2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay İlknur ne güldüm ya. Malı kıymetlidir Dion

Üstten iteklesem iner mi bi deniyim başıma iş gelmesin sonra

Neyse 3 hafta sabır

Kullanmayacağım, inanmıyorum zaten öyle şeylere, ablam doğum yaptığında hardal rengi bir tulum giydirmişti kızına(sarılık amacıyla değil) hemşire tulumdan dolayı bebeği sarılık zannedip test yaptırın isterseniz demiş, çünkü tulumdan dolayı sarı görünüyormuş bebek ama sarılık yokmuş çok şükür. Ben de direk çöpe attım. Kendi annem atma kızım gelince al anne sen tak diye eline verirsin dedi. Yok anne atacağım, alınırsa alınsın dedim. Bir güzel çöpe attım

Belki onu gözden cıkarmıs tır ondan sesini çıkarmamıstır

Artık doktorum bana her kontrolde alttan da bakıyor kızlar. Serviks uzunluğuna bakıyor ölçüyor, erken doğum riski var mı diye kontrol ediyor. Ben de çok kilo almadım. Ama çatladım. En kaliteli yağları sürdüm hala da sürüyorum, bol sıvı tüketiyorum ama ona rağmen çatladım. Kaşımadım da

Gunaydin kizlar 🏵

H.geldin sero K KurkmantoluS

Neden odem olunca genel anestezi mi ne alakaymis kiz
Valla oyne okudum bende blmiyorm yarin kontrolm var gidince sorcm varmi oyle bisey subata annecikleri yazmis

Aman bende kesin okdr su iciyormdur tarcinli suya alistim gidip gelip 0.5lik sisede tarcinli su iciyorm gunde 3 4 defa dolduruyorm siseyi birde ekstra aksam olunca 3 4 bardak tarcinli caay icim disim tarcin oldu gece 5 defa kalktm lvbya

Maşallah canım bebişine . Benim suyumda az ,doktor doğuma kadar yeter dedi . Bende sordum idrar yaparken ya da duş yaparken gelirde anlamazsam ya diye . Su gelirse ,sürekli gelir sızıntı, anlarsın onu mutlaka demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…