2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım iyi güzel de belirsizlik insanı yoruyo bi de kendi doğum performansımı bildiğimden 3 hafta daha bekleyecek olma ve şişme balon olma fikri yoruyo biraz sağlıkla gelsinler de inşallah hepimizinki

38 numara ayagima esimin 42 numara ayakkabisi olmuyor
Canım bizde geçen gün parkta dolaşmaya gittik eşimin 42 no terlikle gittim.hayır hava güzelken terlikle hallettikte cumartesi Dr kontrolüne giderken nasıl ederim bilmiom.havada yağışlar başladı.. Allahtan 2 gündür biraz şişlik indi. Parkta millet Bi bana Bi karnıma bakıo. Doğurcak olmus hala parkta gezinio falan mı dediler acaba içlerindensuyu 2 ltden fazla içiosan azalt bence.

Yaa gülebilir miyim ayak o kadar sisiyomuymus o nasıl ödem öyle
Gul kiz gul ben nidicard kullaniyorum sanci icin onun yan etkisi var bide kimi bunye odeme daha yatkinmis ikisi birlesince yaratik ayagi gibi bise ortaya cikti
42 no ayakkabi candir tavsiye ederim aksine bol su ic dedi doktorum kuzu odem atmanin en etkili yolu su dedi
Günaydın kızlar ay yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
Ayy masallah azicik kaldiii

Bende kendimi tutamıyordum 4 litreye yakın içiyordum. Ayaklarım şişti komsum da okadar abartma suyu sudan da şişersin ödemi atamayınca dedi. 2 gündür 2 lt içiom şükür ayağımda ki kemikler damarlar ortaya çıktı

Hoşgeldinnn
Bebeğini büyütüp gelmişsin maşallah size
Bu haftalarda suyu ya sabitlenir ya azalır demişti bir arkadaş sanki
İnşallah sağlıkla gelir bebisler artık çok az kaldı

Günaydınn, tabiki söylenme hakkın var hamilesin sen söylen anam hakkındır
Güzel haberlerle gel inşallah belki gün verir
Günaydın kızlar ay yarın son kontrolüm var benimde doğuma son 8 günüm kaldı şimdiden heyecan yaptım. Bakalım açılışı kim yapacak gruptan
Günaydınn, ya sadece 8 güncük mü ay inanamıyorum sağlıkla gelsin inşallah benim 17 günüm var daha aşağı yukarı

Canım sen neler yapıyosun kilon ne alemde benim iddia tutacak mı meraktayım

Benim ilac kaynakli oldugu bide sancim oldugu icin doktor bol su dedi icip icip sisiyom

Canım sen neler yapıyosun kilon ne alemde benim iddia tutacak mı meraktayım
Ne yapayım kuzucum benim minik kız keşke dönse diye dua ediyorum cumartesi gittim en son toplam 10 kg olmuş Bakalım kaçla kapatacagim merak içindeyim bu cumartesi tekrar gidecektim doktorum izinliymiş pazartesiye kaldı son 2 kontrol eğer bebiş dönmezse 39da sezaryen olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…