2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Bende sabah veriyorum canim bilemedim doktorun ne dedi.

Medikal park a gıdıyorum. bence de cok yazık valla
Aa medical se normal canım. Ben hamile deilken acilden Bi giriş yapmıştım Bi beta bakıldı bide iğneydi sanırım 297tl tuttu. Fatura istedik elektronik gönderdiler ama kılıfa uygun şekilde yani düzenlenmiş fatura.
Yine iyi olmus ama. Bizim burda geçen yıl 200lerdeydi
Bizim ocakta 165 oldu kuzu önce 135 ti
Aa sizin orda yine iyimiş kuzum. Bizim geçen yıl 200lerdeydi sormuştuk Bi Dr önermişlerdi oda medicaldeymiş.

İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
İlk idrarla ilgisi olmaz canim ama tedavisi kolay bi yukseklik meraklanma

Bende doktorunun davranışi anlayanlayamadım. Bugün seni cagirmasindaki amaç nst ve çatı muayenesi miydi? Hayirlisi olsun hepimiz icin

Gitmissin o kadar keske bi baksaymis ultrasonla

Kovidden önce paket halindeki (foto ve makyaj)dogum fiyatı şimdiki sadece dogum.fiyatindan daha hesapliymis ben.medikale hic.gitmedim.özellerin çoğu yeni yılla birlikte fiyatları artırmış

Kovidden önce paket halindeki (foto ve makyaj)dogum fiyatı şimdiki sadece dogum.fiyatindan daha hesapliymis ben.medikale hic.gitmedim.özellerin çoğu yeni yılla birlikte fiyatları artırmış
Canım ilk hamile kaldıgımda Bi Dr önerdiler medical de hastaneyi arayıp öğrendim 200 civarı bşydi. Bende hiç gitmedim. Yeni yılda evet bizim hastanede artırdı ama Bi medical kadar deil yani. Hatta bizim gittiğimiz Dr a arkadas gidiyordu ocak 13te doğum yaptı. eski doğum ücretinden vermiş 2bin tl. Ama marta kadar kesin doğum ücreti artar. Muane ücretleri artmıs hemn tabi.

Kizlar hepinizi tek tek alintilayamadim ksuura bakmayin guzel mesajlariniz icin tesekkurler doktora ulasamadm sancilarm azaldi biraz ama arasira giriyor yine. Olmadi direk hastaneye gidicem bugun
Bence de git canim kafan rahat etsin ya da onlem gerekiyorsa yatirirlar hastaneye senin ve bebis icin en dogrusu

Evet bi kac gundur de cok sessiz dikkatimi cekti Atart
Burdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum

Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin

Bu pazar yada pazartesi mi
Ay çok ani oldu. Ama sağlıkla kavuş inşallah yaa

Sağlıkla gelsin iki bebeğimizde inşallah canımmm..İçini ferah tut strese girme olumlu düşün..Az kaldı kavuşacaksınız

Çok heyecanlıııı canım benim sağlıkla kavuş inşallah minişlerine mutlulukla kucakla onları

Hiç ağlama kuzum Allahın izniyle mis kokuluların geliyor ciğer geliştirici iğne de oldun sen canım kuvöz bile olmayacak Allahın izniyle kiloları kaç şuan

Hayırlısıyla kucagınıza alacaksınız ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…