2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birde gülüyor telefonda. Sinirden ağladım. Eşim de beni hatalı buluyor, gelişigüzel atmışım güya makineye. Sinir oldum.
Bayağı belirginmis evet:/ inşallah denediklerin çözüm olur sonucu yazarsın

Kaş yapayım derken göz çıkaran KV olmuş bu

Birde gülüyor telefonda. Sinirden ağladım. Eşim de beni hatalı buluyor, gelişigüzel atmışım güya makineye. Sinir oldum.
Ben de kayınvalidenizde bir hata göremedim açıkçası, talihsizlik olmuş sizin durum.

Ben nolur nolmaz diye makineye renk ayırıcı mendil atarım hep, rossmanda uygun fiyatlı var. Makinede rengi çıkan kıyafetler olabiliyor, mendil bunları topluyor, diğer çamaşırlara renk bulaşmıyor.

Çok üzüldüm gerçekten.İnşallah çıkar ama biraz zor görünüyor.beyazlara çamaşır suyu çözüm olabilir ama renkliler için biraz zor.kv nin gülmesine de ayar oldum.Eğer düşünceli bir kayınvalide olsa bebeğe alışveriş yapar üzülme kızım derdi.Destek olmak yerine hep köstek olur böyleleri

Ama bana rengi çıkar diye söylemesi gerekti. Sonra söylüyor bana. Ben tülbentten leke geçti çamaşırlara deyince ee kızım ben onu elimde yıkamıştım, zaten belli değşl mi o renk şeylerden renk çıkacağı vs dedi. Ben de sen yıkadım deyince renk çıkmaz diye düşündüm dedim. Bana gülüyor.

Kaç derece de yıkadın?

Bebeğe alışveriş yapıyor ama 10 sene öncesinşn kıyafetlerini alıyor ucuz diye. Birde neredeyse 2 3 yaşında giyeceği şeyleri alıyor bazen ve cırtlak renklerde alıyor. Çingene gibi giydirecek çocuğu elinde olsa.

Bence KV söylemeli ben yıkadım ama ne olur olmaz sen yine tek yıka ya da yıkama demeliydi bilmiyor olabilirsin belki kalitesiz bı şey kumaştan kumaşa değişiyor renk olayları

Olan oldu bidaha alırsın geçmezse de sağlık olsun zaten İlk aylarda çok kirlenir üst baş evde giyilir

Bakalım. Çok kötü olanları giydirmeyip direk giysi kumbarasına atarım. Kendi anneme anlatıyorum kızım keşke beni arasaydın o tülbentler renk geçiriyor dedi. Üzüldğm. Yeni kıyafetler alacağım 3 4 tane bakalım.

Yani o da düşünememiştir, sonuçta bebeğin kıyafetlerinin zarar görmesini o da istemezdi diye düşünüyorum geçmiş olsun kötü bir durum tabi ama üzülmeyin evde giydirirsiniz, dışarda giydirmek için de yeni başka şeyler alırsınız, sağlığınıza bişey olmasın gerisi mühim değil

Sağlığımdan önemli değil evet ama büyük bir hevesle aldım kendş annemle birlikte. O yüzden üzüldüm.

Onu da duymuştum kuzucum çiçekleri bile almıyorlar diye biri daha yazmıştı sanki canlı çiçek odalarda istemiyorlar ama kapıda dursa bari yazık. Ben de tek refakatçi isterlerse her ne kadar eşiminde olmasını istesemde annem olur yanımda
Canım doktor dediki eşin dışında bi kişiye izin veriliyor eğer yanlış anlamadıysamm o yüzden annem de gelir diye düşündüm eğer bir kişi gelebilecekse kime karar veririm ben de bilemiyorum
Yaaa inşallah doğru duymuşsundur Ben de soracağım kesinleştiririz bu konuyu Eşimin ilk anları kaçırmasını hiç istemiyorum ama tek refakatçi derlerse annem yanımda olur sanki bana daha mantıklı gibi geliyor

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Şok oldum
Kizlar merhaba,reflu için ne yapıyorsunuz?Benim özellikle geceleri çok artıyor,baya rahatsız ediyor
Beni mide koruyucu hap dışında hiçbirşey kesmedi canım.

Kızlar bu haftalarda diş e işlem yapılıyor mu gerçi virüste var ama dişim ağrımaya başladı iyi mi
Islem.yapiliyor.mu bilmem ama kovid var riske atmaa ilac verebilirler.Sirkeli su.ile gargara falan yapmayı dene canim.insallah çürük degildir.

Abimler memleketten geldiler iyi mi annemdeler.su mikrop yüzünden insan korkmuyor degil . Butun gun cokmstres oldum.Allah a emanetiz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…