2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay üzülme hiç tabi aniden olunca insan strese giriyor ama sonu güzel olacak yavrularına kavuşacaksın inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Alıntı yapamıyorum çok teşekkür ederim kızlar apar topar kuaföre kaş bıyık ağdaya geldim 8 e kadar gitmem lazım

Muallimezzz biri 2400 diğeri 2000 dedi ciğer geliştirici yine vurulabilirmis sıkıntı yok olmaz dedi diğer doktorum

Hem korku hem panik hem heyecan kızkardeşim kalacak bugün annemler bugün yeni eve taşındı hemen yarın gelirim dedi o da kızım eşimle KV kalır evimizde

İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Benimde 68 çıkmıştı ama bende baya şikayetler var hala da geçmedi

Ayyy herkes sıra sıra doğum yapmaya başldı heycan sardı beni
Allah sağ salim kucağınıza aldırmayı nasip etsin
Vallahi bende sınırdayım günleri geçiriyorum zor bela bugün de dikişlerim ağrımaya başladı korkuyorum vallahi bu çarşamba gidicem doktora içimden bir ses erken alacakmış gibi söylüyor, sağ salim kucağıma alacaksam erken olması sıkıntı değil

Ayyy valla bize bile şok suan, Saglikla al insallah kucagina yavrularni

Saglicakla gelsin kuzucuklarin insallah üçünüz sag salim atlatirsiniz stres yapman cok normal bebeklerin kilosu da gayet iyi benm ilk kizimda 2450gr di erken dogdm kuveze bile girmedi ciger gelistiriciler sayesinde bol şans kuzum inşallah dogumun kolay gecer bebislerinde gazsiz olur

Mart annesi olacağız sanırken Şubatta patır patır hamileliğe veda edeceğiz desenize
Allah yardımcınız olsun inşallah, sağlıcakla bir avazda bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle..
Hiç korkmayın Allah o gücü verecek kalbinize

hastane çantasında birkaç eksik vardı, üşengeçlikten erteleyip duruyordum.. hem son zamanlarda yaşadığım sıkıntılar hem burdaki doğum haberleri üzerine dün hemen tamamladım artık her an her şey olabilir!

Sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımm Rabbim sağlıkla kavuştursun dualarımız sizinle

Sağlıkla kucağına al inşallah

Dualarımız seninle bize bile sürpriz oldu bu durum.. İnşallah sağ salim kavuşur sıcacık yuvanıza dönersiniz canım.. İmkan bulursan bizi de haberdar et

Ayy icime mi dogdu ne bugun aklim sendeydi yaziyosun ama niyeyse bise var az yaziyo diye dusundum bugun.
Oy kurban olurum onlari yaradana anneye kavusuyo kuzular yaa hayirla insallah canimm saglikla

Sağlıkla alacaksın kucağına bundan eminim dualarımız seninle

Bende doktorunun davranışi anlayanlayamadım. Bugün seni cagirmasindaki amaç nst ve çatı muayenesi miydi? Hayirlisi olsun hepimiz icin
Evet canım hem nst yapılacaktı hem de çatı muayenesi . Sanırım sezeryan olmamı istiyor bunu da şimdiden söylemek istemedi diye düşünüyorum . Bebek kilolu olduğu için 1 hafta bekletecek . Bebeğin kilosuna bakalım, zaten artmışsa çatı muayenesine de gerek yok dedi

İnşallahhh canım

Doktorun tutumunu pek anlamadım açıkcası canım insan bir bakar yani o kadar gitmişsin
Bende anlamadım ve şuan içim hiç rahat değil Zaten su sıkıntımız var . Artık çarşamba falan giderim diye düşünüyorum . Geçen haftalarda başka bir gebede sormuştu bugün ultrasonla bakmayacak mısınız diye . 1 hafta ultrason ve nst 1 hafta sadece nst yaptıklarını söylediler ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…