2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah ilk torun mu ondan mı heves mi dicem de tam tarih niye soruyo
İlk torunu değil. 3.torunu olacak. Eltimin ilk çocuğu sarılık olmuş çok sıkıntı çekmişler, benimki de sarılık olmasın diye sarı tülbent vs hazırlamış filan. Çok hevesli, benim kızım benim kızım o filan deyip duruyor bebeğim için. Tam tarihi de heralde o tarihte gelmek için soruyo sanırım.

Renk toplayan mendille bi denesen tekrar at migrostan aldim ben butun kiyafetleri onunla yikadim mendil rengarenk olmus ama.kiyafetlerin hic birinde bisi yok cok sukur

Renk toplayan mendille bi denesen tekrar at migrostan aldim ben butun kiyafetleri onunla yikadim mendil rengarenk olmus ama.kiyafetlerin hic birinde bisi yok cok sukur
Renk geçmiş bir kere tekrar atsam o renk toplar mı ki çamaşırların üstündeki lekeleri. Bakalım sabaha kadar o deterjanlı suyun içinde bekletip makineye atacağım çıkarsa çıkar çıkmazsa çöp olacak bir kısmı.

Hıc fıkrım yok uzuldum senın adına

Valla denemekde fayda var ama bence cikmazsa bile evde kullan zaten hemn buyuyecek bebis bosver olan olmus artik

Valla denemekde fayda var ama bence cikmazsa bile evde kullan zaten hemn buyuyecek bebis bosver olan olmus artik
Hemen büyüyecek ama benim aldığım yıkadığım kıyafetlerin bazıları 3 aylıkken bazıları 6 aylıkken bazıları 1 2 aylıkken giyeceği kıyafetler. O yüzden. Ve öyle böyle değil yani çok kötü duruyor.

Sağol canım. Şu lekelerin çıkmasını istiyorum. Sinirden ağladım. Birde tuhaf tuhaf gülüyor ne diye gülerse insan, sanki gülünecek birşey varmış gibi.
0-3 ay mi kiyafetler tekrar yika eger cikmazsa sende ev icinde 1 2 defa giydrirsin zten okdr cabuk kuculuyolar ki aglama morelini bozma saglik olsun

0-3 ay mi kiyafetler tekrar yika eger cikmazsa sende ev icinde 1 2 defa giydrirsin zten okdr cabuk kuculuyolar ki aglama morelini bozma saglik olsun
0-3 2-4 3-6 aylık için. H&M den almıştım çoğunu yani hm kalıbı büyük olduğu için 2 3 hatta 4 ay giyebilecek kıyafetlerdi aldıklarım ama bakalım

0-3 2-4 3-6 aylık için. H&M den almıştım çoğunu yani hm kalıbı büyük olduğu için 2 3 hatta 4 ay giyebilecek kıyafetlerdi aldıklarım ama bakalım

Çok üzüldüm senin adına keşke onu atmasaydin nereden bilebilirdin ki , beyaz bisiler varsa çamaşır suyu çözerdi ama şey mi denesen birinin üstünde asperox ,asprin gibi bişey sıkmayı lekenin üstüne, hatta bende cif marka var kıyafetlerle de kullanılabilen

Foto atman mümkün mü bi bakalım

Bilemedim diğer çamaşırlara leke bırakacağını. Kv bana yıkadım ben onu dedi ama poşetle vs verdi ve kötü kokuyor diye yıkayayım dedim, kıyafetlerin içinde de sarı kıyafetler vardı yani o yüzden attım ama o tülbent rengini vermiş ala bula olmuş resmen. Çöpe attım o tülbentleri. Leke çıkarıcı sıktım. Şimdi ebebekin sabun tozu, çamaşır suyu tozunu koyup öyle makineye attım biraz yıkansın durdurcam sabaha kadar makinenin içinde bekleticem çıkmazsa kosla, domestos, asperox vs alcam hepsini deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…