2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki magnorm o portakal aromalı dediğinden . Devlet karşılıyor .

Magosit kullanıyorum canım devlet karşılıyor mu hiç bilmiyorum

Doğumamı alındı acaba

Bu soğanı bende duydum. Hiç emzirmeden mi sürmek gerekiyor canım

ilknurrr22 benden hiç gelmiyor. Annem soruyor geliyor mu diye. hayır diyorum Sütüm olmayacak mı acaba ya
Benden bugün gelince baya netten baktım sütün azlığı yada çokluğunun belirtisi değilmiş kaygılanma canım. Benim ilk hamileliğimde hiç gelmemişti mesela ama süt sezeryan olmama rağmen hastanede çabul gelmişti.

Doktoruna gözündeki problemi söyledin mi canım
Yok sormadım henüz, bugünkü çatı muayenesi sonucunda öncelikli olarak normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktor. orda sormak aklıma gelmedi, eve gelince aklıma takıldı, haftaya gittiğimde sorucam ama yine de riske atmam sanırım gözlükle giderim. Bebeğimle ilk temasımda gözlüğü çıkartırım olmazsa.

Ay canim iyi hadi annen yaninda en buyk destek sana insallah saglikla alirsin kucagina bizi habersiz birakma doguma girerken hayirli haberler bekliyoruz

Soğan şifa deposu canım nasıl zararı olsun şimdi hastane ortamında düzensiz yediğimiz içtiğimiz yarın biraz çıkarsa onlara yeter mideleri zeytin kadar daha ama o pekmezli tarifi de kesin deneyeceğim unutursam yazarım sana yine

Kızlar bugün göğsümden hep sıvı geldi. Netten baktım pek endişe edicek bi durum yok diyo. Cumaya kadar da doktora danışamam. Sizlerde oldumu? Baya baya tişörtlerim ıslanıyor
Benim de geliyor. Doktorum sorun yok, göğüs ucu kremi kullanmaya başlayabilirsin dedi ama henüz almadım. Göğüs pedi koydum bugün artık.

35.haftadayız canım

Vicium diye tablet ilaç kullanıyorum ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…