2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu eve çıkınca pekmez tereyağ karabiber su karışımı yap hafif ısıt onu iç hemen geliyor sütün Allahın izniyle

Ben pazartesi hastaneye sorayım orda mana var mı istiyorlar mı diye kuzum

Sivi dediğin suttur büyük ihtimalle benim her banyodan sonra geliyodu şimdi geceleri de gelmeye başlamış sutyenlerim atletlerim hep.leke
Benimde oluyor canım. Artık normaldir

Ya bu gelen süt ilk kolostrum değildir dimi. Bebekler yine ilk emdiğinde onu alacaklardır ilk hamileliğim de hiç olmamıştı bu sefer olunca bi merak ettim. Neyseki dediğiniz gibi normal bir durum sanırım. umarım doğumdan sonrada hemencecik gelir süt:)

Benden akan kolostrom çünkü yapış yapış oluyo ve akan yerde kuruyunca semsert ama doğduklarında yine geliyomus banada luli demisti çok uzulmustum gidiyo çocuğun ilk sutu diye
Ilk hamileligimde benimde olmadı bunda var

Evet evet. Ön süt. Ama bende ki beyaz değil turuncu

Canım kacıncı haftadasın. Bende bugün gittim 47 cm 2550gr cıktı.
Bana çevremdekiler yap diyor ama ne zaman yapmak doğrusu bilmiyorum
Kız ciddi misiniz siz ben şaka falan sanıyordum
Ay dimi onun evi 13 muydu artik son kata bebek kucagimizda variriz
16 demişti canım
Kızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Valla bnm son 1 2 ay dır öle. 4 lt az deil. Gece hem wc cıkıom hem su içip yatıom
Valla şuan öyle Dudaklarim bile kurumus ama kalkıp içecek halimde yok seker felan mı çıktı acaba aklıma başka bisey gelmiyo
Bende şekerden şüphelendim açıkcası. Allah korusun ya.

Benimki en son 2 idi vallaha 2 sene oldu gitmedim hala aynı gözlükle idare ediyorum astigmat derecemiz aynı heralde bebeği görürüm diye düşünüyorum
Ben malesef lens veya gözlük olmazsa hiç göremiyorum. Sabah ilk iş lens takıyorum. Lens, elim kolum gibi bi uzvum oldu, 10 senedir kullanıyorum, o yüzden doğuma giderken de takmak zor gelmez bana. Benim göz sinirlerim yapısal olarak ince, bu sebeple her sene 2 defa göz doktoruna gidiyorum, sürekli göz tansiyonuna da bakılıyor, Allah'tan normal çıkıyor hep. O yüzden dedim ıkınma esnasında göze zarar verir mi acaba diye. Göz doktoruma bir sorucam bakalım.

Perşembe gitcem soruyum bi şekerli şeyler çok tüketmiyorum ama karbonhidrat baya tüketiyorum

Kolostrom beyaz olmuyo bebis zaten sarımsı tam bal rengi oluyo
Tadı nasıl
Evet canım çok kişi dedi bana

Kuzu eve çıkınca pekmez tereyağ karabiber su karışımı yap hafif ısıt onu iç hemen geliyor sütün Allahın izniyle

Yaaa bak bunu hıc duymadım yanımda kuru incir var ondan da yicem şimdi, dereotu biliyordum, boza, kızarmış tavuk, balık bende çok etkili oluyordu ama şu pekmezi deneyeyim henüz gaz ve büyük tuvalete çıkmadığımdan doğru düzgün katı şeyler yemiyorum onun da etkisi var sanırım hemen denicem teşekkür ederim

Masalim01 ne Alemdesin zümzüm

Kuzu yapar mısın bilmiyorum ama gögüs ucu kremi almadım ben göğsüme soğanı ikiye bölüp sürdüm 1 defa hiç yara olmadı gökçe de. Kayınvalidem demişti okudum netten vs yaptım ben de hiç yaram olmadı denemek istersen dene canım zararı yok emin ol

Aynen bende çok üzüldüm alamıcak ilk sütü diye. Ve dediğin gibi kuruyunca değişik sert oluyo tişört:)

Normal doğum sırasındaki ıkınma göz numarasını arttırır diye biliyorum. Doğum esnasında da lens taktıracaklaını sanmıyorum canım

Kızlar benim bu aralar sürekli susuzluk hissi var bardak bardak suda icsem sanki hıc içmemişim gibi ağzımda bi kuruluk hissi arka arkaya icincede tuvaletten cikamiyorum niye oluyo ki böyle
Canım bu his bende de vardı . Özellikle geceleri dilim damağıma yapışıyordu uykudan uyanıp su içmeden uyuyamıyordum tekrar . Buhar makinesi aldık o biraz rahatlattı beni

Kızlar magnezyum ne kullanıyorsunuz. Bide devlet karşılıyorum çok yoksa balık yapı gibi özel bi ilaç mı. Doktorun verdiğini sevemedim tadı kireç gibi. İlk hamileliğimde kullandığım portakal aromalıydu:) cumaya kadar da nası dayancam bilmiyorum. Baldırlarıma aşırı derecede kramp giriyo geçen gün trafiğin ortasında kaldım. Kaskatı kesiliyorum. Bacak aramdaki kramplardan bahsetmiyorum bile

Bende 1 kere aynı tarif ettiğin gibi oldu bayağı akmış ve kabuk gibi kalmıştı tişört. Onun dışında hâlâ iç çamaşırımda nokta nokta lekeler olmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…