2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hah aynen öyle. Hangi anneler bir ki bebekleri bir olsun. Hepsinin kilosu boyu kendine özgü

Her çocuk farklı bunu kabul etmek gerek ya seninki 1 kilo alır benimki 500 gram bu demek değil ki sıkıntı var

Ay Allahım hiç bunlara önem veren biri olmadım ya olmam inşallah çevre ama insanı çok bunaltıyo bazı arkadaşlar sorsun bile istemiyorum sorup sonra benimki şöyle hımmm doğurmuş 2 yaşına gelmiş hala saklamış onları bakıp söylüyo

Sizinkiler ayrı bisey kuzu sen 2 kilo diyosun biz 4kilo dogsun diyenlerden bahsediyoruz tabiki isticeksiniz kim istemez hastaneden bebegiyle beraber cikmayi

Yok yok ikizlerde olay başka ben bu kilo muhabbetine dahil etmiyorum onları. Çünkü bizim karnımızda bir bebek beslenirken sizde 2 besleniyor. Yani sizlerdeki endişeyi anlarım. Tek gebelikte genelde bebekle birlikte hastaneden çıkılırken ikizlerde öyle olmuyor sanırım tam bilmiyorum ama. Bunun için sizin fazla kilolu olmasını istemenizi anlarım. Ama zaten 5 kilo doğuramaSınız

Ay bugün tamda öyle olan bi arkadaşım yazdı önce doğuma ne kadar kaldı dedi sonra başladı sorular sormaya kilo aldin mı karnın büyüdü mu çatlak oldu mu en hii inşallah olmaz doğuma kadar dedi ve orda bitti konusma

Hah aynen öyle. Hangi anneler bir ki bebekleri bir olsun. Hepsinin kilosu boyu kendine özgü
Aynen öyle benim vucuduma göre bacaklarım kısa vucud tipim bu bebeğim öyle olsa bana çekmiş derim geçerim abimin kafası buyük bir buçuk hafta ilerde gidiyo dayısı öyle yanii herkez sanki fabrikadan çıkmış gibi aynı olamaz

Çatlamadım sen çatla deseydın

Aynen eve geçince süte kızıma odaklanırum bi de merak ettiğim sizleri okuyup çıkarım bı yandan İyi olur analar ve kızlar büyük buluşma için kendi kendilerini hazırlarlar ayrı yerlerde

Evet genetik faktörü hiç düşünmüyoruz. Eş dost faktörü ön planda

Ben oğlumu 39 haftaya yakın doğurdum doğumdan sonra morarmaları oldu küvöze koydular sıkıntılı günler geçirdik ama aslında hastaneninde farklı oyunları çıktı. Kızımda ise inanılmaz kötü şeyler yaşadım anne ölümü ile sonuçlanan bir şey yani burda ne bahsini geçirdim ne de uzaktan yakından kötü birşey paylaştım kimse etkilenmesin diye. Hani değil gebe birine gebeliği düşünen birine bile anlatmadım etkilenmesin diye. Hassas dönemde olunca bazen alınmıcak lafa bile insan alınabiliyor ama anlayış ve düşünce konusu bence çok farklı iki kavram herkes evladı söz konusu olunca gözü bişey görmüyor sevinmesi de üzülmesi de normal 9 ay burada konuşulmuş hiç değilse bir merhabalaşma olmuş herkes çocuğunun kilosunu boyunu yazıyor benim 2.500 geçmiş küvözde kalmaz lafım mı bol ünlemli konuşmaya sebep oldu ? Benimde şuan hassas dönemim yani benim ne yaşadığımı ne zorlukta olduğumu şuan kim bilebilir ki bir lafla insan ne anlayışsız ne düşüncesiz ilan edilebilir çok kırıcı bence böyle ithamlar, kaldı ki ben lohusalığımı bile yaşayamamış biriyim hangi gün anlattım hangi gün söyledim. Neyse her zaman korktuğum şeydir yanlış anlaşılmak ama insanın korktuğu başına gelirmiş.. kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem allah herkesin evladını kendisine bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah..

Aynen eve geçince süte kızıma odaklanırum bi de merak ettiğim sizleri okuyup çıkarım bı yandan İyi olur analar ve kızlar büyük buluşma için kendi kendilerini hazırlarlar ayrı yerlerde
Ay ne güzrl heyecanlar canım benim bizleri unutma burda

30 haftalıkken 1100 gr doğan arkadaşımın bebeği yaklaşık 2 ay hastanede kaldı şimdi 1 yaşında ve bütün vücudu poğaça gibi ısırmalık bebe zayıf oldukça anneler strese giriyor küvözde bebeklerinden ayrı kalıyor birçoğunun stresten sütü kesiliyor. Her şey bizim için doğuranın tek başına sabırlı olması kadar çevreisndekilerin sağduyulu olması da gerekiyor. İnşallah senin bebelerin de güzelce zamanını beklerler maşallah iyi gidiyorsunuz şimdilik

Çatlamadım sen çatla deseydın
Diyesim geliyoda işte kimseyi kıramıyorum doğum yaptigimda da sezeryan da ilk yoğun bakimda duruyosun ya hem bana sordu yüz kere hem eşime sormuş niye yoğun bakimda duruyo bisey var çocukta mı bisey var yok diyoruz anlamiyo da kendi doğum yaptı 10 gün içinde ameliyat oldu bebeği kalbe giden damar tersmis ondan mı böyle yaptı anlamadım çok uzulmustum ben ama ameliyattan çıkana kadar kuran okumuştum çocuğuna böyle olunca insan sinirleniyo

Bizimki 2 olsun kafi kuzu yaşam sınırını aşsın istiyoruz hiç kolay değil cidden hergün bugün mü doğacak diyorsun planlı hiçbir şey yok aniden oluyor her şey yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor

İnşAllah kuzum inşallah süreç bşraz kısa olsun diyoruz sadece yoksa kendimi küvöz fikrine taaa ilk baştan hazırladım. Yoksa zayıf olan ilerde çok çabuk toparlıyor

Sende kontrole gidip doğuruyorum deme

Çatlağı bile sormak ne alaka ya kendi çatlaklarıyla mı karşılaştıracakmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…