2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki ultrason ile bakıyor 10 gün sonra gel dedi suyuna rahim ağzına bakıyor kiloyu demiyordu kontrolde 10 günde pek bir şey değişmez diye bu sefer soracam ben

Ayy sağlıkla al kucağına canım, evet şok etkisi olmuş ama inşallah güzel olucak, dualarımız seninle

Çok ani olunca koştur koştur oluyordur canım hastaneye gidince yazarsın şimdi işlerini halletmeye çalış

Kızlar maşallah doğumlarr başladıı çok heyecanlııı Rabbim hepimize sağ sağlim evlatlarımızı kucaklayabilmeyi nasip etsin.. Eezoooo canım nasıl oldun sancıların geliyormu
gampili hayırlı olsunn sıkıntısız kucağına almak nasip olmuştur inşallah.. Uykusuz Koala canım bugün kontrole gittim fiyatları giriş bölümğne sordum ama yatış işlemlerinin olduğu yere sormanız gerekiyor dediler acelemiz vardı oraya uğrayamadık. Atart canım sağ sağlim sıkıntısız yavrularına kavuşursun inşallah dualarımız seninle kızım da ters pozisyonda duruyormuş eğer haftaya da dönmezse beklemenim anlamı yok 38de alırız dedi doktorum .. sertleşmelerim artık çok sık olmaya başladı kızlar

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucağına

Özele mi gidiyorsun devlete mi canım.
M Muallimezzz canım Eezoooo ydi o. Ağrılarının geçtiğini söyledi en son. Doktora ulaşamadım demişti.
gampili canım naptın acaba

Bugün pek bir hareketli grup gampili inş doğum iyi geçmiştir. Eezoooo hayırla kucağına alısın inş

Atart Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına alıp çıkacaksın inş dualarımız seninle

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Gözün aydın canım. Hayırlı uzun ömürlü olsun

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün ikinize de sağlıklı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…