2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hepimiz hassas dönemdeyiz aslında biz tecrübeli olduğumuz için az çok kim girer küvöze kim girmez bu kiloyla mı alakalı vs biliyoruz. Kilonun kuvözde önemli olmadığını. Sen doğumuna odaklan çocuğuna odaklan dua ediyoruz Sağ salim hepimiz kavuşalım zamanında diye. Şimdi sen kendini belki rahatlatmak için 2500 girmez değil mi dersin başka taraftan 1800 gramla kuvözde çocuğu olan annenin belki içi gider canım hassas dönem o yüzden herkes daha dikkatli olursa sorunsuz geçer bu dönem biliyorum ki sen de bile isteye demezsin

Sende kontrole gidip doğuruyorum deme
Kız psikolojik olarak cidden iyi değilim arkadaşlarım doğurdukça ister istemez panik oluyorum. Bir yanım da korku bir yanımda çok şükür bu haftalara geldik sözü karmaşık duygular içindeyim. Atart ile aramda 13 gün masal ile 10 gün var mesela bilmiyorum ki ne zaman olur alnımıza yazılmış sıramızı bekliyoruz

Ya ne slak insanlar var ben oglumda 27 kg aldim karnim harita gibi ozmn hepsi kahverengiydi suan bembeyaz ve 2. De hicc catlamadm kasik bolgemden tut gogus altima kdr yirtildi heryerim oglumda olablr bana ondan hatira bedenimde 2 iz ben boyle cok mutluyum cunki anneyim sukurler olsun boyle konusanlarn agzina vurasim geliyor valla dogurmayin ozmn

Amin amin canım ya benden sonra öngörülen ve gerçekleşen doğum kilosu hepinizi etkilemiş olabilir doğrudur bende beklemiyordum aradaki fark çok görününce zaten bı hafta sonraya planlandı ama işte aciliyeti sancılar ve açılma getirdi yoksa ikisi arasında çok şükür ki fark olmadan doğduen az 45 dk süren kontroller kaç saat hastanede kalma seanslarında sonra kilo öngörüsü beni de çok şaşırttı da her şeyde hayır var kızlarım kova burcunda olup nasıl bize ikiz sürprizi yaşatarak var oldularsa gelişleri de maveeali
Bi de bir gerçeğin herkese uyarlanması çok zor ama ben şu hassasiyette ısrarla anne karnı kilosu , ideali yok 2500 u geçti kuvozde kalmaz iletilerini okuyunca ister istemez etkilendim yazanlar umrumda değil muhabbetim bile yok ama yazılanlar ister istemez okuyunca etkiliyor

İnsan gerçekten duyduklarından etkileniyo burda doğumlar olunca ister istemez acaba mı diyorum en ufak ağrıda kasılmada düşünüyorum az önce kasık ağrısından adım atamayınca korktum çok şükür ki geçti mesela burda aynı şeyleri yaşayan birileri olunca diyosun yalnız değilim daha az korkuyosun yada bazı şeyler duyup kötü de etkilenme olabiliyo çoğunlukla panik biri değilim her duyduğumdan da etkilenmem ama hamilelik başka bişeymiş yada annelik diyeyim bişey olacak ona diye insanın ödü kopuyomuş maalesef reel hayatta da kötü senaryolara karşılaştırmalara maruz kalınıyor inşallah herkez bebeğine sağlıkla kavuşur

Sana şunu söyleyim canım her şer de vardır bir hayır o kilo farkını doktor görmese yanlışta olsa seni yatırmayacaktı evde açılman olacak daha çok panik olacaktın

Onun duymak istediği evet oldu dememdi ama istediğini duyamadı malesef

Aynen öyle ne yazılmışsa öyle nasıl olduğunda en iyisi ise öyle olsun bizde bilmiyoruz dursun diyoruz ama durması belki sorun bunlar tam muamma zamanı
Gelince olacak ne yaparsan yap canları sağ olsun yeterki

Sana şunu söyleyim canım her şer de vardır bir hayır o kilo farkını doktor görmese yanlışta olsa seni yatırmayacaktı evde açılman olacak daha çok panik olacaktın

Aynen öyle canım benim bı sebep oldu işte hepimizin sonu hayır olsun...

O zaman arayıp kapatsaydın ay saçmaladık iyice
Hahaha ha bide şey var arda kıskanmaya başladı mı işin zor napcaksan iki cocukla ben düşünemiyorum bende dedim ben kimseye güvenerek yapmadım bu çocuğu elbet zorluğu olacak ama sonra hepsi geçecek her aradığında aynısını der

Benimde anlatmaya çalıştığım o zaten canım ben zaten kilo sapmalarına burdaki arkadaşlardan takıldım bir gün önce çıkan kilonun bir gün sonra farklı olduğunu gördüm yani amaç zaten küvöz veya kilo değil herkes belli bir sınırı geçsin istiyor bu da çok normal yani. Ayrıca tabiki bile isteye yazmadım en son isteyeceğim şeydir böyle şeyler

O kim kuvozde kalan hala takip etmiyorum hıc

Bu hiç senin aklına gelmemişti iyi ki sormuş bak benim bir arkadaş da geçenlerde doğum yaptı demiştim. O da ikinciyi doğurdu. Doğar doğmaz bana fotosunu attı nasıl sevdim maşallah falan dedim çok zooorr çok zorrr diyip durdu sonraki iki gün peşpeşe aradı çok zormuş ikinciyi doğurmak diyip ağladı çok sinir oldum eşime de söyledim bırak konuşma açma telefonlarını salak mıdır nedir dedi. Napalım yani 8 aylık olmuşum bana bunu anlatman neyi değiştirebilir moral bozmaktan başka bişey değil.. Aradan geçti bir iki hafta aradı çok kolay oldu ilki gibi zor değil hemen kalktım diyor yanımda olsa ağzına terlikle vuracam nasıl bir kafa bu insanlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…