Cnm 27 haftalikken suyum sınırdaydi 10 cm çıkmıştı saka maka 2 aydır direniyor çocum hic artmasa da o şekilde devam ediyor artik 37 dolacak perşembe kesin doğum tarihi verecek hayirlisi ileKız sen her gün temizlik yapıyorum diyosun bitiremedin bi
Suyu az mıydı sınırda mıydı geçen hafta benimde öyle doktor azalmış ama çokta değil haftaya tekrar bakılsın dedi
Yerim ben o fındık burunluları hepimiz sağlıkla kavuşuruz sende alıp kızçelerini evine götürürsün en kısa zamanda inşallahİyiyim canım çok şükür gece çıkıyorum minnoslarimi gördüm çok şükür iyiler ağız Burun göz aynı kızımın ilk bebekligi ve ikisi birbirinin aynısı sanki
İşte haftaici bu şekilde devam ederlerse 3.servise alıp daha sıklıkla gidip görücem
Bı de kizjsr bugün doktor tek tek kuvoz başındaki annelerle konuştu doğum kilosuna çok da güvenmemek sapmaların olacağını söyledi ve bazen 2500 geçen bebeğin de sarılık, solunum güçlüğü vs den dolayı kuvozde kalabileceğini söyledi yani kuvoz için tek kriter 2500 u geçmek değilmiş bilginiz olsun..
36/37 bile erken sayılabilecek haftalarmis
Hepimiz sağlıkla kavusalim
Canım anne sütü gerçekten yeterli ise su verilmesini önermiyorlar . Ama bebek yetersiz anne sütü alıyorsa ya da mama ile besleniyorsa su verilmesi gerekiyormuş . Ama miktarını bilmiyorum .Bana da annem susuz olur mu hiç demişti küçük bir tartışmamız olmuştu hatta malumKızlar gündemimiz doğumlar biliyorum ama kafama takılan birşey var tecrübeli annelere sormam lazım
Benim kv minicik bı biberon almış su biberonuymus bunu da köy hastane çantasına dedi. Şimdi yenidogan çocuğa su içirmeyi mi planlıyoren erken ne zaman su verdiniz bebeğinize? Kimi diyor az az verebilirsin kiki diyor 6 ay hiç verme. Sizin de fikirlerinizi alayım..
Boş boş ne ya bol bolBu arada kiloda ultrason ölçümü şuan baya yanılttı 2 kişi doğum yaptı ikisinde de az çıktı hiç güvenmemek lazım biz boş boş dua edelim hem doğanlar a hem doğacak olanlara
Kiloya niye bu kadar takılınıyor ki bende bunu anlamıyorum. İlk olduğu için ben mi bilmiyorum acaba. Yani sağlıklı olsun da 2-3 ne fark eder. Hiç 4-5 kilo çocuk doğurmak gibi bi hayalim olmadı. Bende bu tuhaflık var sanırımBu arada kiloda ultrason ölçümü şuan baya yanılttı 2 kişi doğum yaptı ikisinde de az çıktı hiç güvenmemek lazım biz boş boş dua edelim hem doğanlar a hem doğacak olanlara
Evet teferruat gerçekten her şey herkes aslında gerçekten guvkuyim ve zorlama değil çok iyi hissediyorum ama yani ister istemez okuyunca insan bı mahsun oluyor yoksa kişileri önemsediğimden onlar söylediği için değil. E bizde duyduğumuz felaket normal/sezeryan hikayelerini anlatip ama çok şükür benimki kolay geçti diyelim ki bunu burda bı iki kişi dışında ikinci gebeliğini yaşayan hıc kimse yapmadı..ingirukAllah korusun yavrularımızı canim. Arkadaşımin bebegini doğumdan 20.gun sonra hastaneye yatisi yapıldı ne yaşayacağımızı bilmiyoruz Allah a emanetiz. Inan ben gerçekten ultrason ile gerçek arasındaki.kilo farkınin oldugunu sizlerle.ogrendim her ne.kadar 2. Dogum.olsa da hic dikkat etmemiştim.
Senin cok daha şanslı.olduğunu düşünüyorum h.sonu olmasına rağmen guzel.bir.ekiple.doguma girdin cok.sukur bebeklerin gelişimi guzel gidiyorinan gerisi teferruat. hayirlisi ile ikizlerinde alıp.evine çıkacaksın.
Allah korusun yavrularımızı canim. Arkadaşımin bebegini doğumdan 20.gun sonra hastaneye yatisi yapıldı ne yaşayacağımızı bilmiyoruz Allah a emanetiz. Inan ben gerçekten ultrason ile gerçek arasındaki.kilo farkınin oldugunu sizlerle.ogrendim her ne.kadar 2. Dogum.olsa da hic dikkat etmemiştim.
Senin cok daha şanslı.olduğunu düşünüyorum h.sonu olmasına rağmen guzel.bir.ekiple.doguma girdin cok.sukur bebeklerin gelişimi guzel gidiyorinan gerisi teferruat. hayirlisi ile ikizlerinde alıp.evine çıkacaksın.
Aynı şeyi düşünüyorum canım. Mesela önceki gebeliğimde de herkesin bebeler bi gidiyor maşallah hepsi tosun doğacak diye bekledik ama 4 kilo civarı 1 bebek doğdu hatırladığım kadarıyla. Çok yanıltıcı o bebesini tosun bekleyenlerin çoğu 3.5 kiloyu görmeyecek. Niyeyse bazı insanlar takıntılı oluyor bebesi kocaman doğsun diyeBu arada kiloda ultrason ölçümü şuan baya yanılttı 2 kişi doğum yaptı ikisinde de az çıktı hiç güvenmemek lazım biz boş boş dua edelim hem doğanlar a hem doğacak olanlara
Olur öyleBoş boş ne ya bol bol
Mesela bende rahimde direnç vardı. ilk belirti bebeğin beslenememesi ve gelişim geriliği heryerde böyle yazıyorduKiloya niye bu kadar takılınıyor ki bende bunu anlamıyorum. İlk olduğu için ben mi bilmiyorum acaba. Yani sağlıklı olsun da 2-3 ne fark eder. Hiç 4-5 kilo çocuk doğurmak gibi bi hayalim olmadı. Bende bu tuhaflık var sanırım
Sağlıklı olsun ya kilo da neymiş ama anne karnında vede doğunca insanlar da takıntı var maalesef tuhaf bi şekildeAynı şeyi düşünüyorum canım. Mesela önceki gebeliğimde de herkesin bebeler bi gidiyor maşallah hepsi tosun doğacak diye bekledik ama 4 kilo civarı 1 bebek doğdu hatırladığım kadarıyla. Çok yanıltıcı o bebesini tosun bekleyenlerin çoğu 3.5 kiloyu görmeyecek. Niyeyse bazı insanlar takıntılı oluyor bebesi kocaman doğsun diye
Yani doktor gelişimi geride der, bebek anne karnında beslenemiyor der Allah korusun tabi anlarım bu endişeyi. Ama gram muhabbeti komik ya.Mesela bende rahimde direnç vardı. ilk belirti bebeğin beslenememesi ve gelişim geriliği heryerde böyle yazıyordu
Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Kilolu olması değil ama geri de kalması beni hep endişelendirmişti. Herksin algısı farklı malesef
Anladım bende perşembe gitcem inşallah azalma olmamıştır suyundaCnm 27 haftalikken suyum sınırdaydi 10 cm çıkmıştı saka maka 2 aydır direniyor çocum hic artmasa da o şekilde devam ediyor artik 37 dolacak perşembe kesin doğum tarihi verecek hayirlisi ile
Ben hep diyorum ufak doğan çocuklar daha güzel kilo aliyo gelişimi daha güzel oluyo diyeKiloya niye bu kadar takılınıyor ki bende bunu anlamıyorum. İlk olduğu için ben mi bilmiyorum acaba. Yani sağlıklı olsun da 2-3 ne fark eder. Hiç 4-5 kilo çocuk doğurmak gibi bi hayalim olmadı. Bende bu tuhaflık var sanırım
Başına gelmeyen bilemez.Yani doktor gelişimi geride der, bebek anne karnında beslenemiyor der Allah korusun tabi anlarım bu endişeyi. Ama gram muhabbeti komik ya.
bide şey var. Benimki 33+1 de şu şu gram senin ki kaç
Bana arkadaş var Bi tane o biraz yapıyo benimki şöyleydi hımmmYani doktor gelişimi geride der, bebek anne karnında beslenemiyor der Allah korusun tabi anlarım bu endişeyi. Ama gram muhabbeti komik ya.
bide şey var. Benimki 33+1 de şu şu gram senin ki kaç
Ohooo asıl doğsun o zaman daha takıntılı olacak bazı anneler. Her ay kontrolde kaç kg aldığı bir öğünde kaç cc mama içtiği karşılaştırılacak. Tamam normal olarak bunları anlatabiliriz ama karşılaştırmak gereksiz. Bazılarının bebesi de birçoğundan daha hızlı gelişir kilo alır ama anneler nispet yapar gibi "of yaaaa" tripleirne girer sinirleri gerer.. Daha önce yaşadım biliyorumSağlıklı olsun ya kilo da neymiş ama anne karnında vede doğunca insanlar da takıntı var maalesef tuhaf bi şekilde
Ve saha dadlııııAnladım bende perşembe gitcem inşallah azalma olmamıştır suyunda
Ben hep diyorum ufak doğan çocuklar daha güzel kilo aliyo gelişimi daha güzel oluyo diye
Haa sen de mi kiloyu takan biriydin kızBaşına gelmeyen bilemez.Benim ekran görüntüsü doluydu telefonum aynı haftada olan bebeklerin gerisinde miyiz diye takip ediyordum. Doktorlar bazen çok rahat konuşuyor bişi olmaz önemsiz diyor Serocum ama ana yüreği işte Aspirini bırakınca takibi de bıraktım artık kiloyu
Kuzu şöyle bir durum var bu pisşkojik baskı sanırım biz ikiz bekliyoruz ya hep zayıf olacak zayıf olacak vs deniliyor çevrede biz de hani 2 yi geçsinler daha iyi olur diyoruz arkadaşım ikiz doğum yaptı biri 900 gram biri 1100 gram hastanede 55 gün kaldılar. Bşraz kiloları fazla olursa süreç kısa olur diye ben kendi adıma istiyorum asla hedefim 3 kilo bile değil 2 yi geçsinler inşallah toparlanması daha kolay olur diye düşünüyorum mesela atartın kızları Allahın izniyle bir haftaya çıkar en geç ama ikiz topiğinde 1 kilo doğan bebeğimiz var 40 gündür hastanede süreç uzuyor ondan.Kiloya niye bu kadar takılınıyor ki bende bunu anlamıyorum. İlk olduğu için ben mi bilmiyorum acaba. Yani sağlıklı olsun da 2-3 ne fark eder. Hiç 4-5 kilo çocuk doğurmak gibi bi hayalim olmadı. Bende bu tuhaflık var sanırım
Haha aynen minicik oh dogsalarda öpsek koklasakVe saha dadlıııı
Haa sen de mi kiloyu takan biriydin kız
Valla doktorunu iyi seçince rahatta konuşsa takılmıyosun. Benim en yakınımda benimle birlikte hamileydi hiç kıyas yapmadım. Ana yüreği falan okey ama bizde anayıkbiraz karakterle de ilgili bence bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?