2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şikayet edesi varsa yinede o sen değilsin ilginçmiş ben dayanamaz söylerdim heralde bunu çat diye

Lohusa kafası biraz da ayarsızdır arkadaş biraz da safçana hee diyip geçtim pek etkilenmedim ama zooooorrr diye ağlayıp iyileşince çok kolay demesi beni bi delirtmedi değil
Ben bazen eşime diyorum şuan çocuğum olsaydı çok zor olurdu çünkü yatmak istiyorum çocuk ilgi isteyecek oynamak isteyecek prenseslik diyolsr ya öyle ama inanıyorum ki onun. Da sabrını gücünü veriyordur Rabbim ya zordur kolay diyemem hatta bence çocuğuna göre de değişir benim kardeşim olsa annem benden çekerdi ama abim çok uysal uyumluymuş hiç kıskanmamış bu da herkez çe değişir herşey gibi

Ay dogurmayaydin deseydin keşke bana bunu diyen arkadasta kızını işi olsun kvdesine bırakır orda felan kalır çocuğu acaba söylenmeye hakki var mı yani tatile gitcekti çocuğu 5 6 gün kaynanasına bırakıp gitmeyi düşünüyordu mesela bizde çocuğumuz daha çok eğlensin isteriz

Ay onada sinir oluyorum çalışırsın bakar onu anlarım ama oda böyle değil herkez doğurduğuna bakmalı oh ne güzel Bi düzine doğururum ben öyle 5 6 gün bakacak geceli gündüzlü ben günümü gün edeyim diye

Bende sevmiyorum böyle seyleri ihtiyaç halinde birakirsin işin olur birakirsin obur türlüsü bana saçma geliyo

Kizlar tek tek mesajlarinizi okudum cok mutlu oldum iyi ki varsiniz guzel dualariniz icin sagolun. Suan nstler iyi cikiyor bakalim yarin doktor bise dicek. Ama dun gecem kabustu saatlerce nst cekildigini dusunun
Güzel haberler verir inşallah doktorun canım çok iyi geldiniz bu hafta ya kadar sağlıkla gelsinler

Kizlar tek tek mesajlarinizi okudum cok mutlu oldum iyi ki varsiniz guzel dualariniz icin sagolun. Suan nstler iyi cikiyor bakalim yarin doktor bise dicek. Ama dun gecem kabustu saatlerce nst cekildigini dusunun
Allah yardımcın olsun cidden çok zor ben 2 kere uzandım belimde de sıkıntı var çok zorlandım insan bi süre sonra kaskatı kesiliyor. Sancıların kaç çıkıyor bu arada?

Güzel haberler verir inşallah doktorun canım çok iyi geldiniz bu hafta ya kadar sağlıkla gelsinler
İnsallah canimm
Allah yardımcın olsun cidden çok zor ben 2 kere uzandım belimde de sıkıntı var çok zorlandım insan bi süre sonra kaskatı kesiliyor. Sancıların kaç çıkıyor bu arada?
Ayy dusun saatlerce dun 80 civarina cikiyodu ve duzenliydi canim bugun en fazla 30 ve duzensiz

Benimde 2 yakin arkadasim dogm yapti gecen sene ocakta, onlar hamileyken ben 2. Fikrinden okdr uzaktaydim ki dogurdulr fln ilk zamanlar elbet uykusuz kaliniyor 3 parcaya bolunuyoruz ama onun bi gulusu herseye deger bi dogur goruceksin dediler hep smdi 1 yasina grdi bebisler ben onlari gordukce deli.oluyorm dunya tatlisi 2 kiz bide ilklermiz oglan hepimizin 4 yakin arkadas 2. Ler kiz oldu babaya asiri duskun oluyolarmis bakalim gorcez hic bisey kolay olmuyor hepimz bilincindeyiz allah saglik versin herseyden once dogan buyuyor

Aaa kuzum yaaa onun biri hala hastanede mı kıyamam çok mu zayıftı ki onun kıyamam Allah'ım tez zamanda kavuştursun
Aynen canım hala hastanede en son 1650 Di sanırım 2 olsun çıkaracam demiş doktor çok zor kuzum tabi çok küçük doğdu haftası küçük olduğu için de

Ahh canım benim gelmiş geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bunu diyen dost değil direk açık düşmandır gerçektende böyle mı söyledi
Valla öyle dedi nasıl sinirlendim eşimde kimseden yardım isteme gerekirse temizlikçi tutarız dedi valla Allaha şükürler olsun çok anlayışlı eşim var

Evet ya dünyaya bir bebek geliyor Allahin bir mucizesi insanlar sanatçılar gb kilo ile yok çatlak yok yırtığı kafaya takıyor kaale.almiyorum bu tarz konuşanları ve olumsuz yorum yapanları. Daha önceden de bahsetmiştim yok erkek doğurmadan kimse cocuk.dogurdum demesin diyenleri bile duydum. Biz ne doğurduk o zaman

Dost mu düşman.mi su an neler neler söylemek gecti icimden. Allah boyle.insanlara fırsat vermesin bir kürek toprakta bunlar atar. Komşun, is arkadasin daha vefalı oluyor bazen akrabandan
Gerçekten dediğin gibi komşu arkadaş daha iyi akrabadan bilmiyorum tamam yardım etme eyvallah zaten ben demedim kaynanam gel yardım et dedi kadına işim var de niye bırak toz içinde doğsun diyorsun san ki çok pis bir insanım da gerçekten bazı insanlar kepaze ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…