2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atart guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Beni eve gonderdiler 2 cm acilma varmis sancilar sklasinca gel dediler simdilik evdeyim bir gelisme yok kizlar yazan herkese tesekkurler.

Canım bende seni gördüm Can havliyle yazamadım sana da şimdiden hayırlı doğumlar olsun belli ki yola çıkmış gelmek istiyor benim gözümün iki çiçekleri sizln iki gözünüzün çiçeği

İkinci sırayı kaptım bakalım 3.kim olacak planlı olanlar dışında

Yoook sen bizim icin mart annesisin ve oyle kalacaksin
Ay cok heyecanli demi yaa benim de yaklastiya iyice tuhaf oldum
Atart guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Beni eve gonderdiler 2 cm acilma varmis sancilar sklasinca gel dediler simdilik evdeyim bir gelisme yok kizlar yazan herkese tesekkurler.
İnsallah epeyce dayanir canim acikla duran bebis cok gerci sukur haftan iyi kac dk bir olunca gitmen gerekmis

Ben olacam

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Gözünaydın cnm, hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla büyüt

Canımm bazen işler planlı bi şekilde olunca gerçekleşene kadar stres oluyorum bazen plansız olunca daha rahat geçiyor süreç her işte vardır bir hayır Allah yardımcınız olsun gönlünü ferah tut inşallah kuzucuklarla sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…