2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben buldum canım merak etmesinler diye yazdim..

Ben hiç suyunu içmedim normal havuç çok yiyorum suyum hep fazla suyu yazdım silememişim s yi havuç ye bak araştır googleden
Yok yok iyi olmuş yazdığın zaten canım
Havuç yiyorum zaten inşallah bi sıkıntı olmasan doğar gelirler

Bende hastaneye gittiğinde sen doğuracaksın diye korktum okuyordum topiği.

Ayy evet hayırla sağlıkla gelsin ama artık sabırsızlanıyorum
Ay cok sukur ben de korktum ama dogurmadim
Kimdi hatirlayamadim ama soyledi biri ben de okudum tursu muhabbetini

Allah aşkına kendine hakim ol bak ilk doğumun demi en azından panik yapmazsin burdan bilgi alarak sancısı evde çekerek gidersin tek başına kalma nolur gitme bidaha bende kayseride doğursammi diye düşündüm sonra şehir hastanesi bana çok uzak kalıyor ildemden bide özelde medical plasa yeni doçent gelmiş çok iyi diyorlar ona mi gitsem dedim amaan dedim sonra ankara şehir hastanesinde durayim

Günaydın hoş geldin masallah bebeğine ❤

Hoşgeldin serocuuumm gözümüz yollarda kaldı gelmeden doğuracsksın diye çok korktuk neyse ki bebis de sen de iyisin maşallah ne güzel kanala girmeye çalışıyomuş çalışkan bebek keşke benimkinin de öyle girişimleri olsa da 40ı bekleyeceği fikrinden az da olsa kurtulsam

Anladim geçmiş olsun artık yapcak bisey yok inşallah çıkarabilirsin lekeleri
Neden odem olunca genel anestezi mi ne alakaymis kiz
Ödem olunca uyusmuyomus kuzu o yüzden genel anesteziye aliyolar
Oh maşallah bi daha gitme❤
Bdvye felan girmek yasak sana

Az önce facebookta da gördüm senin paylaşımı canım. Saglık olsun evde giydirirsin en kötü. Bizde de sarı tülbent örterler yüzüne sarılık olmasın die. Kaynana göndermiş 2 mavi 1 sarı. Ben elimde yıkadım nolur nolmaz die. Ki kv sormadım bile yıkadn mı yıkamadın mı die.
Ayağım şişeye başladı bu zamana kadar iyi gelmiştim
Canım ben 4 lt ye yakın su içiyordum ayaklarım davul gibiydi. 2 gündür suyu azalttım şişlik indi.
Bende demin fark ettim ayaklarm bgn dha bi sis havadan mi acaba tuzlu yemiyorm cok su iciyorm simdi sezeryana az kaldi odem olursa spnal yapmiyolr ondan cok tirstim
Tuzdan mı bilmiom ama canım bnm sudan şişmiş 4 lt ye yakın su içiyordum 2 gündür azalttım şişlik indi. Komsum fazla su zarar demişti.
Nefes darligi bende de oluyor canim.sizin.ikiz daha da.zorlar. bazen kalbim sıkıştığını hissediyorum özellikle tok olduğunda. bebek.buyudukce kapladigi alan genişliyor sikistiriyor bizi.
Yemekten sonra bnm de nefes darlığım oluo. Yatarken uzanırken de öle. Genelde gündüz hiç yatmıyorum. Hep oturuom.
Evet sanırım şuan uyuyamayanlarda biz varız aynı durum vallahi uyandığımda parmaklarım biraz zor kapanıyo burnumda ayaga kalkınca veya pozisyon değiştirince açılıyo
O parmak sorunu bende de var cnm. Burun tıkanıklığı da arada odanın içi sıcaksa oluyor. Arada buhar makinasını açıp yatıom yoksa nefesim daralıo.
Ooo Başganım hoşgeldin merakta koydun bizi ama yamaşallah kuzucuğa büyümüş iyice

Günaydın canım tabi ki de et herkes ediyo zaten randevudan güzel haberlerle gel inşallah bakalım belki tarih bile verir

Günaydın canoGeçmiş olsun. Güzel haberlerle gel inşallah. mete bey büyümüştür epey

Akşama kadar susmam edersem
Hadi inşallah tarih versede artık heyecandan uyuyamasam
Ay hadi inşallah doğumlar yaklaştıkça heyecan sarıyo ben de 37 oldum ama hala tık yok belirti yok yine 40ı devirecem galiba ben artık sıramı saldım

3 olmustur belki. Çünkü bu haftalarda kg alması cok olurmus Dr öyle demişti.
Evet bu haftalarda kilo alımı fazla oluyo zaten her yerime batıyo artık kemikleri oturup kalkamiyorum
Eyvah ben yandim o zaman
Hadi yaa çok ödem var mı sende
Ay hadi inşallah doğumlar yaklaştıkça heyecan sarıyo ben de 37 oldum ama hala tık yok belirti yok yine 40ı devirecem galiba ben artık sıramı saldım
Normal doğumu beklemek daha zor sanki supriz.ne zaman geleceği belli degil ama çok heycanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…