Naptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker vallaBende kendimi tutamıyordum 4 litreye yakın içiyordum. Ayaklarım şişti komsum da okadar abartma suyu sudan da şişersin ödemi atamayınca dedi. 2 gündür 2 lt içiom şükür ayağımda ki kemikler damarlar ortaya çıktı
Ben normalde cok icerdim suyu sancinin en buyuk dusmani su dedi doktor allaaaaah damacanaya hortum taktim cekiyom belki 5i buluyoNaptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker valla
Her seyın fazlası zararBen normalde cok icerdim suyu sancinin en buyuk dusmani su dedi doktor allaaaaah damacanaya hortum taktim cekiyom belki 5i buluyo
Kuzu ben okudum sacma sapan seyler kendimi korkutmustum gittim hicbsey yok gram canim acimadi doktorum bakti bana ebe fln bkmadi insallh szinkide basit olur bos yere endselenmisim dedim dusun o kadar korkmustmki evi falan temzledm dogumu fln baslatr dyeBenim bu cuma yapılacak ama çatı muayenesinin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmiyorum . Okumakta istemiyorum açıkçasıEn iyisi bilmeden gitmek sanırım
Hastaneye yattigimda serum cok iyi geldi dedim hemsireye ne var icinde sadece su dedi. Dedim ben 4lt nerdeyse iciyorum yetmiyo demekki artir dediHer seyın fazlası zarar
Ama serumla su aynı sey degıl , ben de zamanında hastanede yatarken sureklı serum takıodum.. yanı su iç tabı de 4-5 cok fazla demek ıstedımHastaneye yattigimda serum cok iyi geldi dedim hemsireye ne var icinde sadece su dedi. Dedim ben 4lt nerdeyse iciyorum yetmiyo demekki artir dedi
Kız ifşa etme beniAz önce facebookta da gördüm senin paylaşımı canım. Saglık olsun evde giydirirsin en kötü. Bizde de sarı tülbent örterler yüzüne sarılık olmasın die. Kaynana göndermiş 2 mavi 1 sarı. Ben elimde yıkadım nolur nolmaz die. Ki kv sormadım bile yıkadn mı yıkamadın mı die.
Canım ben 4 lt ye yakın su içiyordum ayaklarım davul gibiydi. 2 gündür suyu azalttım şişlik indi.
Tuzdan mı bilmiom ama canım bnm sudan şişmiş 4 lt ye yakın su içiyordum 2 gündür azalttım şişlik indi. Komsum fazla su zarar demişti.
Yemekten sonra bnm de nefes darlığım oluo. Yatarken uzanırken de öle. Genelde gündüz hiç yatmıyorum. Hep oturuom.
O parmak sorunu bende de var cnm. Burun tıkanıklığı da arada odanın içi sıcaksa oluyor. Arada buhar makinasını açıp yatıom yoksa nefesim daralıo.
Ooo Başganım hoşgeldinmerakta koydun bizi ama ya maşallah kuzucuğa büyümüş iyice
Doktorun ve hemsirenin yalancisiyimAma serumla su aynı sey degıl , ben de zamanında hastanede yatarken sureklı serum takıodum.. yanı su iç tabı de 4-5 cok fazla demek ıstedım
Durduramıom kendimi valla.Naptın melek ya 4 Lt su böbreklerın çöker valla
Ay yok ya orda yorum yapacaktım bşy oldu atladım gönderini. İsmine bile bakmadım vallaKız ifşa etme benisileyim en iyisi o gönderiyi
Ayy çok güzel ya 10kilo nedir süper şunun şurasında en fazla 4 haftan kaldı en fazla 2 alırsın ve benim iddiam tutmuş olur olleyyyNe yapayım kuzucum benim minik kız keşke dönse diye dua ediyorumcumartesi gittim en son toplam 10 kg olmuş Bakalım kaçla kapatacagim merak içindeyim bu cumartesi tekrar gidecektim doktorum izinliymiş pazartesiye kaldı son 2 kontrol eğer bebiş dönmezse 39da sezaryen olacağım
Bugün benim de randevum var, şuanda doktor odasının kapısında bekliyorum. Bakalım ne diyecekGünaydın kızlar
Karnım aşırı ac ama yataktan kalkacak halimde yok başımda çok agriyo biraz daha söylenme hakkım var mı acaba
3te randevum var bakalım ne dicek bebis için bide soruyum ne zaman tarih veriyolarmis
Turşu demeyin anamAy cok sukur ben de korktum ama dogurmadim
Kimdi hatirlayamadim ama soyledi biri ben de okudum tursu muhabbetini
Kız sen nerde yaşıyon kiAllah aşkına kendine hakim ol bak ilk doğumun demi en azından panik yapmazsin burdan bilgi alarak sancısı evde çekerek gidersin tek başına kalma nolur gitme bidahabende kayseride doğursammi diye düşündüm sonra şehir hastanesi bana çok uzak kalıyor ildemden bide özelde medical plasa yeni doçent gelmiş çok iyi diyorlar ona mi gitsem dedim amaan dedim sonra ankara şehir hastanesinde durayim
Hoşbuldum canımGünaydın hoş geldin masallah bebeğine ❤
Hoşbuldum çiçeğim. Üstten itekle kızHoşgeldin serocuuummgözümüz yollarda kaldı gelmeden doğuracsksın diye çok korktuk neyse ki bebis de sen de iyisin maşallah ne güzel kanala girmeye çalışıyomuş çalışkan bebek keşke benimkinin de öyle girişimleri olsa da 40ı bekleyeceği fikrinden az da olsa kurtulsam
Yoo ora benim mekanımAnladim geçmiş olsun artık yapcak bisey yok inşallah çıkarabilirsin lekeleri
Ödem olunca uyusmuyomus kuzu o yüzden genel anesteziye aliyolar
Oh maşallah bi daha gitme❤
Bdvye felan girmek yasak sana
Hoşbuldumm çiçeğimAz önce facebookta da gördüm senin paylaşımı canım. Saglık olsun evde giydirirsin en kötü. Bizde de sarı tülbent örterler yüzüne sarılık olmasın die. Kaynana göndermiş 2 mavi 1 sarı. Ben elimde yıkadım nolur nolmaz die. Ki kv sormadım bile yıkadn mı yıkamadın mı die.
Canım ben 4 lt ye yakın su içiyordum ayaklarım davul gibiydi. 2 gündür suyu azalttım şişlik indi.
Tuzdan mı bilmiom ama canım bnm sudan şişmiş 4 lt ye yakın su içiyordum 2 gündür azalttım şişlik indi. Komsum fazla su zarar demişti.
Yemekten sonra bnm de nefes darlığım oluo. Yatarken uzanırken de öle. Genelde gündüz hiç yatmıyorum. Hep oturuom.
O parmak sorunu bende de var cnm. Burun tıkanıklığı da arada odanın içi sıcaksa oluyor. Arada buhar makinasını açıp yatıom yoksa nefesim daralıo.
Ooo Başganım hoşgeldinmerakta koydun bizi ama ya maşallah kuzucuğa büyümüş iyice
hoşbuldum tatlım. Evet büyümüşüz çok şükürHoşgeldinnn
Bebeğini büyütüp gelmişsin maşallah size
Bu haftalarda suyu ya sabitlenir ya azalır demişti bir arkadaş sanki
İnşallah sağlıkla gelir bebisler artık çok az kaldı
Hadi ya bunu bilmiyodum içmiyim artık bariBen normalde cok icerdim suyu sancinin en buyuk dusmani su dedi doktor allaaaaah damacanaya hortum taktim cekiyom belki 5i buluyo
Kiz tursudan gitti ustaTurşu demeyin anam
Kasilmam cok oluyo dedigimde doktor direkt en buyuk dusmani su dedi ki internette de yazar kasilma hissettiginizde bir miktar su icip uzanin diyeHadi ya bunu bilmiyodum içmiyim artık bari
Bence sadece soğuk suya soktu çıkardı. Ben de sonuöta bebeğimin cildine değecek veya kokusunu alacağı birşeyi yıkamadan kullanmam bunu düşünmesi gerek, o ne kadar yıkasa da bana gönderirken kullandığı poşetten ne mikroplar geçer, birde kv dikkatsizdir, önemsemez buzluğa atacağı yiyecek vs türlerş gider bim, şok, a101 poşetine koyar poşeti temizlemeden, poşetin içinden fiş filan çıkar, önemsemez yani. Hızlı yapayım hızlı bitsin der.Çok üzüldüm canım mahvolmuş insan ne hayallerle alıyor bunları.. Eşin de kayınvaliden de yanlış tutum sergilemiş. Hadi eşin annesini savunsun ama annesi bu tülbent nasıl yıkadı ve renk verdiğinin nasıl farkında değil.. Makineye atsa diğer eşyalara renk verir, elinde yıkasa çamur gibi renk akar görür yani.. Yaptığı hareket hiç masumca gelmedi. Ya da yıkadım diyerek yalan söyledi
Ay benim ayakkabım olmasa eşim bana ayakkabisinida vermez mali.kiymetlidir onunGul kiz gulben nidicard kullaniyorum sanci icin onun yan etkisi var bide kimi bunye odeme daha yatkinmis ikisi birlesince yaratik ayagi gibi bise ortaya cikti
42 no ayakkabi candir tavsiye ederimaksine bol su ic dedi doktorum kuzu odem atmanin en etkili yolu su dedi
Ayy masallah azicik kaldiii
Hadi inşallah ama sen 40ida doldursan çoğumuzdan önce doğum yapcaksinEveeet yazık bana ilk kızımda bekledim ama bi de bana sor nasıl beklediğimibelki bu kızım daha atik olur bakalım görcez
Sonra benide göndermeyin topikten soyleniyorum diyeHoşgeldinnn
Bebeğini büyütüp gelmişsin maşallah size
Bu haftalarda suyu ya sabitlenir ya azalır demişti bir arkadaş sanki
İnşallah sağlıkla gelir bebisler artık çok az kaldı
Günaydınn, tabiki söylenme hakkın var hamilesin sen söylen anam hakkındır
Güzel haberlerle gel inşallah belki gün verir
Günaydınn, ya sadece 8 güncük mü ay inanamıyorumsağlıkla gelsin inşallah benim 17 günüm var daha aşağı yukarı
Hadi güzel haberlerle gel insallahBugün benim de randevum var, şuanda doktor odasının kapısında bekliyorum. Bakalım ne diyecek
Zorla kasiniyosun yaa doğurda ondan sonra banlaniyosan banlanTurşu demeyin anam
Kız sen nerde yaşıyon ki
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum çiçeğim. Üstten itekle kız
Yoo ora benim mekanım
Hoşbuldumm çiçeğimhee ya 3.buçuğu geçmez inşalalh
hoşbuldum tatlım. Evet büyümüşüz çok şükürSenin mesajı okuyunca 1400 lü bişey yazmıştın sanırım aman Allahım dedim. Sonra yanlış yazdığını fark etmişin deli kız
Suya takılmadım ya niyeyse son zamanlarya ondan sanırım
Benimde umarım böyle geçer canım . Aynen doktorum kendisi yapıyor ebelere yaptırmıyorKuzu ben okudum sacma sapan seyler kendimi korkutmustum gittim hicbsey yok gram canim acimadi doktorum bakti bana ebe fln bkmadi insallh szinkide basit olur bos yere endselenmisim dedim dusun o kadar korkmustmki evi falan temzledm dogumu fln baslatr dyeen ufak agri dahi olmadi jel suruyo zaten
Ooo benden fazla su içenlerde varmış.Ben normalde cok icerdim suyu sancinin en buyuk dusmani su dedi doktor allaaaaah damacanaya hortum taktim cekiyom belki 5i buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?