2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse artık çıkınca görürüz

İlk paragrafta ne demek istediğini anlamadım canım.
Vajinada uyuşukluğu diyorsan evet bende de oluyordu ama saatler sürmüyordu. 1-2 dk falan
Benim sabahtan başladı şimdi yine var özellikle tuvalete gittiğimde artıyor Sabahtandie 2 wcm valla hemen de hastaneyede koşmak istemiyorum ama korkmadım değil

Devam et olurmu taş kessede mesela taş kesti 5 dakka daha zorla hergun arttır birde merdiven in çık hepsi normal doğum kolaylığı için

İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok

O sertleşme sancı mı oluyor kasılma dedikelri o mu ben de hiç bilmiyorum
Benim sabahtan başladı şimdi yine var özellikle tuvalete gittiğimde artıyor Sabahtandie 2 wcm valla hemen de hastaneyede koşmak istemiyorum ama korkmadım değil
Yani tarif ettiğin şeyi tam anlayamadım ama vajina da batma gibiyse mesela o da olmuştu 2 gün ne yatabildim ne yürüyebildim ne oturabildim. O zaman bebek pozisyon değiştirmiş mesela o yüzden o kadar ağrım olmuş. Belki öyle bişeydir. Hastane yakınsa git istersen için rahat etsn
İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Yok canım ilk idrarla alakası yoktur. Doktor ilaç falan vermedi mi. Bende de ilk başlarda çok oluyordu şase veriyordu tek kullanımlık

Benim ilk doğumumda çatı muayenesinde kendimi çok kastığım için ve çatı darlığından dolayı doktorum hiç riske atmayalım direk sezeryan yapalım, senin pisikolojin de önemli doğumda en büyük iş sana düşüyor, sen bize yardımcı olmazsan normal doğum çok zor senin için dedi ve bende doktoruma güvendim direk sezeryan oldum.

Benim de aynı dün gece resmen karnımda sanki bir taş var gibiydi. Hiç hareket hissedemedim. O kadar ağır geldi ki karnım sağa sola bile dönemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…