- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
- 33
Çok şükür progestan fitil verir büyük ihtimal benimde riskim var fitil kullanıyorum az kaldı dayanalım34+2 kilo 2450gr sancılar azalmış artık nstde biraz olsun rahatladık ..
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Bütün dualarımız senınle. Bnm de yarın randevum iyice korktum valla. Hatta demin eşime dedim yarın gidicez bide sancı cıkar da hastaneye alırsa die.Kızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Geçmiş olsun canım umarım progestan ve serumla falan geciktirirler sancıların geçer..Kızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Ah kuzum ya yalnız hissetme kendini strese girme tamam mı eğer biraz olsun rahatlatanilirsek biz hep buradayız. İnşallah hızlıca bebelerine kavuşur gökçe ablalarına götürürsünKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler kızkardeşim gelecekti sırt çantası yiyecek çantası benim ufak valizim hazırladık geldik, refakatçi alınmıyormusfazlalıklari verdim onlar gitti bende şimdi odanın hazırlanmasını bekliyorum
Çok garip geliyor hala her şey , her şey yolunda gitseydi özelde olmayı tercih ederdim sanırım suanki duyguyla çünkü doktor tanıdık belki birinin yanımda olması daha iyi hissettirirdi, doğumda inşallah olur biri
Progestan ve niticard hap ,düşük engellemek için bir iğne ve akciger gelişimi için iğne yaptılar. serum yiyorum sürekli bi yandan. güzel haberler alalım inş hepimizzÇok şükür progestan fitil verir büyük ihtimal benimde riskim var fitil kullanıyorum az kaldı dayanalım
Doğumda mecbur olur kuzum heralde ya tek kişilik oda neden bir kişi kabul edilmez ki ya bi de ben neden yaptırdığını anlamadım kuzu sancı vs yok pazar günü gel alalım deseydi ya da pazartesi orda sana şuan ne yapılacak acabaKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler kızkardeşim gelecekti sırt çantası yiyecek çantası benim ufak valizim hazırladık geldik, refakatçi alınmıyormusfazlalıklari verdim onlar gitti bende şimdi odanın hazırlanmasını bekliyorum
Çok garip geliyor hala her şey , her şey yolunda gitseydi özelde olmayı tercih ederdim sanırım suanki duyguyla çünkü doktor tanıdık belki birinin yanımda olması daha iyi hissettirirdi, doğumda inşallah olur biri
Kaç çıktı canım sancıların zamanında gelirler inşallahKızlar benim bugün kontrolüm vardı .nstde sancı cıktı ve yatış verdiler.bizim için daha erken dua edin
Şifa olsun inşallah sancıları hissediyor muydunProgestan ve niticard hap ,düşük engellemek için bir iğne ve akciger gelişimi için iğne yaptılar. serum yiyorum sürekli bi yandan. güzel haberler alalım inş hepimizz
Zaten uyku yok sabaha kadar yazışırızKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Mrb suan bebegimde beslenme reddi yasiyorum siz ne yaomistiniz bana da care olabilir misinizBebekten bebeğe değişir kuzum kimi bebek çok kolay büyür cesaret edersin arka arkaya doğurursun kimi bebek gazlı olur uyumaz filan gözün korkar. Benim ilk oğlum çok uysal şu an ama bebekliğinde aşırı gazlıydı beslenme reddi vardı o ara 10 yıl yaşlandım
Ya kötü olmuş refakatçi almaması ama şimdilik ihtiyacin yok doğumda alırlar umarım canım bi tanıdık birini bulamaz mısınız hastanede çalışanKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Inşallah zamanında gelir seninkide sancin çok mu fazla ciktiProgestan ve niticard hap ,düşük engellemek için bir iğne ve akciger gelişimi için iğne yaptılar. serum yiyorum sürekli bi yandan. güzel haberler alalım inş hepimizz
Hıc mı kımseyı almıyorlar? 1 kısı bıle mı ? Dogumda ne oluomus peki?Kızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Hıc mı kımseyı almıyorlar? 1 kısı bıle mı ? Dogumda ne oluomus peki?
Hadi gözünaydın canım sağlıkla kavuştun şükür maşallah sana da bebeğine de topiğimizin ilk bebeği hoşgeldiKızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Devlet hastaneleri daha sıkı olabılırr, bızım hastane yol gecen hanı mübarek :)Covid sebep sanırım doğumu sormadım ama iki bebek biri mutlaka olmalı bence,odam hazırlanıyor şimdi tek kişilik
Şuan nst den canlı yayın yapıyorum
Keske birini alsalarmis yanina zumrem ama olsun zaten uyku yok hic birimizde sabaha kadar yazariz sanaKızlar sakin zamanda hepsini okuyacağım
Aynennbız burdayız :)Keske birini alsalarmis yanina zumrem ama olsun zaten uyku yok hic birimizde sabaha kadar yazariz sana
Meme reddi olunca kanguruya koydum gezdirerek emzirdim normal yemeklere geçince çok zor oldu çizgi film vs ile biraz biraz işte.Mrb suan bebegimde beslenme reddi yasiyorum siz ne yaomistiniz bana da care olabilir misiniz
Ya kötü olmuş refakatçi almaması ama şimdilik ihtiyacin yok doğumda alırlar umarım canım bi tanıdık birini bulamaz mısınız hastanede çalışan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?