2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Naptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker valla

Benim bu cuma yapılacak ama çatı muayenesinin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorum . Okumakta istemiyorum açıkçası En iyisi bilmeden gitmek sanırım
Kuzu ben okudum sacma sapan seyler kendimi korkutmustum gittim hicbsey yok gram canim acimadi doktorum bakti bana ebe fln bkmadi insallh szinkide basit olur bos yere endselenmisim dedim dusun o kadar korkmustmki evi falan temzledm dogumu fln baslatr dye en ufak agri dahi olmadi jel suruyo zaten

Hastaneye yattigimda serum cok iyi geldi dedim hemsireye ne var icinde sadece su dedi. Dedim ben 4lt nerdeyse iciyorum yetmiyo demekki artir dedi
Ama serumla su aynı sey degıl , ben de zamanında hastanede yatarken sureklı serum takıodum.. yanı su iç tabı de 4-5 cok fazla demek ıstedım

Kız ifşa etme beni sileyim en iyisi o gönderiyi

Naptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker valla
Durduramıom kendimi valla. Bende zararlı oldgunu biliom o yüzden yanıma su falan koymuom. Mutfaktan da kalkıp alması zor oldugu için anca kalkınca içiom. . Geçen eşim kızacak die az az içtim. Eşim cok su içion zararlı die kızıo çünkü

Ayy çok güzel ya 10kilo nedir süper şunun şurasında en fazla 4 haftan kaldı en fazla 2 alırsın ve benim iddiam tutmuş olur olleyyy sana sezeryan yolları gözüküyo sanki kuzum hayırlısıyla gelsin bakalım miniğin doğumlar yaklaşıyo heyecan tırmanıyo

Bugün benim de randevum var, şuanda doktor odasının kapısında bekliyorum. Bakalım ne diyecek

Ay cok sukur ben de korktum ama dogurmadim

Kimdi hatirlayamadim ama soyledi biri ben de okudum tursu muhabbetini
Turşu demeyin anam
Kız sen nerde yaşıyon ki
Günaydın hoş geldin masallah bebeğine ❤
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum çiçeğim. Üstten itekle kız
Anladim geçmiş olsun artık yapcak bisey yok inşallah çıkarabilirsin lekeleri

Ödem olunca uyusmuyomus kuzu o yüzden genel anesteziye aliyolar

Oh maşallah bi daha gitme❤
Bdvye felan girmek yasak sana
Yoo ora benim mekanım
Hoşbuldumm çiçeğim hee ya 3.buçuğu geçmez inşalalh
Hoşgeldinnn
Bebeğini büyütüp gelmişsin maşallah size
Bu haftalarda suyu ya sabitlenir ya azalır demişti bir arkadaş sanki
İnşallah sağlıkla gelir bebisler artık çok az kaldı
hoşbuldum tatlım. Evet büyümüşüz çok şükür Senin mesajı okuyunca 1400 lü bişey yazmıştın sanırım aman Allahım dedim. Sonra yanlış yazdığını fark etmişin deli kız
Suya takılmadım ya niyeyse son zamanlarya ondan sanırım

Bence sadece soğuk suya soktu çıkardı. Ben de sonuöta bebeğimin cildine değecek veya kokusunu alacağı birşeyi yıkamadan kullanmam bunu düşünmesi gerek, o ne kadar yıkasa da bana gönderirken kullandığı poşetten ne mikroplar geçer, birde kv dikkatsizdir, önemsemez buzluğa atacağı yiyecek vs türlerş gider bim, şok, a101 poşetine koyar poşeti temizlemeden, poşetin içinden fiş filan çıkar, önemsemez yani. Hızlı yapayım hızlı bitsin der.

Ay benim ayakkabım olmasa eşim bana ayakkabisinida vermez mali.kiymetlidir onun
Eveeet yazık bana ilk kızımda bekledim ama bi de bana sor nasıl beklediğimi belki bu kızım daha atik olur bakalım görcez
Hadi inşallah ama sen 40ida doldursan çoğumuzdan önce doğum yapcaksin
Sonra benide göndermeyin topikten soyleniyorum diye
Bugün benim de randevum var, şuanda doktor odasının kapısında bekliyorum. Bakalım ne diyecek
Hadi güzel haberlerle gel insallah
Zorla kasiniyosun yaa doğurda ondan sonra banlaniyosan banlan

Benimde umarım böyle geçer canım . Aynen doktorum kendisi yapıyor ebelere yaptırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…