2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
Ben pişik kremi olarak sudocrem aldım ama hata mı ettim? Yeni doğan için uygun değil mi acaba? Başka tavsiyeniz varsa yazar mısınız?

Günaydın herkese
Ben pişik kremi olarak sudocrem aldım ama hata mı ettim? Yeni doğan için uygun değil mi acaba? Başka tavsiyeniz varsa yazar mısınız?
Sudocrem için kimyasal madde çok diyorlar tam bilmiyorum ama araştırdığım da çoğu anne mustelayı öneriyordu. Onu aldım bn
Senide biz kaldırırız baskan
Eyvallah

Günaydın herkese
Mustela ya da minoris alabılırsın sudocreAm de dursun amaa, onu da kullanırsın ama gunluk olarak degıl pişik olursa kullanırsın

Bu tabloyu tamamen silip yapayım mı kuzum zaten bunu hiç kullanmıyoruz

Kizlar doktora sezeryan tarihini kesin konusalim dedim ben kesin tarih vermiyorm tam 38 de aliyorm dedi ilk degilse dedi ani bisey olablr tarihten once almak zorunda kalabliriz dedi nstdeki hemsireyede sordm kacta aliyor diye hic belli olmuyor gelisimi guzelse 36 da bile aldigi oldu dedi benle birisi dha nst deydi sancilari vardi ama hic hissetmiyordu doktor haftaya tarih vermis sezeryan icin 36+3 mus bana niye kesin bisey demiyor acaba tarihten oncemi bekliyor biseyler suphelenmeye basladm oylw bseyde olsa soylerdi heralde

Erken alacak olda söylerdi dediğin gibi.
böyle doktorlara da ayrı kıl oluyorum her. Söylesene doğru düzgün

Sana da cins doktorlar rastlıo sankiii bı dahakı kontrolun de herhalde söylet net bır sey

Benim anladığım sancı yoksa tam 38 de alıyor sancı varsa 36 bile olsa alıyor senin sancın yok o yüzden en geç 38 de alacak sanırım ama öncesini kestiremediği için söylemiyor

Sana da cins doktorlar rastlıo sankiii bı dahakı kontrolun de herhalde söylet net bır sey
Aynen ya benim bu gunlerde hic bi isim rast gitmiyor neden bilmiyom hep bir belirsizlik kargolarim yanlis yere gitmis doktor boyle konusuyor bide cock doktorumuz suan izinde dedi dogumda cocuk doktoruda olmak zorunda dedi gozlerm ayrildi nasl yani dedim hic mi acil sezeryan yada normal dogm olmuyo dedim oljyor sen dusunme bunlari dedi ozaman neden soyluyosun bana bunu beni panikletiyosun ki

Bence sende problem olmadığı için kesin tarih vermiyor. Bende yarın gidicem benim ki de senin doktorla aynı kafa bana ne diyecek

Bu tabloyu tamamen silip yapayım mı kuzum zaten bunu hiç kullanmıyoruz
Zor olmasın sana tekrar bilgi girmek. ekstra sütun ekleyebilirsin ya da kullanilmayan bir sütunu kullanabilirsin gerçi topige hiç ugramayanlarda var, sana nasıl kolay olacaksa öyle yap canım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…