- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Hah aynen öyle. Hangi anneler bir ki bebekleri bir olsun. Hepsinin kilosu boyu kendine özgüBana arkadaş var Bi tane o biraz yapıyo benimki şöyleydi hımmmben doktor sorun yok dediği müddetçe asla sorun etmem ya anne yüreği herşeyden korkuyosun ama bunun için bebeği de strese sokmak kendini strese sokmak saçma
Her çocuk farklı bunu kabul etmek gerek ya seninki 1 kilo alır benimki 500 gram bu demek değil ki sıkıntı varOhooo asıl doğsun o zaman daha takıntılı olacak bazı anneler. Her ay kontrolde kaç kg aldığı bir öğünde kaç cc mama içtiği karşılaştırılacak. Tamam normal olarak bunları anlatabiliriz ama karşılaştırmak gereksiz. Bazılarının bebesi de birçoğundan daha hızlı gelişir kilo alır ama anneler nispet yapar gibi "of yaaaa" tripleirne girer sinirleri gerer.. Daha önce yaşadım biliyorum
Ay AllahımOhooo asıl doğsun o zaman daha takıntılı olacak bazı anneler. Her ay kontrolde kaç kg aldığı bir öğünde kaç cc mama içtiği karşılaştırılacak. Tamam normal olarak bunları anlatabiliriz ama karşılaştırmak gereksiz. Bazılarının bebesi de birçoğundan daha hızlı gelişir kilo alır ama anneler nispet yapar gibi "of yaaaa" tripleirne girer sinirleri gerer.. Daha önce yaşadım biliyorum
Sizinkiler ayrı bisey kuzu sen 2 kilo diyosun biz 4kilo dogsun diyenlerden bahsediyoruz tabiki isticeksiniz kim istemez hastaneden bebegiyle beraber cikmayiKuzu şöyle bir durum var bu pisşkojik baskı sanırım biz ikiz bekliyoruz ya hep zayıf olacak zayıf olacak vs deniliyor çevrede biz de hani 2 yi geçsinler daha iyi olur diyoruz arkadaşım ikiz doğum yaptı biri 900 gram biri 1100 gram hastanede 55 gün kaldılar. Bşraz kiloları fazla olursa süreç kısa olur diye ben kendi adıma istiyorum asla hedefim 3 kilo bile değil 2 yi geçsinler inşallah toparlanması daha kolay olur diye düşünüyorum mesela atartın kızları Allahın izniyle bir haftaya çıkar en geç ama ikiz topiğinde 1 kilo doğan bebeğimiz var 40 gündür hastanede süreç uzuyor ondan.
Yok yok ikizlerde olay başka ben bu kilo muhabbetine dahil etmiyorum onları. Çünkü bizim karnımızda bir bebek beslenirken sizde 2 besleniyor. Yani sizlerdeki endişeyi anlarım. Tek gebelikte genelde bebekle birlikte hastaneden çıkılırken ikizlerde öyle olmuyor sanırım tam bilmiyorum ama. Bunun için sizin fazla kilolu olmasını istemenizi anlarım. Ama zaten 5 kilo doğuramaSınızKuzu şöyle bir durum var bu pisşkojik baskı sanırım biz ikiz bekliyoruz ya hep zayıf olacak zayıf olacak vs deniliyor çevrede biz de hani 2 yi geçsinler daha iyi olur diyoruz arkadaşım ikiz doğum yaptı biri 900 gram biri 1100 gram hastanede 55 gün kaldılar. Bşraz kiloları fazla olursa süreç kısa olur diye ben kendi adıma istiyorum asla hedefim 3 kilo bile değil 2 yi geçsinler inşallah toparlanması daha kolay olur diye düşünüyorum mesela atartın kızları Allahın izniyle bir haftaya çıkar en geç ama ikiz topiğinde 1 kilo doğan bebeğimiz var 40 gündür hastanede süreç uzuyor ondan.
Ay bugün tamda öyle olan bi arkadaşım yazdı önce doğuma ne kadar kaldı dedi sonra başladı sorular sormaya kilo aldin mı karnın büyüdü mu çatlak oldu mu en hii inşallah olmaz doğuma kadar dedi ve orda bitti konusmaOhooo asıl doğsun o zaman daha takıntılı olacak bazı anneler. Her ay kontrolde kaç kg aldığı bir öğünde kaç cc mama içtiği karşılaştırılacak. Tamam normal olarak bunları anlatabiliriz ama karşılaştırmak gereksiz. Bazılarının bebesi de birçoğundan daha hızlı gelişir kilo alır ama anneler nispet yapar gibi "of yaaaa" tripleirne girer sinirleri gerer.. Daha önce yaşadım biliyorum
Aynen öyle benim vucuduma göre bacaklarım kısa vucud tipim bu bebeğim öyle olsa bana çekmiş derim geçerimHah aynen öyle. Hangi anneler bir ki bebekleri bir olsun. Hepsinin kilosu boyu kendine özgü
Çatlamadım sen çatla deseydınAy bugün tamda öyle olan bi arkadaşım yazdı önce doğuma ne kadar kaldı dedi sonra başladı sorular sormaya kilo aldin mı karnın büyüdü mu çatlak oldu mu en hii inşallah olmaz doğuma kadar dedi ve orda bitti konusma
Kuzum kesinlikle kilo değil etken 4 kilo doğup giren çok önemli olan ciğer gelişimi eve çıkınca biraz daha rahat edersin canım minnoşlarda Allaha şükürler olsun gayet iyi zaten onlarda bence çok az kalır çıkar sen de bu arada toparlanmış olursun kuzum
Evet genetik faktörü hiç düşünmüyoruz. Eş dost faktörü ön plandaAynen öyle benim vucuduma göre bacaklarım kısa vucud tipim bu bebeğim öyle olsa bana çekmiş derim geçerimabimin kafası buyük bir buçuk hafta ilerde gidiyo dayısı öyle yanii herkez sanki fabrikadan çıkmış gibi aynı olamaz
Ay ne güzrl heyecanlar canım benimAynen eve geçince süte kızıma odaklanırum bi de merak ettiğim sizleri okuyup çıkarımbı yandan İyi olur analar ve kızlar büyük buluşma için kendi kendilerini hazırlarlar ayrı yerlerde
30 haftalıkken 1100 gr doğan arkadaşımın bebeği yaklaşık 2 ay hastanede kaldı şimdi 1 yaşında ve bütün vücudu poğaça gibi ısırmalıkKuzu şöyle bir durum var bu pisşkojik baskı sanırım biz ikiz bekliyoruz ya hep zayıf olacak zayıf olacak vs deniliyor çevrede biz de hani 2 yi geçsinler daha iyi olur diyoruz arkadaşım ikiz doğum yaptı biri 900 gram biri 1100 gram hastanede 55 gün kaldılar. Bşraz kiloları fazla olursa süreç kısa olur diye ben kendi adıma istiyorum asla hedefim 3 kilo bile değil 2 yi geçsinler inşallah toparlanması daha kolay olur diye düşünüyorum mesela atartın kızları Allahın izniyle bir haftaya çıkar en geç ama ikiz topiğinde 1 kilo doğan bebeğimiz var 40 gündür hastanede süreç uzuyor ondan.
Diyesim geliyoda işte kimseyi kıramıyorumÇatlamadım sen çatla deseydın
Bizimki 2 olsun kafi kuzu yaşam sınırını aşsın istiyoruz hiç kolay değil cidden hergün bugün mü doğacak diyorsun planlı hiçbir şey yok aniden oluyor her şey yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorYok yok ikizlerde olay başka ben bu kilo muhabbetine dahil etmiyorum onları. Çünkü bizim karnımızda bir bebek beslenirken sizde 2 besleniyor. Yani sizlerdeki endişeyi anlarım. Tek gebelikte genelde bebekle birlikte hastaneden çıkılırken ikizlerde öyle olmuyor sanırım tam bilmiyorum ama. Bunun için sizin fazla kilolu olmasını istemenizi anlarım. Ama zaten 5 kilo doğuramaSınız
O kadar doğru ki maalesef böyleEvet genetik faktörü hiç düşünmüyoruz. Eş dost faktörü ön planda
İnşAllah kuzum inşallah süreç bşraz kısa olsun diyoruz sadece yoksa kendimi küvöz fikrine taaa ilk baştan hazırladım. Yoksa zayıf olan ilerde çok çabuk toparlıyor30 haftalıkken 1100 gr doğan arkadaşımın bebeği yaklaşık 2 ay hastanede kaldı şimdi 1 yaşında ve bütün vücudu poğaça gibi ısırmalıkbebe zayıf oldukça anneler strese giriyor küvözde bebeklerinden ayrı kalıyor birçoğunun stresten sütü kesiliyor. Her şey bizim için doğuranın tek başına sabırlı olması kadar çevreisndekilerin sağduyulu olması da gerekiyor. İnşallah senin bebelerin de güzelce zamanını beklerler maşallah iyi gidiyorsunuz şimdilik
Sende kontrole gidip doğuruyorum demeBizimki 2 olsun kafi kuzu yaşam sınırını aşsın istiyoruz hiç kolay değil cidden hergün bugün mü doğacak diyorsun planlı hiçbir şey yok aniden oluyor her şey yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor
Çatlağı bile sormak ne alaka ya kendi çatlaklarıyla mı karşılaştıracakmışAy bugün tamda öyle olan bi arkadaşım yazdı önce doğuma ne kadar kaldı dedi sonra başladı sorular sormaya kilo aldin mı karnın büyüdü mu çatlak oldu mu en hii inşallah olmaz doğuma kadar dedi ve orda bitti konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?