2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

A
Sonuç olarak bi tedavi almadan mi buyudu cocugunuz
Ara ara reflü için ilaç kullandı. Sonra 1ile 1.5 yaş arası uzaması durdu endokrinoloji ye gittik su an 4.5 yaşında takip ediliyor hala tahliller filan yapılıyor beslenme eksikliğine bağlı olabilir dedi doktor. Ek olarak bi tedavi uygulanmadı ben reflü için diyet yaptırdım kakaolu şeylerden uzak tuttum paketli şeyler vermedim gece yatmadan 2 saat önce beslenme olayını kestim. Şu an çok şükür daha iyi. Sizin çocuğunuz kaç yaşında gelişimi nasıl

Bazıları hiç hissetmiyormuş canım ya cidden
Ben sezaryen olacağım gün evimden güle oynaya çıkıp hastanede rutin işlemler yapılırken 5 dakikada bir düzenli sancılarım tavan yapmıştı ama hiç bir şey hissetmiyordum canım. Herkes bir olmuyor sanırım alttan açılma olanlar sancıyı daha çok hissediyor benim açılma 1.5 cm civarıydı

Olabilir kuzu büyük ihtimalle ondan olabilir

Dağ gibi sancılar çıktı kızlar alttan çubukla açılmaya da baktı acil sezeryane alınıyorum şok üstüne şok lütfen bana dua edin
Allah yardımcınız olsun canımm hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninlee

Dağ gibi sancılar çıktı kızlar alttan çubukla açılmaya da baktı acil sezeryane alınıyorum şok üstüne şok lütfen bana dua edin
Yaa inanmıyorum hadi hayirlisiyla kucağına al dualarimiz seninle kolay olsun her şey gözlerim dolu dolu iyi haberlerini bekliyoruz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…