- 30 Ekim 2017
- 314
- 460
- 103
- 29
Rabbim kolaylık versin hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Gözünüz aydınnn hayırlı olsunnKızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Bugun bebelere bısey oldu .. gecmısmolsunnnKızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Hayırlısı olsun canım, maşallah. Benimde 12 mart görünüyor erken gelmezseKızlar benim de kontrol günümdü doktor hareketi az dedi iki kez nst ye soktu çok şükür bir sorun yokmuş 2400 gr 48 cm olmuş tam bir ay sonraya gün verdi doğum için 12 Mart sero beni de ekle kuzum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Kiloları çok iyi maşallah. Benim kuzenim doğum yaptı ikizlere 2100 ve 1900gr doğdular ve küvöze girmediler. Sağlıkla gelsinler inşallahBurdaydim aslında canım kaç gündür yazıyorum
Bugün kontrol vsrdi önce haftaya cuma yatış,22 Şubat pazartesi de alınacakti ama geriden gelen bebek aradaki farkı çok açmasın ki 400 Gr olmuş diye profesör ile konuşuyo doktor eve gelirken aradı bugün yatış bu pazar ya da pazartesi alınacak inşallah dua edin kızlar 2 saattir ağlıyorum çok ani oldu evet sürpriz olur bekliyorduk ama çok heyecanlıyım sağ salim kavusayim dua edin
Güzel haberlerle dön canım, hayırlısı olsunKizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canımKızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Aslında gitmişken yapsaydı keşke çatı muayenesini inşallah istediğin doğum şekli olur sağlıkla kucağına alirsinKızlar 37+0 bugün . Sabah kontrolüm vardı ,doktor çatı muayenesi yapacağını söylemişti geçen hafta . Sabah giriş yaptım kapıda beklerken yardımcısı geldi .doktor ameliyatta ,önce nst ye çıkacaksınız sonra çatı muayenesine geçin dedi . Bende çatı muayenesinden korktuğumu , doktorumun yapmasını istediğimi söyledim . Genellikle ebelerin yaptığını korkacak bişey olmadığını söyledi . Sonra nst ye çıktım . Çok az sancım çıktı . Nst den sonra belki doktor gelmiştir diye baktım odasındaydı . Çatı muayenesini yaptırıp yaptırmadığımı sordu . Bende sizin yapmanızı istiyorum dedim .sen normal doğum istemiyor musun dedi . Bende buna kendi kendime karar verecek psikoloji içinde olmadığımı söyledim .siz ne derseniz öyle olacak dedim . O zaman 38. Haftada tekrar gel , bebeğin kilosuna bakalım zaten önden gidiyor ,iyice artarsa çatı muayenesi yapmaya da gerek yok dedi . Yani bugün ne ultrasonla baktı ne de çatı muayenesini yaptı . Haftaya cuma tekrar gideceğim . Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Maşallah canımBenimde kontrol vardı
33 haftalık 2300 gram 48 cm dedi uzun bacaklı olacak dedi
Cok rahatına düşkün uyuyordu poz vermedi
Herkesin günü belli oluyo yavaş yavaş çok heycanlı ❤Kızlar benim de kontrol günümdü doktor hareketi az dedi iki kez nst ye soktu çok şükür bir sorun yokmuş 2400 gr 48 cm olmuş tam bir ay sonraya gün verdi doğum için 12 Mart sero beni de ekle kuzum
Benimde 30 çıkmış daha göstermedim perşembe gitcem benimde hıc sikayetim yokİdrarda lökosit çıkmış benim ya0-5 arasında olması gereken 50 çıkmış. Sabah ilk idrarımla tahlil vermiştim bu etkilemiş olabilir mi kızlar. Çünkü hiç şikayetim yok
Haber ver bize canım naptinKizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Gözün aydın canım allah analı.babali büyütsün ❤Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Çok geçmiş olsun önlemini mutlaka alırlar hafta 34 ve yukarısı dir inşALLAH kilosu boyu hafta kaçtı ALLAHim Mart ayı bebeleri durmuyorKızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Özel doktorum sorın değil yazmış sonucuma ilaç falan gerek yok sanırım.Aslında gitmişken yapsaydı keşke çatı muayenesini inşallah istediğin doğum şekli olur sağlıkla kucağına alirsin
Maşallah canım
Herkesin günü belli oluyo yavaş yavaş çok heycanlı ❤
Benimde 30 çıkmış daha göstermedim perşembe gitcem benimde hıc sikayetim yok
Haber ver bize canım naptin
Gözün aydın canım allah analı.babali büyütsün ❤
Bende internette bakmıştım hamilelikte o referans değerlerine bakilmiyomus o yuzd3n ciddiye almamıştır hormonlardan dolayi çıkma ihtimali varmış galiba öyle biseydoÖzel doktorum sorın değil yazmış sonucuma ilaç falan gerek yok sanırım.
Gozun aydin canimm Allah yzun omurler versinKızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Var mı sanci nstde canimGozun aydin canimm Allah yzun omurler versinmasallah
Bende nst’ye baglandim suan bekliyorum bakalim
Ay günün 2. Bebisi geliyor muGozun aydin canimm Allah yzun omurler versinmasallah
Bende nst’ye baglandim suan bekliyorum bakalim
Hayırlısıyla saglıcakla kucagına al canım dualarımız senınleKizlar sancilar yarim saatte bire dustu hastaneye gidiyorum.
Allah analı babalı büyütsün canım. Güle güle büyütünKızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Gözün aydın arkadaşım.Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
34+2 kilo 2450gr sancılar azalmış artık nstde biraz olsun rahatladık ..Çok geçmiş olsun önlemini mutlaka alırlar hafta 34 ve yukarısı dir inşALLAH kilosu boyu hafta kaçtı ALLAHim Mart ayı bebeleri durmuyor
Bizler senin yanındayız hiç yalnız hissetirmeyiz olmadı sabaha kadar muhabbet ederiz herşey gönlünce olacak ALLAHin izni ileKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler kızkardeşim gelecekti sırt çantası yiyecek çantası benim ufak valizim hazırladık geldik, refakatçi alınmıyormusfazlalıklari verdim onlar gitti bende şimdi odanın hazırlanmasını bekliyorum
Çok garip geliyor hala her şey , her şey yolunda gitseydi özelde olmayı tercih ederdim sanırım suanki duyguyla çünkü doktor tanıdık belki birinin yanımda olması daha iyi hissettirirdi, doğumda inşallah olur biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?