- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Amin amin inşallahSenin de az kalmış canım hayırlısı bakalımnormal mi görünüyodu senin
Hayır bide normal bekle bekle 40 41i. olmadı hop sezaryenEvet bu haftalarda kilo alımı fazla oluyo zaten her yerime batıyo artık kemikleri oturup kalkamiyorum
Hadi yaa çok ödem var mı sende
Normal doğumu beklemek daha zor sanki supriz.ne zaman geleceği belli degilama çok heycanli
38 numara ayagima esimin 42 numara ayakkabisi olmuyorHadi yaa çok ödem var mı sende
Ay canım iyi güzel de belirsizlik insanı yoruyo bi de kendi doğum performansımı bildiğimden 3 hafta daha bekleyecek olma ve şişme balon olma fikri yoruyo birazEvet bu haftalarda kilo alımı fazla oluyo zaten her yerime batıyo artık kemikleri oturup kalkamiyorum
Hadi yaa çok ödem var mı sende
Normal doğumu beklemek daha zor sanki supriz.ne zaman geleceği belli degilama çok heycanli
Yaa gülebilir miyim38 numara ayagima esimin 42 numara ayakkabisi olmuyor
40 haftada beklemesin yaa yazık sanaAy canım iyi güzel de belirsizlik insanı yoruyo bi de kendi doğum performansımı bildiğimden 3 hafta daha bekleyecek olma ve şişme balon olma fikri yoruyo birazsağlıkla gelsinler de inşallah hepimizinki
Canım bizde geçen gün parkta dolaşmaya gittik eşimin 42 no terlikle gittim.hayır hava güzelken terlikle hallettikte cumartesi Dr kontrolüne giderken nasıl ederim bilmiom.havada yağışlar başladı.. Allahtan 2 gündür biraz şişlik indi. Parkta millet Bi bana Bi karnıma bakıo. Doğurcak olmus hala parkta gezinio falan mı dediler acaba içlerinden38 numara ayagima esimin 42 numara ayakkabisi olmuyor
Hadi maşallah az kalmış canımGünaydın kızlaray yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
Gul kiz gulYaa gülebilir miyimayak o kadar sisiyomuymus o nasıl ödem öyle
42 no ayakkabi candir tavsiye ederimCanım bizde geçen gün parkta dolaşmaya gittik eşimin 42 no terlikle gittim.hayır hava güzelken terlikle hallettikte cumartesi Dr kontrolüne giderken nasıl ederim bilmiom.havada yağışlar başladı.. Allahtan 2 gündür biraz şişlik indi. Parkta millet Bi bana Bi karnıma bakıo. Doğurcak olmus hala parkta gezinio falan mı dediler acaba içlerindensuyu 2 ltden fazla içiosan azalt bence.
Ayy masallah azicik kaldiiiGünaydın kızlaray yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
36da çatı muayenesi yapılıyo canım eğer başka bi sıkıntı yoksa çatı da müsaitse normal bekleniyor bakalım hayırlısı olsun hakkındaAmin amin inşallahDr doğum şekli hakkında bşy demedi henüz. Ne zaman belli oluyor bilmiom.. Cumartesi kontrol var nst ye gircem ilk kez.
Bende kendimi tutamıyordum 4 litreye yakın içiyordum. Ayaklarım şişti komsum da okadar abartma suyu sudan da şişersin ödemi atamayınca dedi. 2 gündür 2 lt içiom şükür ayağımda ki kemikler damarlar ortaya çıktıGul kiz gulben nidicard kullaniyorum sanci icin onun yan etkisi var bide kimi bunye odeme daha yatkinmis ikisi birlesince yaratik ayagi gibi bise ortaya cikti
42 no ayakkabi candir tavsiye ederimaksine bol su ic dedi doktorum kuzu odem atmanin en etkili yolu su dedi
Ayy masallah azicik kaldiii
Eveeet yazık bana ilk kızımda bekledim ama bi de bana sor nasıl beklediğimi40 haftada beklemesin yaa yazık sana
Amin inşallah cnm.36da çatı muayenesi yapılıyo canım eğer başka bi sıkıntı yoksa çatı da müsaitse normal bekleniyor bakalım hayırlısı olsun hakkında
HoşgeldinnnKızlar günaydın
maviden dolayı gitmedim ben başka konudan gittim
Topikteki mesajları okudum hepinizin iyi olmasına sevindim. Kontrolleri güzel geçenlerede mutlu oldum.
Bende dün gittim. Biraz yüzünü gösterdi sağolsun kızım ve gülümsedi bana usg sırasında çok değişik bi duyguydu.
2800 gram olmuş 37.haftayız. Kanala girmeye çalışıyor dedi doktor. Kasık ve bel ağrım oluyordu. İşte bu yüzden oluyor dedi
ama anlamadığım bi şekilde suyu azalmış
o idrar yaparken gitme olayını sordum öyle olmaz dedi ama ya ben tam anlatamadım ya doktor ne demek istediğimi anlamadı anlaşılır suyun geldiği vs dedi.
Her neyse umarım herkes iyidir
Günaydınn, tabiki söylenme hakkın var hamilesin sen söylen anam hakkındırGünaydın kızlar
Karnım aşırı ac ama yataktan kalkacak halimde yok başımda çok agriyo biraz daha söylenme hakkım var mı acaba
3te randevum var bakalım ne dicek bebis için bide soruyum ne zaman tarih veriyolarmis
Günaydınn, ya sadece 8 güncük mü ay inanamıyorumGünaydın kızlaray yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
Mascaranın 19unda doğacak senin ondan da önce o zaman topiğin açılışını sen yapıyosun çok heyecanlıGünaydın kızlaray yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
Canım sen neler yapıyosun kilon ne alemde benim iddia tutacak mı meraktayımHoşgeldinnn
Bebeğini büyütüp gelmişsin maşallah size
Bu haftalarda suyu ya sabitlenir ya azalır demişti bir arkadaş sanki
İnşallah sağlıkla gelir bebisler artık çok az kaldı
Günaydınn, tabiki söylenme hakkın var hamilesin sen söylen anam hakkındır
Güzel haberlerle gel inşallah belki gün verir
Günaydınn, ya sadece 8 güncük mü ay inanamıyorumsağlıkla gelsin inşallah benim 17 günüm var daha aşağı yukarı
Benim ilac kaynakli oldugu bide sancim oldugu icin doktor bol su dedi icip icip sisiyomBende kendimi tutamıyordum 4 litreye yakın içiyordum. Ayaklarım şişti komsum da okadar abartma suyu sudan da şişersin ödemi atamayınca dedi. 2 gündür 2 lt içiom şükür ayağımda ki kemikler damarlar ortaya çıktı
Ben oldum cati muayenesi cok basitti hic acimadi bos yere korkmusum rahat ol benceKızlar çatı muayeneleriniz başladımı şimdiden korkmaya başladım ben öyle olumsuz yazılar varki. Tecrübesi olanlar çatı muayenesi ile birlikte spekulumlada bakılıyormu
Ne yapayım kuzucum benim minik kız keşke dönse diye dua ediyorumCanım sen neler yapıyosun kilon ne alemde benim iddia tutacak mı meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?