Ay canim iyi hadi annen yaninda en buyk destek sana insallah saglikla alirsin kucagina bizi habersiz birakma doguma girerken hayirli haberler bekliyoruz
Soğan şifa deposu canım nasıl zararı olsun şimdi hastane ortamında düzensiz yediğimiz içtiğimiz yarın biraz çıkarsa onlara yeter mideleri zeytin kadar daha ama o pekmezli tarifi de kesin deneyeceğim unutursam yazarım sana yine
Kizlar mesajlarinizi tek tek okuyorum ama toplu cevap veriyorum kusura bakmayin
Nst cekilde yeni sancim epeyce cikti 80lerde falan doktor henuz gelmedi.
Cok sukur herseyimizi hazirlamistik benim haftalardir durumum boyle riskli olunca.
Sukur annemi aldilar yanima bekliyoruz bakalim
Canım daha önceki sayfada yazdım sanırım 2 kez hastane tipi pompayla yaptım kremim yoktu bı kere sadece kolostrum geldi bi iki çay kaşığı kadar bugün yaptığmda çok acıdı bıraktım yarıda ama krem sürüyorum sıklıkla yarın sabahtan 2 saatte bir sürup sagicam, buradaki yenidoğan özel Unitesi olduğu için mamalari biberonlari hep var bizden hıc istemediler canım, sütüm bu sefer çok erken olduğu için 3.4 gün gelir diye düşünüyorum uyarıla uyarıla ben eve çıkarsam evdekinden sağıp gönderirim , hastaneye sorup al bence sende
Kizlar mesajlarinizi tek tek okuyorum ama toplu cevap veriyorum kusura bakmayin
Nst cekilde yeni sancim epeyce cikti 80lerde falan doktor henuz gelmedi.
Cok sukur herseyimizi hazirlamistik benim haftalardir durumum boyle riskli olunca.
Sukur annemi aldilar yanima bekliyoruz bakalim
Psikolojik.oldugunu düşünüyorum süt olayının. Stressiz, olumlu düşünüyorsam sütüm daha iyi geliyor. Göğüslerine sıcak birşeyler koyabilsen tatlım.havluyu ısıtıp koyardım esin sıcak su torbası gb biseyler getirse.