Kızlar magnezyum ne kullanıyorsunuz. Bide devlet karşılıyorum çok yoksa balık yapı gibi özel bi ilaç mı. Doktorun verdiğini sevemedim tadı kireç gibi. İlk hamileliğimde kullandığım portakal aromalıydu:) cumaya kadar da nası dayancam bilmiyorum. Baldırlarıma aşırı derecede kramp giriyo geçen gün trafiğin ortasında kaldım. Kaskatı kesiliyorum. Bacak aramdaki kramplardan bahsetmiyorum bile
Kızlar magnezyum ne kullanıyorsunuz. Bide devlet karşılıyorum çok yoksa balık yapı gibi özel bi ilaç mı. Doktorun verdiğini sevemedim tadı kireç gibi. İlk hamileliğimde kullandığım portakal aromalıydu:) cumaya kadar da nası dayancam bilmiyorum. Baldırlarıma aşırı derecede kramp giriyo geçen gün trafiğin ortasında kaldım. Kaskatı kesiliyorum. Bacak aramdaki kramplardan bahsetmiyorum bile
Yaaa bak bunu hıc duymadım yanımda kuru incir var ondan da yicem şimdi, dereotu biliyordum, boza, kızarmış tavuk, balık bende çok etkili oluyordu ama şu pekmezi deneyeyim henüz gaz ve büyük tuvalete çıkmadığımdan doğru düzgün katı şeyler yemiyorum onun da etkisi var sanırım hemen denicem teşekkür ederim
Kuzu yapar mısın bilmiyorum ama gögüs ucu kremi almadım ben göğsüme soğanı ikiye bölüp sürdüm 1 defa hiç yara olmadı gökçe de. Kayınvalidem demişti okudum netten vs yaptım ben de hiç yaram olmadı denemek istersen dene canım zararı yok emin ol
Benden bugün gelince baya netten baktım sütün azlığı yada çokluğunun belirtisi değilmiş kaygılanma canım. Benim ilk hamileliğimde hiç gelmemişti mesela ama süt sezeryan olmama rağmen hastanede çabul gelmişti.
Kizlar mesajlarinizi tek tek okuyorum ama toplu cevap veriyorum kusura bakmayin
Nst cekilde yeni sancim epeyce cikti 80lerde falan doktor henuz gelmedi.
Cok sukur herseyimizi hazirlamistik benim haftalardir durumum boyle riskli olunca.
Sukur annemi aldilar yanima bekliyoruz bakalim
Yok sormadım henüz, bugünkü çatı muayenesi sonucunda öncelikli olarak normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktor. orda sormak aklıma gelmedi, eve gelince aklıma takıldı, haftaya gittiğimde sorucam ama yine de riske atmam sanırım gözlükle giderim. Bebeğimle ilk temasımda gözlüğü çıkartırım olmazsa.
Kizlar mesajlarinizi tek tek okuyorum ama toplu cevap veriyorum kusura bakmayin
Nst cekilde yeni sancim epeyce cikti 80lerde falan doktor henuz gelmedi.
Cok sukur herseyimizi hazirlamistik benim haftalardir durumum boyle riskli olunca.
Sukur annemi aldilar yanima bekliyoruz bakalim
Ay canim iyi hadi annen yaninda en buyk destek sana insallah saglikla alirsin kucagina bizi habersiz birakma doguma girerken hayirli haberler bekliyoruz
Kuzu yapar mısın bilmiyorum ama gögüs ucu kremi almadım ben göğsüme soğanı ikiye bölüp sürdüm 1 defa hiç yara olmadı gökçe de. Kayınvalidem demişti okudum netten vs yaptım ben de hiç yaram olmadı denemek istersen dene canım zararı yok emin ol
Soğan şifa deposu canım nasıl zararı olsun şimdi hastane ortamında düzensiz yediğimiz içtiğimiz yarın biraz çıkarsa onlara yeter mideleri zeytin kadar daha ama o pekmezli tarifi de kesin deneyeceğim unutursam yazarım sana yine
Kızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor