- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Öyle mi dersin. Korktum da. Birsey olursa suçluluk hissederim o iş de kalsın o zaman annem halleder artıkKuzumm bence ağır işler yapma, koltuk silme vs gibi
Aynen öyle canımBende
Güvenmiyorum bebişe hiçç
Tamam kuzum endişe ettim yapmayacağım.Annen ya da kv de den yardım almadan yapma bebeği de yorma canim.son zamanlarimiz artik sıkıntısız geçirelim.insallah
Sağlıkla vakitlice gelsin bebişin inşallah canımMerhabalar 36+2 den selam kontrolden geldik nst de sancim çıktı kafasi kac haftadır aşağıda wc den zor kalkıyorum dedim ağrıdan 2.800 olmuş suyumuz hala az sevide 2 aydır iyi dayandı dedi 25 şubat doğum olabilir dayanırsa 1 mart hala belirsizlik içindeyiz sudan kaynaklı su gelmezse hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
Benim de kuzenim sağlık sorunları sebebi ile erken doğum yapmak zorunda kaldı onunda bebeği 500 gramdı şuan 10 yaşında ve gerçekten tosun hem kilo hem boy maşallahı var. Annesiyle bir zamanlar 2 paket margarindi diye espri yaparız annesiyle.Mucize resmen Hollanda da yaşayan arkadaşımın eş kuzeni de 26 haftalık 500 Gr evet şaka gibi yarım kilo doğurmuş şuan 6 7 aylık normal bebek büyüklüğunde ne güzel senin kuzen bebeği de bana güç verdi
Canım çok zor durdun bu günlere kadar zaten. İnşallah yavrularını sağlıkla kucaklarsın rabbim kolaylık versinKizlar 32.haftada ciger gelistirici igne olmustum 34ten sonra gerek yok dedi. Gelisimleri de normal 2.300 civarindalar dedi doktor bugun. Hemsire bise yeme bu saatten sonra belki gece alabilir doguma dedi 2.serumum takildi ama bana misin demiyor pek sanci fena kizlar ilk dogumunu yapacaklar ya da ilkinde sanci yasamayanlar dogum sancisini ayirt edemezsem diye korkmayin oyle bi ayirt ediliyoki
Öyle mi dersin. Korktum da. Birsey olursa suçluluk hissederim o iş de kalsın o zaman annem halleder artık
Aynen öyle canım
Tamam kuzum endişe ettim yapmayacağım.
Sağlıkla vakitlice gelsin bebişin inşallah canım
Benim de kuzenim sağlık sorunları sebebi ile erken doğum yapmak zorunda kaldı onunda bebeği 500 gramdı şuan 10 yaşında ve gerçekten tosun hem kilo hem boy maşallahı var. Annesiyle bir zamanlar 2 paket margarindi diye espri yaparız annesiyle.
Canım çok zor durdun bu günlere kadar zaten. İnşallah yavrularını sağlıkla kucaklarsın rabbim kolaylık versin
Kesinlikle öyleÇok iyi şimdi bir küp tereyağı olmuş desene
BennnKızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Ay saat 10 u geçti heyecan doruktaHepiniz sagolun canlar insallah kolay saglikli bi dogum olur. Bakalim saat 10dan sonra gelecek doktor ne dicek
Kuzum sütün geldi mi ikizler neyle besleniyor şuan mama almak gerekiyor mu ben ona göre mama da alayımÇok iyi şimdi bir küp tereyağı olmuş desene
Valla şuan öyle Dudaklarim bile kurumus ama kalkıp içecek halimde yok seker felan mı çıktı acaba aklıma başka bisey gelmiyoBennn
İnan wc den çıkınca dilim damağım kuruyor sanki. İçiyorum hopp 5 dk sonra tekrar çiş
Yazar inşallah buraya hemenAy saat 10 u geçti heyecan dorukta
Sanmam ya. Çok içip çok idrara çıktığımız için bence. Yanına şişeyle alsana çiçeğim ne kalk otur yapıyonValla şuan öyle Dudaklarim bile kurumus ama kalkıp içecek halimde yok seker felan mı çıktı acaba aklıma başka bisey gelmiyo
Şişede içmeyi hıc sevmiyorum yaa bardakla içince daha tatlı geliyo suSanmam ya. Çok içip çok idrara çıktığımız için bence. Yanına şişeyle alsana çiçeğim ne kalk otur yapıyonben boşa mı diyorum anca 100 adım atıyorumdur evde diye
Normal doğursaydın iyiydiŞişede içmeyi hıc sevmiyorum yaa bardakla içince daha tatlı geliyo sune 100 adımı ben evde 2 bin 3 bin garanti atiyorumdur
Sağlıkla büyüt İnş. İkizlermi geldi..Aaa sıra sende mı yoksa zümzüm
Bence de artık seninkiler de geliyor
M Muallimezzz iyiyim kuzum karnım şiş hâlâ biraz gaz çıktı ama yeterli değil, çok yürüdüm bugün ve şimdi acil odasından en üst servis odasına aldılar beni
Miniklerimi gördüm 2 kez pediatristi ile konuştum çok şükür durumları iyiymiş sadece 2 kg altı oldukları için biraz toparlanmalarini bekliyorlarmis daha önce bu kiloları 1500 den itibaren servise çıkardık ama sen daha yeni doğum yaptın haftaici çıkabilirler dedi çok mutlu oldumgörümcem de yılların çocuk hemşiresi 1000 /1200 çıkardığımizi bilirim dedi o da rahatlattı çok şükrediyorum kızlar aslında tam da üç ayların ilk gününde geldi inşallah önce kendilerine hayır getirecekler
Ya vakti mi olmadi acaba blmeiyorm ki ins herys yolunda gitmistir hic girmemia cnkiYaa tuh yazabilseydi keşke aklımız kalmazdi
Bazen aklımdan geçmiyo değilNormal doğursaydın iyiydi
Sivi dediğin suttur büyük ihtimalle benim her banyodan sonra geliyodu şimdi geceleri de gelmeye başlamış sutyenlerim atletlerim hep.lekeKızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor
Benimde oluyor canım. Artık normaldirKızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor
Canım dedim sanırım üstteKuzum sütün geldi mi ikizler neyle besleniyor şuan mama almak gerekiyor mu ben ona göre mama da alayım
Kuzum sütün geldi mi ikizler neyle besleniyor şuan mama almak gerekiyor mu ben ona göre mama da alayım
Hayir kusmasi yok sadce reddetme varKusuyor mu sürekli? Kizimda yaşadık reflüyü ilk zamanlar kilo alımı iyiydi sonra düştü kilo alımı mamayı da reddetti. Gelişim.geriligi yaşamadık . Bebekliği boyle geçti ek gıdaya geçtiğinde pirinç tanesini yutamıyordu sonra bademcik ve geniz eti ameliyatı geçirdik cok.sukur sonra rahatladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?