2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy geliyor.mu bebeler saglikla gelsinler camimmm

Ben de herseyı planladım su 3 haftayı ıns bi süprizle karsılasmam darmadagın olurum herhalde

Hastanede çalışan birini refekatci kabul etmezlerse diye demistim canım benim ilk doğumumda hastane kabul etmiyodu tanıdık birini bulduk öylelikle annem kalmış oldu
Ağdayı bende günü verince gidiyim diyorum ya bakalım hayırlısı
Çok heycanlı sürekli yaz bize olur mu

Progestan ve niticard hap ,düşük engellemek için bir iğne ve akciger gelişimi için iğne yaptılar. serum yiyorum sürekli bi yandan. güzel haberler alalım inş hepimizz
1 hafta daha tutmaya çalışacaklar sonra zaten rahatız WC dışında bende haraket etmiyorum sende eve geçince WC ye kalk sadece inśALLAH birşey olmayacak bebeklerimize

Atart canım biz burdayız sıkıldıkça yaz kolaylıkla geçsin inşallah şu iki günün sağlıkla kavuş miniklerine

Ayy bende tirsmaya basladim bu hafta evde ufak bi tadilat var sonrasinda dogum temizligi olucak ve agdaya gidicem bende umarim bu haftayi rahatca atlatirim

Kızlar özellikle ikizdaslarim hikayemi de anlatayım doğuma giriş 1.kisim

Şimdi zaten bı ay önce burdaki doktor 35 de yatış 36 da alırız demişti, bugün rutin kontrol geldim birnde sancı çıkınca yine serumla bakıldı sonra sabah birinin kan akışı hızlı geldi öğleden sonra tekrar bakıldı normal oldu,yatisimin sebebi bebeklerden birinin farkı 400 Gr üstüne çıkarması diğerini riske atmamak İlk olarak haftaya cuma yatisim 22 Şubat da doğum olacaktı , eve giderken prof Dr nin öneri ve fikrî ile diğer bebeği riske atmamak adına bı hafta geriye çekildi işte 2 gün bakılacak her şeye , teyzeleri 14 Şubat doğum günü her şey yolunda giderse o güne ortak olurlar hayırlısıyla

Bu arada ben malum şahıs ile yer değiştirip onu buraya gönderip ben Şubat a gidebilirim çünkü her halükarda Şubat anası oldum

Seni bir yere göndermeyiz canım kaçışın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…