2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım kesinleştirelim bu durumu sen de sorunca bana yaz emin değilim ben de çünkü eşim de annem de olsun istiyorum

Gördüm ben sanki onu yanlış mı gördüm acaba, sen nasılsın zümrem dünden bu yana yine kasılma falan yaşadın mı
Ay evet zumrem yazmis ya benim kafam nasil daldiysa vallahi bugun hic girmedi saniyorum uykusuzluk sanirsam bunu yapan hatta e bebek indirimi konustuk allah allah ben niye hic gormedim.saniyorumki M Muallimezzz
Aksama kadar dunku gibiydim epey sıkıntım vardi da aksam biraz hafifledi sukur muthis bir nefes darligi yasiyorum yatinca nefesim tamamen kesiliyor gogus hastaliklarina mi gitsem.diyorum cok acayip daraliyorum
Masalim01 Kuzucum nasılsın iyisindir inşallah gündüz foruma giremedim hiç ama aklımdaydın.
Sagol canim benim aksama kadar epeyce kotuydum ama aksam biraz toparladim sukur

Aynen canım kesinleştirelim bu durumu sen de sorunca bana yaz emin değilim ben de çünkü eşim de annem de olsun istiyorum
Sen yarın gideceksin değil mi canım tekrar sormayı düşünüyor musun peki? Ben pazartesi gideceğim sorup haber veririm inşallah hem annemiz hem eşimiz kalabilir.
Sagol canim benim aksama kadar epeyce kotuydum ama aksam biraz toparladim sukur
Ah inşallah yarın güzel geçer umarım ağrıların artmaz

Dün doktor kontrolüne gittim. Bebeğin hala kafası yukarıda. İlk doğumum normaldi. Bu da normal olsun istiyorum. Çok mu geç kaldı dönmek için acaba

Canım aynı şey bikac gündür bende de var
Geceleri burnum inanılmaz tıkanıyor ve dün mesela uykumdan hiii diye hani sanki suyun içinde boğuluyormus hissiyle uyandım çok kötüydü sonra zaten yatamadım şuan da öyle özellik geceleri böyle gündüz de bitkin olup 4 saat kesintisiz uyuyorum sanırım artık baskı, ağırlık çok var ondan şuan kıpır kıpır içim mesela 1 saat içinde 3 kez WC ye gittim, senin de ikizlerdendir ama içine sinmiyoesa git

Nefes darligi bende de oluyor canim.sizin.ikiz daha da.zorlar. bazen kalbim sıkıştığını hissediyorum özellikle tok olduğunda. bebek.buyudukce kapladigi alan genişliyor sikistiriyor bizi.

Bende de durum aynı. Geceleri uykudan nefes darlığıyla uyanıyorum. Bazen hık diye bir horlama sesi çıkarıp anında uyanıyorum kendi kendime. Burnum çok tıkanıyor. 3 4 kez uyanıyorum, uykumdan birşey anlamıyorum. Birde uyandığımda ellerimi kapatamayacak gibi oluyorum ellerim acıyor.

Evet sanırım şuan uyuyamayanlarda biz varız aynı durum vallahi uyandığımda parmaklarım biraz zor kapanıyo burnumda ayaga kalkınca veya pozisyon değiştirince açılıyo

Ah inşallah yarın güzel geçer umarım ağrıların artmaz
İnsallah kuzum
Yalniz degilmisim demekki normal zumrem aynen o hiii diye uyanma bende de var otomatik olan solunum sistemim manuel olmus gibi hissediyorum
Nefes darligi bende de oluyor canim.sizin.ikiz daha da.zorlar. bazen kalbim sıkıştığını hissediyorum özellikle tok olduğunda. bebek.buyudukce kapladigi alan genişliyor sikistiriyor bizi.
Aynen oyle canim kalp de sorun oluyor demekki normal bu haftalarda
Allah seni sana yazdım hatta e bebek ile ilgili
Kiz iyice telaslandim ama gorsen kafayi mi yedim ne karsilikli konustuk bile yani ona ragmen girmedin sandim ve bu his birden geldi sabah yoktu kafam birden durdu demekki

Sağlık olsun diyelim. Özenerek aldığınız kıyafetler sonuçta anlıyorum sizi ama cana birşey olmasın diyelim.. sarı tülbent örtü vs lütfen kullanmayın. Bebegin sarılık olduğunu veya sarılığın arttığını görmenize engel oluyor..

Çok üzüldüm canım mahvolmuş insan ne hayallerle alıyor bunları.. Eşin de kayınvaliden de yanlış tutum sergilemiş. Hadi eşin annesini savunsun ama annesi bu tülbent nasıl yıkadı ve renk verdiğinin nasıl farkında değil.. Makineye atsa diğer eşyalara renk verir, elinde yıkasa çamur gibi renk akar görür yani.. Yaptığı hareket hiç masumca gelmedi. Ya da yıkadım diyerek yalan söyledi

Kızlar günaydın

maviden dolayı gitmedim ben başka konudan gittim
Topikteki mesajları okudum hepinizin iyi olmasına sevindim. Kontrolleri güzel geçenlerede mutlu oldum.
Bende dün gittim. Biraz yüzünü gösterdi sağolsun kızım ve gülümsedi bana usg sırasında çok değişik bi duyguydu.
2800 gram olmuş 37.haftayız. Kanala girmeye çalışıyor dedi doktor. Kasık ve bel ağrım oluyordu. İşte bu yüzden oluyor dedi

ama anlamadığım bi şekilde suyu azalmış
o idrar yaparken gitme olayını sordum öyle olmaz dedi ama ya ben tam anlatamadım ya doktor ne demek istediğimi anlamadı anlaşılır suyun geldiği vs dedi.
Her neyse umarım herkes iyidir

Gunaydin canim
Sen gelmeden dogumlar baslayacak diye korktum
Masallah kocaman olmus prenses artik sen Allahin izniyle bugun de dogsa olur zamanlara geldin darisi hepimize

Gunaydin canim
Sen gelmeden dogumlar baslayacak diye korktum
Masallah kocaman olmus prenses artik sen Allahin izniyle bugun de dogsa olur zamanlara geldin darisi hepimize
Bende hastaneye gittiğinde sen doğuracaksın diye korktum okuyordum topiği.

Ayy evet hayırla sağlıkla gelsin ama artık sabırsızlanıyorum

Hoşgeldin Canım.nolur az kaldı gitmeeeeeee.

Havuç s tüket hemen etki ediyor diyeceğim ama doguma az kalmış buseferde doğuramazsan bilemedim

Hoşgeldin Canım.nolur az kaldı gitmeeeeeee.

Havuç s tüket hemen etki ediyor diyeceğim ama doguma az kalmış buseferde doğuramazsan bilemedim
Muhittttinnnnnn
Kim bulmuştu benim mervenin profildeki turşu olayından gittiğimi yaa sen mi yazmıştın ilk gün okuduğum için hatırlayamadım

Ya makina yok sıkamam ama zaten son günler ya çok şey yapmadım

Ben buldum canım merak etmesinler diye yazdim..

Ben hiç suyunu içmedim normal havuç çok yiyorum suyum hep fazla suyu yazdım silememişim s yi havuç ye bak araştır googleden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…