- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.606
- 158
Foto atman mümkün mü bi bakalım
Bayağı belirginmis evet:/ inşallah denediklerin çözüm olur sonucu yazarsın
Kaş yapayım derken göz çıkaran KV olmuş bu
Ben de kayınvalidenizde bir hata göremedim açıkçası, talihsizlik olmuş sizin durum.Birde gülüyor telefonda. Sinirden ağladım. Eşim de beni hatalı buluyor, gelişigüzel atmışım güya makineye.Sinir oldum.
Çok üzüldüm gerçekten.İnşallah çıkar ama biraz zor görünüyor.beyazlara çamaşır suyu çözüm olabilir ama renkliler için biraz zor.kv nin gülmesine de ayar oldum.Eğer düşünceli bir kayınvalide olsa bebeğe alışveriş yapar üzülme kızım derdi.Destek olmak yerine hep köstek olur böyleleriBirde gülüyor telefonda. Sinirden ağladım. Eşim de beni hatalı buluyor, gelişigüzel atmışım güya makineye.Sinir oldum.
Ama bana rengi çıkar diye söylemesi gerekti. Sonra söylüyor bana. Ben tülbentten leke geçti çamaşırlara deyince ee kızım ben onu elimde yıkamıştım, zaten belli değşl mi o renk şeylerden renk çıkacağı vs dedi. Ben de sen yıkadım deyince renk çıkmaz diye düşündüm dedim. Bana gülüyor.Ben de kayınvalidenizde bir hata göremedim açıkçası, talihsizlik olmuş sizin durum.
Ben nolur nolmaz diye makineye renk ayırıcı mendil atarım hep, rossmanda uygun fiyatlı var. Makinede rengi çıkan kıyafetler olabiliyor, mendil bunları topluyor, diğer çamaşırlara renk bulaşmıyor.
Kaç derece de yıkadın?Ama bana rengi çıkar diye söylemesi gerekti. Sonra söylüyor bana. Ben tülbentten leke geçti çamaşırlara deyince ee kızım ben onu elimde yıkamıştım, zaten belli değşl mi o renk şeylerden renk çıkacağı vs dedi. Ben de sen yıkadım deyince renk çıkmaz diye düşündüm dedim. Bana gülüyor.
Bebeğe alışveriş yapıyor ama 10 sene öncesinşn kıyafetlerini alıyor ucuz diye. Birde neredeyse 2 3 yaşında giyeceği şeyleri alıyor bazen ve cırtlak renklerde alıyor. Çingene gibi giydirecek çocuğu elinde olsa.Çok üzüldüm gerçekten.İnşallah çıkar ama biraz zor görünüyor.beyazlara çamaşır suyu çözüm olabilir ama renkliler için biraz zor.kv nin gülmesine de ayar oldum.Eğer düşünceli bir kayınvalide olsa bebeğe alışveriş yapar üzülme kızım derdi.Destek olmak yerine hep köstek olur böyleleri
30 derecede yıkadım.Kaç derece de yıkadın?
Neyse üzme kendını olan olmus30 derecede yıkadım.
Ama bana rengi çıkar diye söylemesi gerekti. Sonra söylüyor bana. Ben tülbentten leke geçti çamaşırlara deyince ee kızım ben onu elimde yıkamıştım, zaten belli değşl mi o renk şeylerden renk çıkacağı vs dedi. Ben de sen yıkadım deyince renk çıkmaz diye düşündüm dedim. Bana gülüyor.
Bakalım. Çok kötü olanları giydirmeyip direk giysi kumbarasına atarım. Kendi anneme anlatıyorum kızım keşke beni arasaydın o tülbentler renk geçiriyor dedi.Bence KV söylemeli ben yıkadım ama ne olur olmaz sen yine tek yıka ya da yıkama demeliydi bilmiyor olabilirsin belki kalitesiz bı şey kumaştan kumaşa değişiyor renk olayları
Olan oldu bidaha alırsın geçmezse de sağlık olsun zaten İlk aylarda çok kirlenir üst baş evde giyilir
Yani o da düşünememiştir, sonuçta bebeğin kıyafetlerinin zarar görmesini o da istemezdi diye düşünüyorumAma bana rengi çıkar diye söylemesi gerekti. Sonra söylüyor bana. Ben tülbentten leke geçti çamaşırlara deyince ee kızım ben onu elimde yıkamıştım, zaten belli değşl mi o renk şeylerden renk çıkacağı vs dedi. Ben de sen yıkadım deyince renk çıkmaz diye düşündüm dedim. Bana gülüyor.
Yani o da düşünememiştir, sonuçta bebeğin kıyafetlerinin zarar görmesini o da istemezdi diye düşünüyorumgeçmiş olsun kötü bir durum tabi ama üzülmeyin evde giydirirsiniz, dışarda giydirmek için de yeni başka şeyler alırsınız, sağlığınıza bişey olmasın gerisi mühim değil
Şaşılacak bir durum ne saçma ya ayrıntılı da net söylüyorlar halbuki. Bahtsizlik olmus aile icin.Ay Az önce okudum tek doktor değil 3 doktora gitmiş ayrıntılı da bile kız demişler
Onu da duymuştum kuzucum çiçekleri bile almıyorlar diye biri daha yazmıştı sankiGenellikle tek refakatçi canim kabul.ediyorlar h.sonu ben dogum yapacağım hastanede kan verdim gelen çiçekler bile girişte bekletilmiş çıkarken aliyrolar biri doğurmuş çıkıyordu 3 kişilerdi. .
Eşimin manevi olarak.destegini görmek.isterim ama ben o haldeyken bana en cok annem yardim edebilir en azindan bebeğin bakımını düşünmem.esim panik yapabilir benim.hafif ağrını bile.
Yaaa inşallah doğru duymuşsundurCanım doktor dediki eşin dışında bi kişiye izin veriliyor eğer yanlış anlamadıysammo yüzden annem de gelir diye düşündüm eğer bir kişi gelebilecekse kime karar veririm ben de bilemiyorum
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar. Bu gün benimde kontrolüm vardı. Tam haftasıyla uyumlu çıktı 2500 gr olmuş. Nst ye girdim. Normal çıktı oda. Kontrol sıklığı hafta da bire düşürdü. Her hafta gidecekmişim. Bide ters dönmüş tosbik. Sezeryan olacağı için sıkıntı değil ama ayaklarıyla vajinaya daha fazla baskı yapar dedi.
Şok oldumAy kizlarr subat annelerinde hacer nickli bayan hep kiz diye bliyormus baska doktora gidince erkek oldugunu ogrenmis hersyi kiza gore almislr cok uzuldm ve sok oldum ay allah korusun 4 doktor gezdim 4 ude kiz dedi sonradan degismez demiicime bi kusku dustu
Beni mide koruyucu hap dışında hiçbirşey kesmedi canım.Kizlar merhaba,reflu için ne yapıyorsunuz?Benim özellikle geceleri çok artıyor,baya rahatsız ediyor
Islem.yapiliyor.mu bilmem ama kovid var riske atmaa ilac verebilirler.Sirkeli su.ile gargara falan yapmayı dene canim.insallah çürük degildir.Kızlar bu haftalarda diş e işlem yapılıyor mu gerçi virüste var ama dişim ağrımaya başladı iyi mi
Sabah aç karnına mide koruyucu içiyorum o kesti doktor yazmıştı benimde fenaydıKizlar merhaba,reflu için ne yapıyorsunuz?Benim özellikle geceleri çok artıyor,baya rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?