2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim de kontrol günümdü doktor hareketi az dedi iki kez nst ye soktu çok şükür bir sorun yokmuş 2400 gr 48 cm olmuş tam bir ay sonraya gün verdi doğum için 12 Mart sero beni de ekle kuzum
Hayırlısı olsun canım, maşallah. Benimde 12 mart görünüyor erken gelmezse
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Kiloları çok iyi maşallah. Benim kuzenim doğum yaptı ikizlere 2100 ve 1900gr doğdular ve küvöze girmediler. Sağlıkla gelsinler inşallah
Kizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Güzel haberlerle dön canım, hayırlısı olsun
Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindim ❤ bebeğin artık yanı başında, ne mutlu ❤❤

Aslında gitmişken yapsaydı keşke çatı muayenesini inşallah istediğin doğum şekli olur sağlıkla kucağına alirsin
Benimde kontrol vardı
33 haftalık 2300 gram 48 cm dedi uzun bacaklı olacak dedi
Cok rahatına düşkün uyuyordu poz vermedi
Maşallah canım
Kızlar benim de kontrol günümdü doktor hareketi az dedi iki kez nst ye soktu çok şükür bir sorun yokmuş 2400 gr 48 cm olmuş tam bir ay sonraya gün verdi doğum için 12 Mart sero beni de ekle kuzum
Herkesin günü belli oluyo yavaş yavaş çok heycanlı ❤
İdrarda lökosit çıkmış benim ya 0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Benimde 30 çıkmış daha göstermedim perşembe gitcem benimde hıc sikayetim yok
Kizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Haber ver bize canım naptin
Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Gözün aydın canım allah analı.babali büyütsün ❤

Özel doktorum sorın değil yazmış sonucuma ilaç falan gerek yok sanırım.

Özel doktorum sorın değil yazmış sonucuma ilaç falan gerek yok sanırım.
Bende internette bakmıştım hamilelikte o referans değerlerine bakilmiyomus o yuzd3n ciddiye almamıştır hormonlardan dolayi çıkma ihtimali varmış galiba öyle biseydo

Kızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım

Hepinize sonsuz teşekkürler kızkardeşim gelecekti sırt çantası yiyecek çantası benim ufak valizim hazırladık geldik, refakatçi alınmıyormus fazlalıklari verdim onlar gitti bende şimdi odanın hazırlanmasını bekliyorum

Çok garip geliyor hala her şey , her şey yolunda gitseydi özelde olmayı tercih ederdim sanırım suanki duyguyla çünkü doktor tanıdık belki birinin yanımda olması daha iyi hissettirirdi, doğumda inşallah olur biri

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah analı babalı

Bizler senin yanındayız hiç yalnız hissetirmeyiz olmadı sabaha kadar muhabbet ederiz herşey gönlünce olacak ALLAHin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…