- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Bende sabah veriyorum canim bilemedim doktorun ne dedi.İdrarda lökosit çıkmış benim ya0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Aa medical se normal canım. Ben hamile deilken acilden Bi giriş yapmıştım Bi beta bakıldı bide iğneydi sanırım 297tl tuttu. Fatura istedik elektronik gönderdiler ama kılıfa uygun şekilde yani düzenlenmiş fatura.Medikal park a gıdıyorum.bence de cok yazık valla
Yine iyi olmus ama. Bizim burda geçen yıl 200lerdeydi185 olmus
Aa sizin orda yine iyimiş kuzum. Bizim geçen yıl 200lerdeydi sormuştuk Bi Dr önermişlerdi oda medicaldeymiş.Bizim ocakta 165 oldu kuzu önce 135 ti
He tamam ayın 19unda randevum var doktorla konuşunca yazarım ben o zamanYok kuzum tam net belli olanları yazalım dedik. Sezaryen günü alanları falan yani
İlk idrarla ilgisi olmaz canim ama tedavisi kolay bi yukseklik meraklanmaİdrarda lökosit çıkmış benim ya0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Bende doktorunun davranışi anlayanlayamadım. Bugün seni cagirmasindaki amaç nst ve çatı muayenesi miydi? Hayirlisi olsun hepimiz icinKızlar 37+0 bugün . Sabah kontrolüm vardı ,doktor çatı muayenesi yapacağını söylemişti geçen hafta . Sabah giriş yaptım kapıda beklerken yardımcısı geldi .doktor ameliyatta ,önce nst ye çıkacaksınız sonra çatı muayenesine geçin dedi . Bende çatı muayenesinden korktuğumu , doktorumun yapmasını istediğimi söyledim . Genellikle ebelerin yaptığını korkacak bişey olmadığını söyledi . Sonra nst ye çıktım . Çok az sancım çıktı . Nst den sonra belki doktor gelmiştir diye baktım odasındaydı . Çatı muayenesini yaptırıp yaptırmadığımı sordu . Bende sizin yapmanızı istiyorum dedim .sen normal doğum istemiyor musun dedi . Bende buna kendi kendime karar verecek psikoloji içinde olmadığımı söyledim .siz ne derseniz öyle olacak dedim . O zaman 38. Haftada tekrar gel , bebeğin kilosuna bakalım zaten önden gidiyor ,iyice artarsa çatı muayenesi yapmaya da gerek yok dedi . Yani bugün ne ultrasonla baktı ne de çatı muayenesini yaptı . Haftaya cuma tekrar gideceğim . Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Yaa sağlıkla gelsin inşallah ilk anneBeni en basa yazabilirsin bugün 3 te doğumerkek 12.02.2021
Gitmissin o kadar keske bi baksaymis ultrasonlaKızlar 37+0 bugün . Sabah kontrolüm vardı ,doktor çatı muayenesi yapacağını söylemişti geçen hafta . Sabah giriş yaptım kapıda beklerken yardımcısı geldi .doktor ameliyatta ,önce nst ye çıkacaksınız sonra çatı muayenesine geçin dedi . Bende çatı muayenesinden korktuğumu , doktorumun yapmasını istediğimi söyledim . Genellikle ebelerin yaptığını korkacak bişey olmadığını söyledi . Sonra nst ye çıktım . Çok az sancım çıktı . Nst den sonra belki doktor gelmiştir diye baktım odasındaydı . Çatı muayenesini yaptırıp yaptırmadığımı sordu . Bende sizin yapmanızı istiyorum dedim .sen normal doğum istemiyor musun dedi . Bende buna kendi kendime karar verecek psikoloji içinde olmadığımı söyledim .siz ne derseniz öyle olacak dedim . O zaman 38. Haftada tekrar gel , bebeğin kilosuna bakalım zaten önden gidiyor ,iyice artarsa çatı muayenesi yapmaya da gerek yok dedi . Yani bugün ne ultrasonla baktı ne de çatı muayenesini yaptı . Haftaya cuma tekrar gideceğim . Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Bu 165 dediğiniz ne ben anlamadımBizim ocakta 165 oldu kuzu önce 135 ti
Kovidden önce paket halindeki (foto ve makyaj)dogum fiyatı şimdiki sadece dogum.fiyatindan daha hesapliymis ben.medikale hic.gitmedim.özellerin çoğu yeni yılla birlikte fiyatları artırmışAa medical se normal canım. Ben hamile deilken acilden Bi giriş yapmıştım Bi beta bakıldı bide iğneydi sanırım 297tl tuttu. Fatura istedik elektronik gönderdiler ama kılıfa uygun şekilde yani düzenlenmiş fatura.
Yine iyi olmus ama. Bizim burda geçen yıl 200lerdeydi
Aa sizin orda yine iyimiş kuzum. Bizim geçen yıl 200lerdeydi sormuştuk Bi Dr önermişlerdi oda medicaldeymiş.
Canım ilk hamile kaldıgımda Bi Dr önerdiler medical de hastaneyi arayıp öğrendim 200 civarı bşydi. Bende hiç gitmedim. Yeni yılda evet bizim hastanede artırdı ama Bi medical kadar deil yani. Hatta bizim gittiğimiz Dr a arkadas gidiyordu ocak 13te doğum yaptı. eski doğum ücretinden vermiş 2bin tl. Ama marta kadar kesin doğum ücreti artar. Muane ücretleri artmıs hemn tabi.Kovidden önce paket halindeki (foto ve makyaj)dogum fiyatı şimdiki sadece dogum.fiyatindan daha hesapliymis ben.medikale hic.gitmedim.özellerin çoğu yeni yılla birlikte fiyatları artırmış
Bence de git canim kafan rahat etsin ya da onlem gerekiyorsa yatirirlar hastaneye senin ve bebis icin en dogrusuKizlar hepinizi tek tek alintilayamadim ksuura bakmayin guzel mesajlariniz icin tesekkurler doktora ulasamadm sancilarm azaldi biraz ama arasira giriyor yine. Olmadi direk hastaneye gidicem bugun
Burdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorumEvet bi kac gundur de cok sessiz dikkatimi cektiAtart
Bu pazar yada pazartesi miBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Sağlıkla gelsin iki bebeğimizde inşallah canımmm..İçini ferah tut strese girme olumlu düşün..Az kaldı kavuşacaksınızBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Çok heyecanlııııBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Hiç ağlama kuzum Allahın izniyle mis kokuluların geliyor ciğer geliştirici iğne de oldun sen canım kuvöz bile olmayacak Allahın izniyle kiloları kaç şuanBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Hayırlısıyla kucagınıza alacaksınız ıns :)Burdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?