2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsın canım bugün gördün mü minnoşları son durum ne

İyiyim canım çok şükür gece çıkıyorum minnoslarimi gördüm çok şükür iyiler ağız Burun göz aynı kızımın ilk bebekligi ve ikisi birbirinin aynısı sanki

İşte haftaici bu şekilde devam ederlerse 3.servise alıp daha sıklıkla gidip görücem

Bı de kizjsr bugün doktor tek tek kuvoz başındaki annelerle konuştu doğum kilosuna çok da güvenmemek sapmaların olacağını söyledi ve bazen 2500 geçen bebeğin de sarılık, solunum güçlüğü vs den dolayı kuvozde kalabileceğini söyledi yani kuvoz için tek kriter 2500 u geçmek değilmiş bilginiz olsun..
36/37 bile erken sayılabilecek haftalarmis

Hepimiz sağlıkla kavusalim

İlk doğumumda son ultrasonda oğlum 3.350 gelmişti üzülmüştüm 3,5 olmadı diye çocuk bi doğdu 3.100gr 1 hafta sonra da 2.800 e düştü ölçümle 500 gr aşağı yukarı oluyor sanırım.
Evet kilo kaybediyorlar kizim.3600.dogdu haftasında süzülmüştü. Sağlıklı olacakları kiloda dogsunlar

Insallah gelisimleri daha iyi olacak canim. Masallah.miniklere
Belki dikişlerin kendisi atacaktır canim estetik dikisi.yapiyorlar.kizimin alnindakiler kendiliginden atti.
banyo yapabilecek misin peki ?
. işte çıkarken bilgilendirme yapacaklarmis banyo ben ilkinde 3.gun almıştım estetik dikiş gibi duruyor da bombeli gibi ya o da heralde karın gibi geçici şişlik olabilir

Yedek de yok beklerim olmadı

İhtiyacı yok suya ama işte eskiler böyle maalesef

Aynen aynen benimde ilki öyleydi bantla banyo yapıp kurutmustum ama bu dikişli niye olduysa sorucam neden diye aklıma takıldı çünkü bazı arkadaşlarının 2 si de yapıştırma ya da 2 si de dikişli olmuş

Hayır su vermene gerek yok zaten mideleri minicik niye suyla doldurcaksin ki anne sütüyle doysun ki.gelisimini tamamlasin

Mama alan bebeğe su veriyorlar hatta arkadaşımın bebeği ilk 20 günlükken mikrop.kapti izmirde behçet uza götürdüler doktorlar susuz neden bıraktınız demişler. Mama takviyesi alıyordu bebekleri.
Çok teşekkür ederim cevaplar için

Burda art niyetli olmasa da öyle olduğunu düşünmek istemem çünkü ama düşüncesizce davrandığına emin olduğum kişiler var , herkesin korkusu,fobisi var bı noktada şuan en hassas noktamız evlatlar değil mi?

Burda ikinci hamileliğini geçiren bazı arkadaşlar nasıl İlk olanlara özenli davranıp kötü hikayeleri olup duyup yasasa da anlatmıyor değil mı etkilenmesini diye

Ben erken ve ani bı doğum yaptım ki kızlarım ikizlere göre normal sınıra yakın doğdular evet mutluyum ama şuan lohusayim ve endişeliyim

Yok anne karnında bı hafta bı gün bugündür, yok benimki 2500 u geçti rahatladım diyen arkadaşlar empati duygunuz yok gibi görünüyor!

Aklıma geldikçe hepiniz için aşağıdaki kuvoz bebekleri için Ayetel Kürsi okudukça dua ettikçe altını çiziyorum kötü niyetli değilsiniz Ama duyarlı hıc değilsiniz!

Burda iki ikiz anne adayı daja var belki olmasa da bebeği pat diye gelecek olan var habersiz

Kendi adınıza yaptığınız şükürleri şuan hassasiyet içinde olabilecek ben ve benim gibi olanlar için içinizden yapın rica ediyorum

4 kilo da olsa kuvozde kalmama garantisi yok bugün prof pediatrist söyledi

İnşallah hiçbirimiz evlatlarimizin ne hastalığı ne zaafiyeti ile sinanmayalim!

Benimde haftaya kontrolüm var gidince bende sorayım. Hiç aklıma gelmemişti. Belki de 2. De yapışmaz diye dikmişlerdir. Bir an önce iyi olsun da ister yapışma ister dikiş olsun
Benim kanım pıhtılaşmıyor ve dolayısı ile yaralarım biraz geç iyileşiyor

Amin... İnşallah
Şu anda herkes çok hassas ve endişeli herkes kendi penceresinden haklı.
sakin kalman senin ve bebeklerin için önemli burası neticede sosyal bir mecra bir daha yolunun kesilmeyeceği insanların yazdıklarının seni üzmesine izin verme özelliklede böyle bir zamanda
Mis kokularını düşün, gül yüzlerini... Ve boşver stres olunacak zaman değil

Iyi olmaniza cok sevindim insallah taburcu oldugu gunlerde yakindir bebislerin minicik bedenleriyle okdr güclu oluyolar ki cabuk toplarlar insallah

Kuzum kesinlikle kilo değil etken 4 kilo doğup giren çok önemli olan ciğer gelişimi eve çıkınca biraz daha rahat edersin canım minnoşlarda Allaha şükürler olsun gayet iyi zaten onlarda bence çok az kalır çıkar sen de bu arada toparlanmış olursun kuzum

O kadar haklısın ki...

Mesela bi ay önce benim bi arkadaşım doğum yaptı 4 kg doğdu solunum sebebiyle küvözde kaldı bebişimiz bir süre garantisi yok.

Sakin ol atartcim dediğin gibi doğduğu kiloyla alakalı değil bu durum kilolu doğan bebekleride alıyorlar kuveze
Şuan sen bizden daha hassas bi donemdesin hem anı bi doğum oldu hemde lohusa psikolojisi ama sen çok güclusun inan bizede hissettirdin burdan o gucunu eminim ki kızlarında en az senin kadar gucluler kısa bi sure kalcaklar inaniyorum
Ufak bebekler her zaman daha çabuk toparlanir ❤

Benim ilki dikişti kuzu iki tarafta ip vardı oraya bant yapıştırdı doktor sudan esirgeme Müslümanın yarası sudan iyi olur ben sudan esirgemiyorum gidince banyonu yap demişti. Bir hafta sonra o yanlardaki ipi almıştı hafif bombe oluyor ilk etapta bu doğru zamanla geçiyor

Allah korusun yavrularımızı canim. Arkadaşımin bebegini doğumdan 20.gun sonra hastaneye yatisi yapıldı ne yaşayacağımızı bilmiyoruz Allah a emanetiz. Inan ben gerçekten ultrason ile gerçek arasındaki.kilo farkınin oldugunu sizlerle.ogrendim her ne.kadar 2. Dogum.olsa da hic dikkat etmemiştim.
Senin cok daha şanslı.olduğunu düşünüyorum h.sonu olmasına rağmen guzel.bir.ekiple.doguma girdin cok.sukur bebeklerin gelişimi guzel gidiyor inan gerisi teferruat. hayirlisi ile ikizlerinde alıp.evine çıkacaksın.

Atart Rabbim her yavruyu korusun. Sağ salim kavuşalım hepimiz. söyleyen arkadaşın kesinlikle aklına bile gelmemiştir. Hatırlattığı n iyi oldu ama söylemlerimizde bizde dikkatli olalım.Bilmeden de olsa kimse üzülmesin kalbi kırılmasın Herşey yoluna girecek ikiz kuzularınla evine döneceksin

L
Öyle canım maalesef . Bana da doktorum söylemişti 4 kilo üstü doğan bebeklerde küvöze girebiliyor . Maalesef solunum sıkıntısı olabiliyormuş rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza alıp, sağlıkla evimize , yuvamıza götürmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…