2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız sen her gün temizlik yapıyorum diyosun bitiremedin bi

Suyu az mıydı sınırda mıydı geçen hafta benimde öyle doktor azalmış ama çokta değil haftaya tekrar bakılsın dedi
Cnm 27 haftalikken suyum sınırdaydi 10 cm çıkmıştı saka maka 2 aydır direniyor çocum hic artmasa da o şekilde devam ediyor artik 37 dolacak perşembe kesin doğum tarihi verecek hayirlisi ile

Yerim ben o fındık burunluları hepimiz sağlıkla kavuşuruz sende alıp kızçelerini evine götürürsün en kısa zamanda inşallah

Canım anne sütü gerçekten yeterli ise su verilmesini önermiyorlar . Ama bebek yetersiz anne sütü alıyorsa ya da mama ile besleniyorsa su verilmesi gerekiyormuş . Ama miktarını bilmiyorum .Bana da annem susuz olur mu hiç demişti küçük bir tartışmamız olmuştu hatta malum Yapamamış gidip doktora sormuş

Bu arada kiloda ultrason ölçümü şuan baya yanılttı 2 kişi doğum yaptı ikisinde de az çıktı hiç güvenmemek lazım biz boş boş dua edelim hem doğanlar a hem doğacak olanlara
Kiloya niye bu kadar takılınıyor ki bende bunu anlamıyorum. İlk olduğu için ben mi bilmiyorum acaba. Yani sağlıklı olsun da 2-3 ne fark eder. Hiç 4-5 kilo çocuk doğurmak gibi bi hayalim olmadı. Bende bu tuhaflık var sanırım

Evet teferruat gerçekten her şey herkes aslında gerçekten guvkuyim ve zorlama değil çok iyi hissediyorum ama yani ister istemez okuyunca insan bı mahsun oluyor yoksa kişileri önemsediğimden onlar söylediği için değil. E bizde duyduğumuz felaket normal/sezeryan hikayelerini anlatip ama çok şükür benimki kolay geçti diyelim ki bunu burda bı iki kişi dışında ikinci gebeliğini yaşayan hıc kimse yapmadı..ingiruk

Bu arada kiloda ultrason ölçümü şuan baya yanılttı 2 kişi doğum yaptı ikisinde de az çıktı hiç güvenmemek lazım biz boş boş dua edelim hem doğanlar a hem doğacak olanlara
Aynı şeyi düşünüyorum canım. Mesela önceki gebeliğimde de herkesin bebeler bi gidiyor maşallah hepsi tosun doğacak diye bekledik ama 4 kilo civarı 1 bebek doğdu hatırladığım kadarıyla. Çok yanıltıcı o bebesini tosun bekleyenlerin çoğu 3.5 kiloyu görmeyecek. Niyeyse bazı insanlar takıntılı oluyor bebesi kocaman doğsun diye

Mesela bende rahimde direnç vardı. ilk belirti bebeğin beslenememesi ve gelişim geriliği heryerde böyle yazıyordu
Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Kilolu olması değil ama geri de kalması beni hep endişelendirmişti. Herksin algısı farklı malesef

Sağlıklı olsun ya kilo da neymiş ama anne karnında vede doğunca insanlar da takıntı var maalesef tuhaf bi şekilde

Yani doktor gelişimi geride der, bebek anne karnında beslenemiyor der Allah korusun tabi anlarım bu endişeyi. Ama gram muhabbeti komik ya.

bide şey var. Benimki 33+1 de şu şu gram senin ki kaç

Doğum yapan anneler hiç üzülmeyin, siz bi mucizeyi dünyaya getirdiniz.. Düşünsenize kaç ay kaç türlü engele, sıkıntıya rağmen her şeyiyle sağlıklı, uzuvları yerinde, maşallah sapasağlam kuzucuklar doğurdunuz.. Hem de ne sıkıntılarla..forumdaki diğer başlıklara bakın.. İnsanlar tüp bebek tedavisiyle aylarca uğraşıyor.. Başkalarının hayalini yaşıyoruz hep birlikte.. Bundan ala mucize mi var? Gerçekten tefekküre düşünebilsek insan aklını yitirir valla

sizler de bebekleriniz de çok güçlüsünüz,hele de ikiz anneleri..1 taneyi taşımak bile zorken ikizleri hayal bile edemeyiz...kiloymuş vs bunlar teferruat, birkaç ay sonra sizin kuzular fark atar şaşarız hepimiz

Ama haklısınız dikkat etmemiz lazım Galiba hep birlikte.. Her doğum kendine özel.. Allah sağlık versin

Cnm 27 haftalikken suyum sınırdaydi 10 cm çıkmıştı saka maka 2 aydır direniyor çocum hic artmasa da o şekilde devam ediyor artik 37 dolacak perşembe kesin doğum tarihi verecek hayirlisi ile
Anladım bende perşembe gitcem inşallah azalma olmamıştır suyunda
Ben hep diyorum ufak doğan çocuklar daha güzel kilo aliyo gelişimi daha güzel oluyo diye

Yani doktor gelişimi geride der, bebek anne karnında beslenemiyor der Allah korusun tabi anlarım bu endişeyi. Ama gram muhabbeti komik ya.

Başına gelmeyen bilemez. Benim ekran görüntüsü doluydu telefonum aynı haftada olan bebeklerin gerisinde miyiz diye takip ediyordum. Doktorlar bazen çok rahat konuşuyor bişi olmaz önemsiz diyor Serocum ama ana yüreği işte Aspirini bırakınca takibi de bıraktım artık kiloyu

Bana arkadaş var Bi tane o biraz yapıyo benimki şöyleydi hımmm ben doktor sorun yok dediği müddetçe asla sorun etmem ya anne yüreği herşeyden korkuyosun ama bunun için bebeği de strese sokmak kendini strese sokmak saçma

Sağlıklı olsun ya kilo da neymiş ama anne karnında vede doğunca insanlar da takıntı var maalesef tuhaf bi şekilde
Ohooo asıl doğsun o zaman daha takıntılı olacak bazı anneler. Her ay kontrolde kaç kg aldığı bir öğünde kaç cc mama içtiği karşılaştırılacak. Tamam normal olarak bunları anlatabiliriz ama karşılaştırmak gereksiz. Bazılarının bebesi de birçoğundan daha hızlı gelişir kilo alır ama anneler nispet yapar gibi "of yaaaa" tripleirne girer sinirleri gerer.. Daha önce yaşadım biliyorum

Anladım bende perşembe gitcem inşallah azalma olmamıştır suyunda

Ben hep diyorum ufak doğan çocuklar daha güzel kilo aliyo gelişimi daha güzel oluyo diye
Ve saha dadlıııı
Haa sen de mi kiloyu takan biriydin kız
Valla doktorunu iyi seçince rahatta konuşsa takılmıyosun. Benim en yakınımda benimle birlikte hamileydi hiç kıyas yapmadım. Ana yüreği falan okey ama bizde anayık biraz karakterle de ilgili bence bu durum

Kuzu şöyle bir durum var bu pisşkojik baskı sanırım biz ikiz bekliyoruz ya hep zayıf olacak zayıf olacak vs deniliyor çevrede biz de hani 2 yi geçsinler daha iyi olur diyoruz arkadaşım ikiz doğum yaptı biri 900 gram biri 1100 gram hastanede 55 gün kaldılar. Bşraz kiloları fazla olursa süreç kısa olur diye ben kendi adıma istiyorum asla hedefim 3 kilo bile değil 2 yi geçsinler inşallah toparlanması daha kolay olur diye düşünüyorum mesela atartın kızları Allahın izniyle bir haftaya çıkar en geç ama ikiz topiğinde 1 kilo doğan bebeğimiz var 40 gündür hastanede süreç uzuyor ondan.

Haha aynen minicik oh dogsalarda öpsek koklasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…