2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canm kiz saka yapiyorm kilo okdr iyi bisey degil Allah korusun bebek iri dogunca hep bir kilo problemi oluyor ilerde cok ornklerni gordum 3.5 en ideali saglikli olmasida herseyden onemli dogunca zaten kilo aliyorlar bol bol oglumda 3.5 dogmustu 3 aylik oldugunda 9 kg di oyle bir kilo almistiki yurumeye basladi tig gbi kalmisti smdide ne zayif ne kilolu orta halli saglik herseyin basi gerisi bos

Amin kuzum Ben senden çok gerideyim ama benim bile daha yüksek çıktı sancım. Yaptığın spor ve masajların mı faydasını görüyorsun acaba? Maşallah diyelim
Bilemiyorum ki kuzum belki de gelmeye niyeti yok o yüzden sinyal yollamiyordur
Yaaa sen yinede ultrasona çok güvenme dogumdan 2 gün önce 550 gram eksik soylemisti doktor bana arda da iki günde alamayacağına göre o kadar 3.5 dogsun yeter senide zorlamasin
Ay inşallah o kadar fark etmez dedigin gibi 3.5 olsun yeter cok zorlamaya gerek yok

Amin kuzum Ben senden çok gerideyim ama benim bile daha yüksek çıktı sancım. Yaptığın spor ve masajların mı faydasını görüyorsun acaba? Maşallah diyelim
ben bugünlerde çok kasılıyorum sanki. ya hızla büyüyor karnım yada kilo alıyorum yada sancım vae:)

Çantayı dün hazırlamıştım iyiki yazmışsın. Bebitoma çorap koymadım :) sen deyince aaaaa dedim:))

Bu arada kızlar hamileliği boyunca 3 kilo alan tek ben varım aranızda nasıl başardım bunu hiçbir fikrim yok
Senmi 3 kilo aldın:) bebekmi:) ozaman sen zayıflıyosun:) o aldıkların bebek ve suyu vs dir sanki:) ben ilkinde 9 almıştım ama sanki bunda 12yi bulcam

Bende öyleyim 1 haftadır canım. Bahsettiğin gibi aynı
Ama haftaya kontrol diye ekstra gitmedim doktora.

Kızlar kalbi 140 larda atan var mı yaa çok rahatsız etmeye başladı çarpıntı dedikleri bu mu diyorum normal mi bilemedim doktoruma yazdım cevapta gelmedi
Kendinizi yoracak birşey mi yaptınız. Benimde dün 110 geçmişti o bile rahatsız etti 140 çok gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…