2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oglumda ilk 36 haftalikken sancilandim biraz gttigimde 100lerdeydi acilma 0 di serum ilac 1 gece yatisla durmustu sancim sonra 41. Haftada de nisan geldi 0 sanci hissediyordum nstde 100lere cikan sanci vardi ben doguma giderken bi yandan da yemek yiyordum kasilma hissediyordum sadece bunda oldugu gbi ay ne gunlerdi yaaa korku heycan panik anilarm canlandi

Atart guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Beni eve gonderdiler 2 cm acilma varmis sancilar sklasinca gel dediler simdilik evdeyim bir gelisme yok kizlar yazan herkese tesekkurler.
Hadi bakalim sağlıcakla gelsin canim.bizlerde heyecanla bekliyoruz. Mesaj grubumuz olsaydı fotoğraflarınızı fa görürdük. Senin yanına refakatçi.alacaklarmi peki

Ay yarın kayınvalidem görümcem gelecek bi de yemekli kendileri yapar yemekleri ama ister istemez uzanamazsın yarını kazasız belasız inşallah atlatırım
Vallaha benim hiç halim yok pazartesiden beride annemdeyim iyice alıştım tembelliğe hiç heralde misafir ağırlayamam Allah yardımcın olsun

Dağ gibi sancılar çıktı kızlar alttan çubukla açılmaya da baktı acil sezeryane alınıyorum şok üstüne şok lütfen bana dua edin
Valla şok Allah yardımcın olsun canım, sağ salim al yavrularını gel inşallah.. dualarımız seninle. Hayırlı doğumlar..

Dağ gibi sancılar çıktı kızlar alttan çubukla açılmaya da baktı acil sezeryane alınıyorum şok üstüne şok lütfen bana dua edin
Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Ay bir şey demezler de kp filan olacak görümcemin eşi ister istemez çekiniyorum ya çok yorulursam geçerim yatak odasına bşraz napim
Cok yorulmayi bekleme gidip yat ara ara dinlen. Inan ben sürekli oturursam kasiklarim ağrıyor bebekte rahatsiz oluyor.bu aksam çaya annemler geldiler ne zaman kalkacaklar diye bekledim

Kızlar çok şükür iyiyiz ikimizde spinal oldum çok rahat ve çok güzelmiş olacak olanlar hiç korkmasın bebekte maşallah iyi 2580 gr 46 cm doğdu.
Ay tebrik ederimm
Atart guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Beni eve gonderdiler 2 cm acilma varmis sancilar sklasinca gel dediler simdilik evdeyim bir gelisme yok kizlar yazan herkese tesekkurler.
Aa bi girdim şok. Bebiş geliyo yani süper Kolayca kucagına al insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…