- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Muayne canım 165 nst ayrı ücret olarak 90Bu 165 dediğiniz ne ben anlamadım
Ay üzülme hiç tabi aniden olunca insan strese giriyor ama sonu güzel olacak yavrularına kavuşacaksın inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsunBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Benimde 68 çıkmıştı ama bende baya şikayetler var hala da geçmediİdrarda lökosit çıkmış benim ya0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Ayyy valla bize bile şok suan,Burdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Saglicakla gelsin kuzucuklarinAlıntı yapamıyorum çok teşekkür ederim kızlar apar topar kuaföre kaş bıyık ağdaya geldim 8 e kadar gitmem lazım
Muallimezzz biri 2400 diğeri 2000 dedi ciğer geliştirici yine vurulabilirmis sıkıntı yok olmaz dedi diğer doktorum
Hem korku hem panik hem heyecan kızkardeşim kalacak bugün annemler bugün yeni eve taşındı hemen yarın gelirim dedi o da kızım eşimle KV kalır evimizde
İlk kez görünce değişik olduSüpereşine gönder hemen sevinsin
Sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallahBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Canımm Rabbim sağlıkla kavuştursun dualarımız sizinleBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Sağlıkla kucağına al inşallahBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Dualarımız seninle bize bile sürpriz oldu bu durum.. İnşallah sağ salim kavuşur sıcacık yuvanıza dönersiniz canım.. İmkan bulursan bizi de haberdar etBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Ayy icime mi dogdu ne bugun aklim sendeydi yaziyosun ama niyeyse bise var az yaziyo diye dusundum bugun.Burdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Sağlıkla alacaksın kucağına bundan eminim dualarımız seninleAlıntı yapamıyorum çok teşekkür ederim kızlar apar topar kuaföre kaş bıyık ağdaya geldim 8 e kadar gitmem lazım
Muallimezzz biri 2400 diğeri 2000 dedi ciğer geliştirici yine vurulabilirmis sıkıntı yok olmaz dedi diğer doktorum
Hem korku hem panik hem heyecan kızkardeşim kalacak bugün annemler bugün yeni eve taşındı hemen yarın gelirim dedi o da kızım eşimle KV kalır evimizde
Güya 1 hafta bakıyor 1 hafta bakmıyor ultrasonla . Sadece Nst ye alıyorGitmissin o kadar keske bi baksaymis ultrasonla
Evet canım hem nst yapılacaktı hem de çatı muayenesi . Sanırım sezeryan olmamı istiyor bunu da şimdiden söylemek istemedi diye düşünüyorum . Bebek kilolu olduğu için 1 hafta bekletecek . Bebeğin kilosuna bakalım, zaten artmışsa çatı muayenesine de gerek yok dediBende doktorunun davranışi anlayanlayamadım. Bugün seni cagirmasindaki amaç nst ve çatı muayenesi miydi? Hayirlisi olsun hepimiz icin
İnşallah canımMaşallah size canımay ne güzel belli olmus tarih saglıcakla gelsin oğluşun
İnşallahhh canımOyyBen de 2 kontrolüdür hiç yüzünü göremedim en son ayağı ve eli vardı bir öncekinde de eli vardı çekmedi hiç Birdahakine görürüz artık böyle diye diye doğuracağız
Kesinlikle bence de öyle olur
Maşallahh❤
Ben uzun zamandır takip ediyorum doğumlar başladığı için merak ediyorum kim nasıl doğurdusoruna cevap veriyorum evet gördüm ve tatsız anılar canlandı gözümde
Sorun olmamasına sevindim canım maşallah bebişe ❤ Sağlıkla vaktinde gelsin
Acaba bu sertleşmenin olması iyi bişey mi. Yani doğum için hazırlık gibi mi. Eğer öyleyse dayana dayana 1 saat yürümen güzel. Bende azcık yürüsem sertleşiyor. Bilsem de ona göre devam etsem
Doktorun yaptığı şey doğru mu yanlış mı ben anlayamadım.
Bende anlamadım ve şuan içim hiç rahat değilDoktorun tutumunu pek anlamadım açıkcası canım insan bir bakar yani o kadar gitmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?