- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Yok yok iyi olmuş yazdığın zaten canımBen buldum canım merak etmesinler diye yazdim..
Ben hiç suyunu içmedim normal havuç çok yiyorum suyum hep fazla suyu yazdım silememişim s yihavuç ye bak araştır googleden
Ay cok sukur ben de korktum ama dogurmadimBende hastaneye gittiğinde sen doğuracaksın diye korktumokuyordum topiği.
Ayy evet hayırla sağlıkla gelsin ama artık sabırsızlanıyorum
Kimdi hatirlayamadim ama soyledi biri ben de okudum tursu muhabbetiniMuhittttinnnnnn
Kim bulmuştu benim mervenin profildeki turşu olayından gittiğimi yaa sen mi yazmıştın ilk gün okuduğum için hatırlayamadım
Ya makina yok sıkamam ama zaten son günler ya çok şey yapmadım
Günaydın hoş geldin masallah bebeğine ❤Kızlar günaydın
maviden dolayı gitmedim ben başka konudan gittim
Topikteki mesajları okudum hepinizin iyi olmasına sevindim. Kontrolleri güzel geçenlerede mutlu oldum.
Bende dün gittim. Biraz yüzünü gösterdi sağolsun kızım ve gülümsedi bana usg sırasında çok değişik bi duyguydu.
2800 gram olmuş 37.haftayız. Kanala girmeye çalışıyor dedi doktor. Kasık ve bel ağrım oluyordu. İşte bu yüzden oluyor dedi
ama anlamadığım bi şekilde suyu azalmış
o idrar yaparken gitme olayını sordum öyle olmaz dedi ama ya ben tam anlatamadım ya doktor ne demek istediğimi anlamadı anlaşılır suyun geldiği vs dedi.
Her neyse umarım herkes iyidir
Hoşgeldin serocuuummKızlar günaydın
Topikteki mesajları okudum hepinizin iyi olmasına sevindim. Kontrolleri güzel geçenlerede mutlu oldum.
Bende dün gittim. Biraz yüzünü gösterdi sağolsun kızım ve gülümsedi bana usg sırasında çok değişik bi duyguydu.
2800 gram olmuş 37.haftayız. Kanala girmeye çalışıyor dedi doktor. Kasık ve bel ağrım oluyordu. İşte bu yüzden oluyor dedi
o idrar yaparken gitme olayını sordum öyle olmaz dedi ama ya ben tam anlatamadım ya doktor ne demek istediğimi anlamadı anlaşılır suyun geldiği vs dedi.
Anladim geçmiş olsun artık yapcak bisey yok inşallah çıkarabilirsin lekeleriİlk torunu değil. 3.torunu olacak. Eltimin ilk çocuğu sarılık olmuş çok sıkıntı çekmişler, benimki de sarılık olmasın diye sarı tülbent vs hazırlamış filan. Çok hevesli, benim kızım benim kızım o filan deyip duruyor bebeğim için. Tam tarihi de heralde o tarihte gelmek için soruyo sanırım.
Ödem olunca uyusmuyomus kuzu o yüzden genel anesteziye aliyolarNeden odem olunca genel anestezi mi ne alakaymis kiz
Oh maşallah bi daha gitme❤Kızlar günaydın
Az önce facebookta da gördüm senin paylaşımı canım. Saglık olsun evde giydirirsin en kötü. Bizde de sarı tülbent örterler yüzüne sarılık olmasın die. Kaynana göndermiş 2 mavi 1 sarı. Ben elimde yıkadım nolur nolmaz die. Ki kv sormadım bile yıkadn mı yıkamadın mı die.İlk torunu değil. 3.torunu olacak. Eltimin ilk çocuğu sarılık olmuş çok sıkıntı çekmişler, benimki de sarılık olmasın diye sarı tülbent vs hazırlamış filan. Çok hevesli, benim kızım benim kızım o filan deyip duruyor bebeğim için. Tam tarihi de heralde o tarihte gelmek için soruyo sanırım.
Canım ben 4 lt ye yakın su içiyordum ayaklarım davul gibiydi. 2 gündür suyu azalttım şişlik indi.Ayağım şişeye başladı bu zamana kadar iyi gelmiştim
Tuzdan mı bilmiom ama canım bnm sudan şişmiş 4 lt ye yakın su içiyordum 2 gündür azalttım şişlik indi. Komsum fazla su zarar demişti.Bende demin fark ettim ayaklarm bgn dha bi sis havadan mi acaba tuzlu yemiyorm cok su iciyorm simdi sezeryana az kaldi odem olursa spnal yapmiyolr ondan cok tirstim
Yemekten sonra bnm de nefes darlığım oluo. Yatarken uzanırken de öle. Genelde gündüz hiç yatmıyorum. Hep oturuom.Nefes darligi bende de oluyor canim.sizin.ikiz daha da.zorlar. bazen kalbim sıkıştığını hissediyorum özellikle tok olduğunda. bebek.buyudukce kapladigi alan genişliyor sikistiriyor bizi.
O parmak sorunu bende de var cnm. Burun tıkanıklığı da arada odanın içi sıcaksa oluyor. Arada buhar makinasını açıp yatıom yoksa nefesim daralıo.Evet sanırım şuan uyuyamayanlarda biz varızaynı durum vallahi uyandığımda parmaklarım biraz zor kapanıyo burnumda ayaga kalkınca veya pozisyon değiştirince açılıyo
Ooo Başganım hoşgeldinKızlar günaydın
Günaydın canım tabi ki de et herkes ediyo zatenGünaydın kızlar
Karnım aşırı ac ama yataktan kalkacak halimde yok başımda çok agriyo biraz daha söylenme hakkım var mı acaba
3te randevum var bakalım ne dicek bebis için bide soruyum ne zaman tarih veriyolarmis
Günaydın canoGünaydın kızlar
Karnım aşırı ac ama yataktan kalkacak halimde yok başımda çok agriyo biraz daha söylenme hakkım var mı acaba
3te randevum var bakalım ne dicek bebis için bide soruyum ne zaman tarih veriyolarmis
Akşama kadar susmam edersemGünaydın canım tabi ki de et herkes ediyo zatenrandevudan güzel haberlerle gel inşallah bakalım belki tarih bile verir
Inşallah kuzu bakalım en son 2700 demisti şimdi kaç oldu 1 hafta oldu gideli gerçi çok almamistirGünaydın canoGeçmiş olsun. Güzel haberlerle gel inşallah. mete bey büyümüştür epey
Ay cnm sen ilk doğurcak lar arasındasın 20 gün kalmısGünaydın canım tabi ki de et herkes ediyo zatenrandevudan güzel haberlerle gel inşallah bakalım belki tarih bile verir
3 olmustur belki. Çünkü bu haftalarda kg alması cok olurmus Dr öyle demişti.Inşallah kuzu bakalım en son 2700 demisti şimdi kaç oldu 1 hafta oldu gideli gerçi çok almamistir
Eyvah ben yandim o zamanÖdem olunca uyusmuyomus kuzu o yüzden genel anesteziye aliyolar
Ay hadi inşallah doğumlar yaklaştıkça heyecan sarıyoAkşama kadar susmam edersem
Hadi inşallah tarih versede artık heyecandan uyuyamasam
Canım evet resmen sayılı hafta kaldı 3haftacık en fazla ama hala gelişme yok 40ta gelecek benim kız heralde ablası gibiAy cnm sen ilk doğurcak lar arasındasın 20 gün kalmısböyle gördükçe heyecan basıo beni
Amin inşallah canımCanım evet resmen sayılı hafta kaldı 3haftacık en fazla ama hala gelişme yok 40ta gelecek benim kız heralde ablası gibihayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Senin de az kalmış canım hayırlısı bakalımAmin inşallah canımsaglıklı olsunlarda 40 da gelsinler bizim daha 6 hafta var eğer 40ta gelirse
Evet bu haftalarda kilo alımı fazla oluyo zaten her yerime batıyo artık kemikleri oturup kalkamiyorum3 olmustur belki. Çünkü bu haftalarda kg alması cok olurmus Dr öyle demişti.
Hadi yaa çok ödem var mı sendeEyvah ben yandim o zaman
Normal doğumu beklemek daha zor sanki supriz.ne zaman geleceği belli degilAy hadi inşallah doğumlar yaklaştıkça heyecan sarıyoben de 37 oldum ama hala tık yok belirti yok yine 40ı devirecem galiba ben artık sıramı saldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?