Kuzu eve çıkınca pekmez tereyağ karabiber su karışımı yap hafif ısıt onu iç hemen geliyor sütün Allahın izniyleCanım dedim sanırım üstte
Canım daha önceki sayfada yazdım sanırım 2 kez hastane tipi pompayla yaptım kremim yoktu bı kere sadece kolostrum geldi bi iki çay kaşığı kadar bugün yaptığmda çok acıdı bıraktım yarıda ama krem sürüyorum sıklıkla yarın sabahtan 2 saatte bir sürup sagicam, buradaki yenidoğan özel Unitesi olduğu için mamalari biberonlari hep var bizden hıc istemediler canım, sütüm bu sefer çok erken olduğu için 3.4 gün gelir diye düşünüyorum uyarıla uyarıla ben eve çıkarsam evdekinden sağıp gönderirim , hastaneye sorup al bence sende
Ben pazartesi hastaneye sorayım orda mana var mı istiyorlar mı diye kuzumCanım dedim sanırım üstte
Canım daha önceki sayfada yazdım sanırım 2 kez hastane tipi pompayla yaptım kremim yoktu bı kere sadece kolostrum geldi bi iki çay kaşığı kadar bugün yaptığmda çok acıdı bıraktım yarıda ama krem sürüyorum sıklıkla yarın sabahtan 2 saatte bir sürup sagicam, buradaki yenidoğan özel Unitesi olduğu için mamalari biberonlari hep var bizden hıc istemediler canım, sütüm bu sefer çok erken olduğu için 3.4 gün gelir diye düşünüyorum uyarıla uyarıla ben eve çıkarsam evdekinden sağıp gönderirim , hastaneye sorup al bence sende
Sivi dediğin suttur büyük ihtimalle benim her banyodan sonra geliyodu şimdi geceleri de gelmeye başlamış sutyenlerim atletlerim hep.leke
Benimde oluyor canım. Artık normaldir
Benden akan kolostrom çünkü yapış yapış oluyo ve akan yerde kuruyunca semsert ama doğduklarında yine geliyomus banada luli demisti çok uzulmustum gidiyo çocuğun ilk sutu diyeYa bu gelen süt ilk kolostrum değildir dimi. Bebekler yine ilk emdiğinde onu alacaklardırilk hamileliğim de hiç olmamıştı bu sefer olunca bi merak ettim. Neyseki dediğiniz gibi normal bir durum sanırım. umarım doğumdan sonrada hemencecik gelir süt:)
Evet evet. Ön süt. Ama bende ki beyaz değil turuncuYa bu gelen süt ilk kolostrum değildir dimi. Bebekler yine ilk emdiğinde onu alacaklardırilk hamileliğim de hiç olmamıştı bu sefer olunca bi merak ettim. Neyseki dediğiniz gibi normal bir durum sanırım. umarım doğumdan sonrada hemencecik gelir süt:)
Kolostrom beyaz olmuyo bebis zaten sarımsı tam bal rengi oluyoEvet evet. Ön süt. Ama bende ki beyaz değil turuncu
Canım kacıncı haftadasın. Bende bugün gittim 47 cm 2550gr cıktı.Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 35. Haftadayız, herşey yolunda. Suyu, kordonu iyi durumda. Pozisyonunu da almış, normal doğumu bekliyoruz artık. 2500, 47 cm şuan. Doğuma kadar 3400 civarı olur sanırım. Zaten ilki de 3400 doğmuştu. Benden daha fazlası çıkmıyor
Sağlıklı olsunlar da, gerisi önemli değil.
Kız ciddi misiniz siz ben şaka falan sanıyordumBana çevremdekiler yap diyor ama ne zaman yapmak doğrusu bilmiyorum
16 demişti canımAy dimi onun evi 13 muydu artik son kata bebek kucagimizda variriz
Valla bnm son 1 2 ay dır öle. 4 lt az deil. Gece hem wc cıkıom hem su içip yatıomKızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Bende şekerden şüphelendim açıkcası. Allah korusun ya.Valla şuan öyle Dudaklarim bile kurumus ama kalkıp içecek halimde yok seker felan mı çıktı acaba aklıma başka bisey gelmiyo
Ben malesef lens veya gözlük olmazsa hiç göremiyorum. Sabah ilk iş lens takıyorum. Lens, elim kolum gibi bi uzvum oldu, 10 senedir kullanıyorum, o yüzden doğuma giderken de takmak zor gelmez bana. Benim göz sinirlerim yapısal olarak ince, bu sebeple her sene 2 defa göz doktoruna gidiyorum, sürekli göz tansiyonuna da bakılıyor, Allah'tan normal çıkıyor hep. O yüzden dedim ıkınma esnasında göze zarar verir mi acaba diye. Göz doktoruma bir sorucam bakalım.Benimki en son 2 idi vallaha 2 sene oldu gitmedim hala aynı gözlükle idare ediyorumastigmat derecemiz aynı heralde bebeği görürüm diye düşünüyorum
Sağlıkla büyüt İnş. İkizlermi geldi..İnş en kısa zamanda toparlarlar ve kavuşursunuz miniklerinle.. Ne güzel Bi günde gelmişler
Perşembe gitcem soruyum bi şekerli şeyler çok tüketmiyorum ama karbonhidrat baya tüketiyorumCanım kacıncı haftadasın. Bende bugün gittim 47 cm 2550gr cıktı.
Kız ciddi misiniz siz ben şaka falan sanıyordum
16 demişti canım
Valla bnm son 1 2 ay dır öle. 4 lt az deil. Gece hem wc cıkıom hem su içip yatıom
Bende şekerden şüphelendim açıkcası. Allah korusun ya.
Tadı nasılKolostrom beyaz olmuyo bebis zaten sarımsı tam bal rengi oluyo
Evet canım çok kişi dedi banaCanım kacıncı haftadasın. Bende bugün gittim 47 cm 2550gr cıktı.
Kız ciddi misiniz siz ben şaka falan sanıyordum
16 demişti canım
Valla bnm son 1 2 ay dır öle. 4 lt az deil. Gece hem wc cıkıom hem su içip yatıom
Bende şekerden şüphelendim açıkcası. Allah korusun ya.
Kuzu eve çıkınca pekmez tereyağ karabiber su karışımı yap hafif ısıt onu iç hemen geliyor sütün Allahın izniyle
Kuzu yapar mısın bilmiyorum ama gögüs ucu kremi almadım ben göğsüme soğanı ikiye bölüp sürdüm 1 defa hiç yara olmadı gökçe de. Kayınvalidem demişti okudum netten vs yaptım ben de hiç yaram olmadı denemek istersen dene canım zararı yok emin olYaaa bak bunu hıc duymadım yanımda kuru incir var ondan da yicem şimdi, dereotu biliyordum, boza, kızarmış tavuk, balık bende çok etkili oluyordu ama şu pekmezi deneyeyim henüz gaz ve büyük tuvalete çıkmadığımdan doğru düzgün katı şeyler yemiyorum onun da etkisi var sanırım hemen denicem teşekkür ederim
Masalim01 ne Alemdesin zümzüm
Aynen bende çok üzüldüm alamıcak ilk sütü diye. Ve dediğin gibi kuruyunca değişik sert oluyo tişört:)Benden akan kolostrom çünkü yapış yapış oluyo ve akan yerde kuruyunca semsert ama doğduklarında yine geliyomus banada luli demisti çok uzulmustum gidiyo çocuğun ilk sutu diye
Ilk hamileligimde benimde olmadı bunda var
Normal doğum sırasındaki ıkınma göz numarasını arttırır diye biliyorum. Doğum esnasında da lens taktıracaklaını sanmıyorum canımBen malesef lens veya gözlük olmazsa hiç göremiyorum. Sabah ilk iş lens takıyorum. Lens, elim kolum gibi bi uzvum oldu, 10 senedir kullanıyorum, o yüzden doğuma giderken de takmak zor gelmez bana. Benim göz sinirlerim yapısal olarak ince, bu sebeple her sene 2 defa göz doktoruna gidiyorum, sürekli göz tansiyonuna da bakılıyor, Allah'tan normal çıkıyor hep. O yüzden dedim ıkınma esnasında göze zarar verir mi acaba diye. Göz doktoruma bir sorucam bakalım.
Canım bu his bende de vardı . Özellikle geceleri dilim damağıma yapışıyordu uykudan uyanıp su içmeden uyuyamıyordum tekrar . Buhar makinesi aldık o biraz rahatlattı beniKızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Bende 1 kere aynı tarif ettiğin gibi oldu bayağı akmış ve kabuk gibi kalmıştı tişört. Onun dışında hâlâ iç çamaşırımda nokta nokta lekeler olmaya devam ediyorBenden akan kolostrom çünkü yapış yapış oluyo ve akan yerde kuruyunca semsert ama doğduklarında yine geliyomus banada luli demisti çok uzulmustum gidiyo çocuğun ilk sutu diye
Ilk hamileligimde benimde olmadı bunda var
Ben de öyle biliyorum canımNormal doğum sırasındaki ıkınma göz numarasını arttırır diye biliyorum. Doğum esnasında da lens taktıracaklaını sanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?