklş kıyafetlere hep sarı sarı lekeler geçmiş ve çıkartamıyorum. Sinirden ağlıyorum. Kaynanamı aradım bana gülüyor.
canım benim bildiğim yeni doğmuş bebeklere sarı birşey giydirilmez . Sarılığı olursa giydiği sarıdan anlaşılmaz diye . Tülbent ne amaçla kullanılacak tabi onu bilmem de . Yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum . Çok yıpranmayacak bir programa tekrar at bari belki çıkar
Ay napcakmis durmadan neyini soruyo doğunca isini yapıp sana mı bakcakBana da böyle şeyler batıl inanç geliyor zaten. İnanmıyorum öyle şeylere. Sarı tülbentle bebek daha sarı durur. Çamaşır suyu, leke çıkarıcısı, sabun koyduğum suya bastım bakalım saatlerce bekleticem çıkacak mı, hiç çıkacak gibi durmuyor. Çöpe attım direk tülbentleri. Birde sürekli ne zaman doğuracaksın diye sorup duruyor bana çıldırıyorum. Diyorum doktorlar normal doğum için tarih vermiyorlar, yani ne zaman gelirse o zaman diyorum, sen yinede doktora bir sor kesin ne zaman doğuracakmışsın diyor. Her kontrolümde aynı şeyi soruyor. Bir dahakine diyecem anne artık sorma rahatsız oluyorum ne zaman gelirse gelir gelince görürsün işte diyeceğim.
Hadi ya bende 3 doktora gtti 1 i kiz 2 si erkek dedi diye anladim hatta kiz diyen sezeryana alalim seni demis ay valla oyle biseyde bebek karisti fln diye dusunur insan allah kmsenin basina vermesinAy Az önce okudum tek doktor değil 3 doktora gitmiş ayrıntılı da bile kız demişler
Yok ya sanmam allah korusun bende esime soyledim 4 doktoe gezdik 4 ude kiz dedi kör olamazlar demi dedimBende basından beri kız hissediyordum hep erkek dediler bebeğime ( normal kontrol, ayrintili) bir değişiklik olurmu ki8.aya girdik bide kızmış bebikom ne gülerim ama
Ah canim basinda belli olmus senin kadin dun ogrenmis suyu az diye sezeryana alalim demis doktor aradan 9 ay gecmisBana 2li test zamanı kıza benziyo dedi sonra 17. Haftada öğrendim erkek olduğunuen son gittiğimde de ayan beyan gösterdi
Haftaların da var baya normal dogum ıcın Allah yardımcın olsun kv ıcınBana da böyle şeyler batıl inanç geliyor zaten. İnanmıyorum öyle şeylere. Sarı tülbentle bebek daha sarı durur. Çamaşır suyu, leke çıkarıcısı, sabun koyduğum suya bastım bakalım saatlerce bekleticem çıkacak mı, hiç çıkacak gibi durmuyor. Çöpe attım direk tülbentleri. Birde sürekli ne zaman doğuracaksın diye sorup duruyor bana çıldırıyorum. Diyorum doktorlar normal doğum için tarih vermiyorlar, yani ne zaman gelirse o zaman diyorum, sen yinede doktora bir sor kesin ne zaman doğuracakmışsın diyor. Her kontrolümde aynı şeyi soruyor. Bir dahakine diyecem anne artık sorma rahatsız oluyorum ne zaman gelirse gelir gelince görürsün işte diyeceğim.
Ay doguma surda ne kaldi kmsenin bebisi degismesin ya ne cikarsa bahtimiza mi dicezAynen tek doktora gitmiş galiba, ben biraz yaşadıklarımdan etkilendim galibaçok zor tabi o bayanın yaşadığı rahat olalım biz
Napacakmiski sorup duruyor acaba normal dogumun tarihi mi olurmus sanki bilmiyor koca kadinBana da böyle şeyler batıl inanç geliyor zaten. İnanmıyorum öyle şeylere. Sarı tülbentle bebek daha sarı durur. Çamaşır suyu, leke çıkarıcısı, sabun koyduğum suya bastım bakalım saatlerce bekleticem çıkacak mı, hiç çıkacak gibi durmuyor. Çöpe attım direk tülbentleri. Birde sürekli ne zaman doğuracaksın diye sorup duruyor bana çıldırıyorum. Diyorum doktorlar normal doğum için tarih vermiyorlar, yani ne zaman gelirse o zaman diyorum, sen yinede doktora bir sor kesin ne zaman doğuracakmışsın diyor. Her kontrolümde aynı şeyi soruyor. Bir dahakine diyecem anne artık sorma rahatsız oluyorum ne zaman gelirse gelir gelince görürsün işte diyeceğim.
Doğunca annemin bana bakacağını onun bakmak için değil görmek için gelebileceğini söylemiştik. Hemde eşim ısrarla söyledi. Eşim öyle demeseydi kaynanam kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Şimdi de hep soruyor.Ay napcakmis durmadan neyini soruyo doğunca isini yapıp sana mı bakcak
İkş normal doğum yapmış ona rağmen soruyor. Eltimin iki çocuğu da sezaryen beni de sezaryen olayım diye bekliyo heralde.Napacakmiski sorup duruyor acaba normal dogumun tarihi mi olurmus sanki bilmiyor koca kadin
Allah allah ilk torun mu ondan mı heves mi dicem de tam tarih niye soruyoDoğunca annemin bana bakacağını onun bakmak için değil görmek için gelebileceğini söylemiştik. Hemde eşim ısrarla söyledi. Eşim öyle demeseydi kaynanam kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Şimdi de hep soruyor.
Amin canım. Evet, bayağı var. Satla uyumsuz gittiğimi de söyledim yani kesin tarih veremiyorlar hem bu normal doğum ne olacağı belli olmaz diyorum anlamıyor. Eşime anlattım annesinin gönderdiği tülbentten rnek geçtiğini annesinin renk geçeceğini söylemediğini vs diyokş ne yani annem mi hatalı şimdi, gelişigüzel atmasaydın sende diyor. Ben de gelişigüzel atmadım renklerine göre ayırdım diyorum ama anlamıyor.Haftaların da var baya normal dogum ıcın Allah yardımcın olsun kv ıcın
Bende erkek mi diye Bi daha sormuştumEşime bir müşterisi anlatmıştı .yeni bebekleri olmuştu .sonuna kadar kız demişler son kontrolde erkek .ben 26 ya da 28. haftadaydım o zaman . Sırf bunun için doktoruma gittik .kız dedimya size dedi . Bizde bidaha baksak dedik .%100 kız dedi sonra odasından kibarca kovdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?