Çok şikayet edesi varsa yinede o sen değilsin ilginçmiş ben dayanamaz söylerdim heralde bunu çat diyeBu hiç senin aklına gelmemişti iyi ki sormuş bakbenim bir arkadaş da geçenlerde doğum yaptı demiştim. O da ikinciyi doğurdu. Doğar doğmaz bana fotosunu attı nasıl sevdim maşallah falan dedim çok zooorr çok zorrr diyip durdu sonraki iki gün peşpeşe aradı çok zormuş ikinciyi doğurmak diyip ağladı çok sinir oldum eşime de söyledim bırak konuşma açma telefonlarını salak mıdır nedir dedi. Napalım yani 8 aylık olmuşum bana bunu anlatman neyi değiştirebilir moral bozmaktan başka bişey değil.. Aradan geçti bir iki hafta aradı çok kolay oldu ilki gibi zor değil hemen kalktım diyor yanımda olsa ağzına terlikle vuracam nasıl bir kafa bu insanlarda..
Lohusa kafası biraz da ayarsızdır arkadaş biraz da safçanaÇok şikayet edesi varsa yinede o sen değilsin ilginçmiş ben dayanamaz söylerdim heralde bunu çat diye
Ben bazen eşime diyorum şuan çocuğum olsaydı çok zor olurdu çünkü yatmak istiyorum çocuk ilgi isteyecek oynamak isteyecek prenseslik diyolsr ya öyle ama inanıyorum ki onun. Da sabrını gücünü veriyordur Rabbim ya zordur kolay diyemem hatta bence çocuğuna göre de değişir benim kardeşim olsa annem benden çekerdiLohusa kafası biraz da ayarsızdır arkadaş biraz da safçanahee diyip geçtim pek etkilenmedim ama zooooorrr diye ağlayıp iyileşince çok kolay demesi beni bi delirtmedi değil
Ay dogurmayaydin deseydin keşke bana bunu diyen arkadasta kızını işi olsun kvdesine bırakır orda felan kalır çocuğu acaba söylenmeye hakki var mı yani tatile gitcekti çocuğu 5 6 gün kaynanasına bırakıp gitmeyi düşünüyordu mesela bizde çocuğumuz daha çok eğlensin isterizBu hiç senin aklına gelmemişti iyi ki sormuş bakbenim bir arkadaş da geçenlerde doğum yaptı demiştim. O da ikinciyi doğurdu. Doğar doğmaz bana fotosunu attı nasıl sevdim maşallah falan dedim çok zooorr çok zorrr diyip durdu sonraki iki gün peşpeşe aradı çok zormuş ikinciyi doğurmak diyip ağladı çok sinir oldum eşime de söyledim bırak konuşma açma telefonlarını salak mıdır nedir dedi. Napalım yani 8 aylık olmuşum bana bunu anlatman neyi değiştirebilir moral bozmaktan başka bişey değil.. Aradan geçti bir iki hafta aradı çok kolay oldu ilki gibi zor değil hemen kalktım diyor yanımda olsa ağzına terlikle vuracam nasıl bir kafa bu insanlarda..
Ay onada sinir oluyorum çalışırsın bakar onu anlarım ama oda böyle değil herkez doğurduğuna bakmalı oh ne güzel Bi düzine doğururum ben öyle 5 6 gün bakacak geceli gündüzlü ben günümü gün edeyim diyeAy dogurmayaydin deseydin keşke bana bunu diyen arkadasta kızını işi olsun kvdesine bırakır orda felan kalır çocuğu acaba söylenmeye hakki var mı yani tatile gitcekti çocuğu 5 6 gün kaynanasına bırakıp gitmeyi düşünüyordu mesela bizde çocuğumuz daha çok eğlensin isteriz
Bende sevmiyorum böyle seyleri ihtiyaç halinde birakirsin işin olur birakirsin obur türlüsü bana saçma geliyoAy onada sinir oluyorum çalışırsın bakar onu anlarım ama oda böyle değil herkez doğurduğuna bakmalı oh ne güzel Bi düzine doğururum ben öyle 5 6 gün bakacak geceli gündüzlü ben günümü gün edeyim diye
Güzel haberler verir inşallah doktorun canım çok iyi geldiniz bu hafta ya kadar sağlıkla gelsinlerKizlar tek tek mesajlarinizi okudum cok mutlu oldum iyi ki varsinizguzel dualariniz icin sagolun. Suan nstler iyi cikiyor bakalim yarin doktor bise dicek. Ama dun gecem kabustu saatlerce nst cekildigini dusunun
Allah yardımcın olsun cidden çok zor ben 2 kere uzandım belimde de sıkıntı var çok zorlandım insan bi süre sonra kaskatı kesiliyor. Sancıların kaç çıkıyor bu arada?Kizlar tek tek mesajlarinizi okudum cok mutlu oldum iyi ki varsinizguzel dualariniz icin sagolun. Suan nstler iyi cikiyor bakalim yarin doktor bise dicek. Ama dun gecem kabustu saatlerce nst cekildigini dusunun
Aaa kuzum yaaa onun biri hala hastanede mı kıyamam çok mu zayıftı ki onun kıyamam Allah'ım tez zamanda kavuştursunNeyane vardı ya kuzu 28.haftada doğum yapan
İnsallah canimmGüzel haberler verir inşallah doktorun canım çok iyi geldiniz bu hafta ya kadar sağlıkla gelsinler
Ayy dusun saatlerceAllah yardımcın olsun cidden çok zor ben 2 kere uzandım belimde de sıkıntı var çok zorlandım insan bi süre sonra kaskatı kesiliyor. Sancıların kaç çıkıyor bu arada?
Benimde 2 yakin arkadasim dogm yapti gecen sene ocakta, onlar hamileyken ben 2. Fikrinden okdr uzaktaydim ki dogurdulr fln ilk zamanlar elbet uykusuz kaliniyor 3 parcaya bolunuyoruz ama onun bi gulusu herseye deger bi dogur goruceksin dediler hep smdi 1 yasina grdi bebisler ben onlari gordukce deli.oluyorm dunya tatlisi 2 kiz bide ilklermiz oglan hepimizin 4 yakin arkadas 2. Ler kiz olduBu hiç senin aklına gelmemişti iyi ki sormuş bakbenim bir arkadaş da geçenlerde doğum yaptı demiştim. O da ikinciyi doğurdu. Doğar doğmaz bana fotosunu attı nasıl sevdim maşallah falan dedim çok zooorr çok zorrr diyip durdu sonraki iki gün peşpeşe aradı çok zormuş ikinciyi doğurmak diyip ağladı çok sinir oldum eşime de söyledim bırak konuşma açma telefonlarını salak mıdır nedir dedi. Napalım yani 8 aylık olmuşum bana bunu anlatman neyi değiştirebilir moral bozmaktan başka bişey değil.. Aradan geçti bir iki hafta aradı çok kolay oldu ilki gibi zor değil hemen kalktım diyor yanımda olsa ağzına terlikle vuracam nasıl bir kafa bu insanlarda..
Aynen canım hala hastanede en son 1650 Di sanırım 2 olsun çıkaracam demiş doktor çok zor kuzum tabi çok küçük doğdu haftası küçük olduğu için deAaa kuzum yaaa onun biri hala hastanede mı kıyamam çok mu zayıftı ki onun kıyamam Allah'ım tez zamanda kavuştursun
Ahh canım benim gelmiş geçmiş olsunKizlar tek tek mesajlarinizi okudum cok mutlu oldum iyi ki varsinizguzel dualariniz icin sagolun. Suan nstler iyi cikiyor bakalim yarin doktor bise dicek. Ama dun gecem kabustu saatlerce nst cekildigini dusunun
İnsallah kuzuAhh canım benim gelmiş geçmiş olsunhakkında hayırlısı olsun inşallah
Ay evet cidden zor ama 30 olması çok iyiymiş doktor benmde 30 larda seyredince korkma dedi. Sende korkma allahın izniyleİnsallah canimm
Ayy dusun saatlercedun 80 civarina cikiyodu ve duzenliydi canim bugun en fazla 30 ve duzensiz
Sanci icin olan ilaci gunde 8e cikarinca epey faydasi oldu surekli de serum takildi bakalim durumlar boyleAy evet cidden zor ama 30 olması çok iyiymiş doktor benmde 30 larda seyredince korkma dedi. Sende korkma allahın izniyle
Valla öyle dedi nasıl sinirlendim eşimde kimseden yardım isteme gerekirse temizlikçi tutarız dedi valla Allaha şükürler olsun çok anlayışlı eşim varBunu diyen dost değil direk açık düşmandır gerçektende böyle mı söyledi
Evet ya dünyaya bir bebek geliyor Allahin bir mucizesi insanlar sanatçılar gb kilo ile yok çatlak yok yırtığı kafaya takıyor kaale.almiyorum bu tarz konuşanları ve olumsuz yorum yapanları. Daha önceden de bahsetmiştim yok erkek doğurmadan kimse cocuk.dogurdum demesin diyenleri bile duydum. Biz ne doğurduk o zamanYa ne slak insanlar var ben oglumda 27 kg aldim karnim harita gibi ozmn hepsi kahverengiydi suan bembeyaz ve 2. De hicc catlamadm kasik bolgemden tut gogus altima kdr yirtildi heryerim oglumda olablr bana ondan hatira bedenimde 2 iz ben boyle cok mutluyum cunki anneyim sukurler olsun boyle konusanlarn agzina vurasim geliyor valla dogurmayin ozmn
Gerçekten dediğin gibi komşu arkadaş daha iyi akrabadan bilmiyorum tamam yardım etme eyvallah zaten ben demedim kaynanam gel yardım et dedi kadına işim var de niye bırak toz içinde doğsun diyorsun san ki çok pis bir insanım da gerçekten bazı insanlar kepaze yaDost mu düşman.mi su an neler neler söylemek gecti icimden. Allah boyle.insanlara fırsat vermesin bir kürek toprakta bunlar atar. Komşun, is arkadasin daha vefalı oluyor bazen akrabandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?