2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
Kızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Bütün dualarımız senınle. Bnm de yarın randevum iyice korktum valla. Hatta demin eşime dedim yarın gidicez bide sancı cıkar da hastaneye alırsa die. Çünkü haftamız erken daha. İnşallah bebeklerimiz zamanında saglıcakla gelirler.

Aman Allah ım mart bebeleri ne kadar da aceleci çıktı mart gelmeden grubun yarısı doğuracak sanırım

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Geçmiş olsun canım umarım progestan ve serumla falan geciktirirler sancıların geçer..
Ah kuzum ya yalnız hissetme kendini strese girme tamam mı eğer biraz olsun rahatlatanilirsek biz hep buradayız. İnşallah hızlıca bebelerine kavuşur gökçe ablalarına götürürsün

Çok şükür progestan fitil verir büyük ihtimal benimde riskim var fitil kullanıyorum az kaldı dayanalım
Progestan ve niticard hap ,düşük engellemek için bir iğne ve akciger gelişimi için iğne yaptılar. serum yiyorum sürekli bi yandan. güzel haberler alalım inş hepimizz

Doğumda mecbur olur kuzum heralde ya tek kişilik oda neden bir kişi kabul edilmez ki ya bi de ben neden yaptırdığını anlamadım kuzu sancı vs yok pazar günü gel alalım deseydi ya da pazartesi orda sana şuan ne yapılacak acaba

Zaten uyku yok sabaha kadar yazışırız

Mrb suan bebegimde beslenme reddi yasiyorum siz ne yaomistiniz bana da care olabilir misiniz

Ya kötü olmuş refakatçi almaması ama şimdilik ihtiyacin yok doğumda alırlar umarım canım bi tanıdık birini bulamaz mısınız hastanede çalışan

Hıc mı kımseyı almıyorlar? 1 kısı bıle mı ? Dogumda ne oluomus peki?

Hıc mı kımseyı almıyorlar? 1 kısı bıle mı ? Dogumda ne oluomus peki?

Covid sebep sanırım doğumu sormadım ama iki bebek biri mutlaka olmalı bence,odam hazırlanıyor şimdi tek kişilik

Şuan nst den canlı yayın yapıyorum

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Hadi gözünaydın canım sağlıkla kavuştun şükür maşallah sana da bebeğine de topiğimizin ilk bebeği hoşgeldi

Covid sebep sanırım doğumu sormadım ama iki bebek biri mutlaka olmalı bence,odam hazırlanıyor şimdi tek kişilik

Şuan nst den canlı yayın yapıyorum
Devlet hastaneleri daha sıkı olabılırr, bızım hastane yol gecen hanı mübarek :)
Ama dogum sonrası kesın alıyorlardır :) var mı sancın fln?

Keske birini alsalarmis yanina zumrem ama olsun zaten uyku yok hic birimizde sabaha kadar yazariz sana

Ya kötü olmuş refakatçi almaması ama şimdilik ihtiyacin yok doğumda alırlar umarım canım bi tanıdık birini bulamaz mısınız hastanede çalışan

Canım her şeyim var çok şükür tuvalet üstü örtüye kadar son dk aldım kettle kahve yedek her şey var sadece şaşkınım işte yoksa odalar gayet konforlu duruyor nst de şuan çok rahatım

Hazırlıklari yapın valla ağdayi haftaya bırakmıştım yumurta kapıya gelince koştur koştur git hopla zıpla gel koştur koştur duş al hazırlan çık

Şimdi popodan ciğer geliştirici iğne vurdular zalim hala yanıyor bı de damar yolu açıp üç tüp kan alındı delik desigim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…