2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzumm bence ağır işler yapma, koltuk silme vs gibi
Öyle mi dersin. Korktum da. Birsey olursa suçluluk hissederim o iş de kalsın o zaman annem halleder artık
Bende
Güvenmiyorum bebişe hiçç
Aynen öyle canım
Annen ya da kv de den yardım almadan yapma bebeği de yorma canim.son zamanlarimiz artik sıkıntısız geçirelim.insallah
Tamam kuzum endişe ettim yapmayacağım.
Sağlıkla vakitlice gelsin bebişin inşallah canım
Benim de kuzenim sağlık sorunları sebebi ile erken doğum yapmak zorunda kaldı onunda bebeği 500 gramdı şuan 10 yaşında ve gerçekten tosun hem kilo hem boy maşallahı var. Annesiyle bir zamanlar 2 paket margarindi diye espri yaparız annesiyle.
Canım çok zor durdun bu günlere kadar zaten. İnşallah yavrularını sağlıkla kucaklarsın rabbim kolaylık versin

Çok iyi şimdi bir küp tereyağı olmuş desene

Kızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Bennn
İnan wc den çıkınca dilim damağım kuruyor sanki. İçiyorum hopp 5 dk sonra tekrar çiş

Valla şuan öyle Dudaklarim bile kurumus ama kalkıp içecek halimde yok seker felan mı çıktı acaba aklıma başka bisey gelmiyo
Sanmam ya. Çok içip çok idrara çıktığımız için bence. Yanına şişeyle alsana çiçeğim ne kalk otur yapıyon ben boşa mı diyorum anca 100 adım atıyorumdur evde diye

Sanmam ya. Çok içip çok idrara çıktığımız için bence. Yanına şişeyle alsana çiçeğim ne kalk otur yapıyon ben boşa mı diyorum anca 100 adım atıyorumdur evde diye
Şişede içmeyi hıc sevmiyorum yaa bardakla içince daha tatlı geliyo su ne 100 adımı ben evde 2 bin 3 bin garanti atiyorumdur

Sağlıkla büyüt İnş. İkizlermi geldi.. İnş en kısa zamanda toparlarlar ve kavuşursunuz miniklerinle.. Ne güzel Bi günde gelmişler

Kızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor

Kızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor
Sivi dediğin suttur büyük ihtimalle benim her banyodan sonra geliyodu şimdi geceleri de gelmeye başlamış sutyenlerim atletlerim hep.leke

Benimde oluyor canım. Artık normaldir

Kuzum sütün geldi mi ikizler neyle besleniyor şuan mama almak gerekiyor mu ben ona göre mama da alayım
Canım dedim sanırım üstte
Kuzum sütün geldi mi ikizler neyle besleniyor şuan mama almak gerekiyor mu ben ona göre mama da alayım

Canım daha önceki sayfada yazdım sanırım 2 kez hastane tipi pompayla yaptım kremim yoktu bı kere sadece kolostrum geldi bi iki çay kaşığı kadar bugün yaptığmda çok acıdı bıraktım yarıda ama krem sürüyorum sıklıkla yarın sabahtan 2 saatte bir sürup sagicam, buradaki yenidoğan özel Unitesi olduğu için mamalari biberonlari hep var bizden hıc istemediler canım, sütüm bu sefer çok erken olduğu için 3.4 gün gelir diye düşünüyorum uyarıla uyarıla ben eve çıkarsam evdekinden sağıp gönderirim , hastaneye sorup al bence sende

Hayir kusmasi yok sadce reddetme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…